香港長跑網  - 長跑長友

此網站嘅安排

升級   0%

該用戶從未簽到

記得較早時候慢子兄話想摺咗呢個網站,當時幸有多位師兄出咗好多力先可以繼續運作,請恕小弟多事問吓進展?

升級   0%

該用戶從未簽到

謝謝Alfred 兄提問,因已到長跑季尾,而家都不會有很大進展;不過根據本網 Wat 教練提議,
將會在本週日開始制作自家一D短片:

短片內容︰
跑步前的熱身動作
增強肌肉強度方法
增強跑步速度方法
例︰變速跑,間歇跑等

你有興趣參與嗎?
      詳情請問問 Wat 教練!

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 2# 的帖子

小弟要輪班工作,要遷就時間噃。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   49.6%

該用戶從未簽到

原帖由 kennethwat 於 2008-4-8 08:36 發表

慢子 hing ,首先,我不是  Wat 教練?   小弟是有建議過,但你知啦﹗小弟認識甚少,對於部份"短片內容"所提及的姿勢都怕不正確,驚誤人子弟,所以小弟到時都須請慢子兄或gills兄等重旁幫忙或加以示 ...

ching 成個教練款,知識豐富,樂於助人, 早已當了你是教練 ,這點毋庸置疑。如果拍攝有關 video 不需要太 pro 的器材,例如只需採用家用的 video cam,我可以幫手。後期的字幕製作,剪輯或製作各種視訊檔,我也可以出力。現時多數用「會聲會影10」。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ckleung 於 2008-4-8 09:01 發表

ching 成個教練款,知識豐富,樂於助人, 早已當了你是教練 ,這點毋庸置疑。如果拍攝有關 video 不需要太 pro 的器材,例如只需採用家用的 video cam,我可以幫手。後期的字幕製作,剪輯或 ...

嗱,你聽見啦!其實並不是小弟首先稱呼閣下做教練,而是其他ching一早認為你有教練款的!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 6# 的帖子

唔止款, 仲有姿勢 有實際. 積極發言, 提出意見, 當之無愧.

升級   49.6%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2008-4-8 09:23 發表
唔止款, 仲有姿勢 有實際. 積極發言, 提出意見, 當之無愧.

完全同意,大力支持。各位ching,就封WAT教練為香港長跑網首席教練吧,
大家有無意見?

升級   0%

該用戶從未簽到

好野, 亦恭喜Kenneth兄成為長跑網首席教練. (註: 高手都係教練教出黎,只不過青出於藍), 所以Kenneth兄唔好再推啦.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ckleung 於 2008-4-8 09:34 發表

完全同意,大力支持。各位ching,就封WAT教練為香港長跑網首席教練吧,
大家有無意見?

就封WAT教練為香港長跑網首席教練都不够,

不如
WAT教練為香港長跑網首席總教練永遠榮譽技術總顧問吧!

大家如無異議就這安排吧!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   92.85%

該用戶從未簽到

我絕對同意!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 9# 的帖子

舉手舉腳贊成,WAT 教練,請多多指教。

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

舉手舉腳贊成,WAT 教練,請多多指教。

X 2 - Trainer WAT is probably the best

升級   0%

該用戶從未簽到

Kenneth教練會唔會開訓練課程?
    ...等我仲報工聯會添!

升級   100%

該用戶從未簽到

711MF 該用戶已被刪除

升級   73.7%

該用戶從未簽到

眾望所歸,無得唔制。

Wat教練開班的話,我報名。