香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2010.06.16 羽毛球 => Cross Training <2>

關閉 [複製鏈接]

升級   55.65%

該用戶從未簽到

羽毛球 => Cross Training <2>

香港公園體育館
地址: 香港紅棉道29號

6月16日 星期三 (端午節~紅日)
Court #2 & 8: 10AM-11AM
Court #5 & 8: 11AM-12NN

<人工智能報名系統>

1. 灰灰
2. Simon
3. Matthew
4. mc
5. kc@ruby
6. 肥哥哥
7. 大圍新跑手
8. 露露 (TBC)
9. ee
10. Pirkle

警告及聲明
1.此項聚會網友私自發起,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。

2. 會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。

3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。

4. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。

5. 若活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。

6. 參加者的個人保險須自行負責。

7. 網友應盡量避免一男一女(初相識)到偏僻地方跑步。

8. 不得在未經第三者同意下,把第三者的個人資料(特別是ctse資料)以"任何方式"提供給任何人仕。

9. 參加者務必遵守活動場地之規則,以及不能在活動中進行競賽。

+1 0
上一篇︰最型最唔靚跑衫!下一篇︰Newbie for Trialthon

升級   0%

該用戶從未簽到

6月16日係紅日, 想睇吓有無人想打 羽毛球.

未 book 場 (但online 已經可以 book), 因為該日係端午節, 我地有人要賽龍舟, 唔知夠唔夠人.
時間暫定跟之前: 10am - 12nn. 歡迎其他提議.

<人工智能報名系統>
6月16日報名人士名單:

1. 灰灰
2. Simon (應該得,但tbc住先)
3.
4.
5.

it's me, nothing but the real me right here.

升級   21.15%

該用戶從未簽到

未 book 場 (但online 已經可以 book), 因為該日係端午節, 我地有人要賽龍舟, 唔知夠唔夠人.

<人工智能報名系統>

1. 灰灰
3. Matthew
4.
5.

升級   0%

該用戶從未簽到

<人工智能報名系統>

1. 灰灰
3. Matthew
4. mc
5.

升級   55.65%

該用戶從未簽到

好嘢, 差不多夠腳 lu...

剛 check 過 d 場, 似乎都ok. 如果就番東區的兄弟, 唔好入到去西環, 你地睇吓以下邊個場方便d?

1. Hong Kong Park Sports Centre (29 Cotton Tree Drive)

2. Sheung Wan Sports Centre (345 Queen's Road Central)

3. Western Park Sports Centre (18 Eastern Street North, Sai Ying Pun)

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   82.35%

該用戶從未簽到

1. Hong Kong Park Sports Centre 可以加插飯後甜品∼寶雲道來回8K既 time trail
3. Western Park Sports Centre 可以加插飯後甜品∼域多利道來回。

升級   0%

該用戶從未簽到

東區友而言,交通方便 : 1>2>3,但如果打完波食飯 : 2>3>1。

升級   82.35%

該用戶從未簽到

<人工智能報名系統>

1. 灰灰
3. Matthew
4. mc
5. kc@ruby ( 應該得 )

升級   55.65%

該用戶從未簽到

原帖由 Kc@ruby 於 2010-5-19 14:26 發表
1. Hong Kong Park Sports Centre 可以加插飯後甜品∼寶雲道來回8K既 time trail
3. Western Park Sports Centre 可以加插飯後甜品∼域多利道來回。

寶雲道來回8k 好吸引, 不過d 拍 點呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

我一邊飲紅豆冰一邊幫你地保管住。

升級   82.35%

該用戶從未簽到

有無人知 locker 放唔放 到D拍呢?

升級   55.65%

該用戶從未簽到

原帖由 simonso 於 2010-5-19 14:44 發表

唔該我又要紅豆冰, 我會飲一半先去跑, 剩下來的跑完再飲, 煩請 simon 兄 幫我保管埋.

等埋 mc 同 matthew 表態, 就可以 book 場.

升級   0%

該用戶從未簽到

<人工智能報名系統>

1. 灰灰
3. Matthew
4. mc
5. kc@ruby ( 應該得 )
6. 肥哥哥 (TBC住先)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 GreyGrey 於 2010-5-19 14:50 發表

唔該我又要紅豆冰, 我會飲一半先去跑, 剩下來的跑完再飲, 煩請 simon 兄 幫我保管埋.

等埋 mc 同 matthew 表態, 就可以 book 場.   

我無所謂...
就你地方便

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 simonso 於 2010-5-19 14:44 發表

你去跑啦, 紅豆冰呢D咁粗重既野等我幫你攪掂佢

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 肥哥哥KC 於 2010-5-19 15:15 發表
你去跑啦, 紅豆冰呢D咁粗重既野等我幫你攪掂佢

我個杯事少,GG個半杯先緊要,佢托我保管,我就要緊守崗位。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   82.35%

該用戶從未簽到

借問邊處有紅豆飲呀

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 19# 的帖子

1. & 3. 美xMX。
2. 市政大廈。