香港長跑網  - 長跑長友

樓主: gforce

5月16日(SUN) 東涌操車

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

我今日操毅行操過火,聽日要完成100K真係成問題

升級   0%

該用戶從未簽到

今日打過電話俾Bmc,佢聽日都會黎

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   21.55%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2010-5-15 21:53 發表
今日打過電話俾Bmc,佢聽日都會黎

S3 and R3
我今日去都去左飛波吸毒.
2009 slice hi-mod 2手 9成都中焦.....都吾知係好彩定吾好彩....

升級   49.45%

該用戶從未簽到

祝各位明日踩得開開心心!! 下次先再JOIN你地一齊踩100K!!

升級   78%

該用戶從未簽到

各位明早見!

升級   14.3%

該用戶從未簽到

明早橋底見

升級   100%

該用戶從未簽到

終於平安番到屋企, 第一次用車袋, 真係幾方便...
可以周圍去練習!

今日真係唔該晒 jason 安排, 天公造美, 晒到成舊炭咁!
重有好多 ching ctse 練習, 好開心!

居然可以踩到 97K, 加番今朝搵橋底搵咗去迪士尼果8K, 都有105K!!
不過真係好攰, 我架鐵車又重到死, 依家真係死死下!

條路第一次踩, 夠直, 其實真係平均可以去到30K,
不過今日比較大風, 踩得比較辛苦, 又勾唔到車, 重辛苦!

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-5-16 14:36 發表
終於平安番到屋企, 第一次用車袋, 真係幾方便...
可以周圍去練習!

今日真係唔該晒 jason 安排, 天公造美, 晒到成舊炭咁!
重有好多 ching ctse 練習, 好開心!

居然可以踩到 97K, 加番今朝搵橋底搵咗去迪 ...

Rockiec你真係非常非常非常之利害!
我地車比你輕, 年紀比你輕, 都係踩左86KM咋就收檔
重有, Sophia, 車唔輕, 一個女流之輩都無偷雞, TT左5X KM, 係TT! (請偷左雞既男士注意!)

升級   52.3%

該用戶從未簽到

今日出席既朋友眾多, 差唔多要睇返d相先數到出黎
Eddie, Chris, 三水, Harrison(Merida小朋友), Frankie, Rockie(鋼架車神), YungYung
Newfoot, 馬王, 花仔阿DEE, Frankie, Loudspeaker, Sophia(TT 無偷雞)
Justin, BMC, Kito, Jason

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2010-5-16 16:34 發表

重有, Sophia, 車唔輕, 一個女流之輩都無偷雞, TT左5X KM, 係TT! (請偷左雞既男士注意!)

rockie, sophia, 3 水 , 3 位太堅拉, 全程自己頂風, 食足 100km,

我最終都去唔到 80km, 78.25km 抽晒要馬王出動急救車先返到橋底,
下次要操多 d 先可以同大家玩過, 馮今日...點都未有耐力去玩半鐵,

下午大快活食飯, 仲見到馬王去打網球

升級   52.3%

該用戶從未簽到

今日新車落地,開頭唔係好習慣TT姿勢,後來開始慢慢適應
破風, TT車架角度, TT架既硬度, TT riding position令我非常滿意
返到屋企雖然好想訓,但係見到出面咁好陽光,都忍唔住幫佢影左d沙龍相,太愛佢啦~~
http://www.facebook.com/album.php?aid=165161&id=144599272075

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2010-5-16 17:03 發表
今日新車落地,開頭唔係好習慣TT姿勢,後來開始慢慢適應
破風, TT車架角度, TT架既硬度, TT riding position令我非常滿意
返到屋企雖然好想訓,但係見到出面咁好陽光,都忍唔住幫佢影左d沙龍相,太愛佢啦~~
http: ...

車靚, 人勁...
太厲害o拉, jason ,frankie, 馬王

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2010-5-16 16:34 發表

其實第一個圈已經偷咗雞, 無落欣澳, 真係太慢,
唔想大家等...

原來踩足100K係有代價ge ....
依家 patpat 重痛緊, 其實响第三個開始, 已經痛咁,
不時要企响度踩...

謝謝 jason 靚相, 架車啲相重靚, 睇嚟我都要草下錢,
換番個靚靚老婆至得!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-5-16 17:02 發表
rockie, sophia, 3 水 , 3 位太堅拉, 全程自己頂風, 食足 100km,

我最終都去唔到 80km, 78.25km 抽晒要馬王出動急救車先返到橋底,
下次要操多 d 先可以同大家玩過, 馮今日...點都未有耐力去玩半鐵,

下午大快活食飯, 仲見到馬王去打網球

諗起 loud 兄要到台東比賽123... 依家要我再跑21K,
真係有心無力... loud 兄真係要趁呢幾個月練多啲!
睇嚟馬王可以玩226噃, 擒日玩完毅行, 今日100K單車 + 打波, 犀利!

升級   84.4%

該用戶從未簽到

大家好玩得好開心, 可惜我唔爭氣, 又病左
唯有下次

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 ginnywong 於 2010-5-16 17:35 發表
大家好玩得好開心, 可惜我唔爭氣, 又病左
唯有下次

ginny 祝你早日康復, 今日唔見你都覺得奇怪, 原來病左

講聲sorry, 今日遲到

踩完返到屋企腰酸骨痛, 第三個圈作抽作抽, 最後用郊遊速度返穚底

升級   44.74%

該用戶從未簽到

我想問踩呢東涌呢條路有冇上落斜位?
相比係科學園創新路,邊條好踩D呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

今日真係踩得好開心!

驚見Jason的實力以倍數提升,逆風TT都可以頂得咁耐,果然係特訓的成果!
Frankie果然名不虛傳,已接近J神的級數
Rockie有如巨人殺手,今日大開眼界

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-5-16 17:02 發表

下次要操多 d 先可以同大家玩過, 馮今日...點都未有耐力去玩半鐵 ...

咁都俾你見到