香港長跑網  - 長跑長友

Inaugural Ironman 70.3 Taiwan 30/10/2010

關閉 [複製鏈接]

升級   92.85%

該用戶從未簽到

Interesting!!    They don't call it half Ironman anymore.  It is 70.3 now.

http://www.ironmantaiwan.com/index.php?language=en

升級   52.3%

該用戶從未簽到

Some of us will go to this race, thanks for sharing!

升級   79.33%

該用戶從未簽到

10月要鼎過啊!!!
15,16,17 台東全鐵�半鐵�奧距
23,24 ITU
30日 墾丁ironman 70.3

升級   9.47%

該用戶從未簽到

Do let me know if any need my assists
I will be there and stay very long for event preparation...

FYI, Sportsoho they have 2 slots for this event.
Free of charge include:
Entry fee
Accommodation
Flight

Please keep watching Sportosoho webiste and magazine...

升級   49.45%

該用戶從未簽到

兩個只能活一個!! 咁玩台東好定墾丁ironman70.3好呢?

升級   79.33%

該用戶從未簽到

應該就ironman70.3好!話晒係ironman官方舉辦。
但台灣班朋友就報晒台東的全鐵,唔會去ironman70.3
因為半鐵在台灣年年都有辦,但全鐵就4年沒辦過啦。

升級   92.85%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2010-6-4 01:27 發表

兩個只能活一個!! 咁玩台東好定墾丁ironman70.3好呢?

kopo hing ~ Of course "M dot", that is the international offical one!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2010-6-4 17:27 發表

睇來意志有點動搖, 我 2 個都 OK, 反正預左假去。

升級   49.45%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-6-7 11:22 發表

睇來意志有點動搖, 我 2 個都 OK, 反正預左假去。
hgjD092" />" />hj

你想兩個都玩晒??

我覺得70.3會出名D又方便D. 墾丁又容易去D. 可以响香港玩完ITU先再去. 當賽前熱身!! 不過呢個比賽可能貴d!!

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2010-6-7 12:30 發表

你想兩個都玩晒??

我覺得70.3會出名D又方便D. 墾丁又容易去D. 可以响香港玩完ITU先再去. 當賽前熱身!! 不過呢個比賽可能貴d!!

有logo型好多, 有型既代價係付出金錢
如果你諗住只玩一次, 咁一定要有logo啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2010-6-7 12:30 發表

你想兩個都玩晒??

5 係呀 ! 一係台東 or 墾丁咋, 7 月等埋 3 水兄隻腳仔聽 5 聽話先報呀,

升級   9.47%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2010-6-7 13:01 發表

有logo型好多, 有型既代價係付出金錢
如果你諗住只玩一次, 咁一定要有logo啦

I already have 40 pax under my package and 10 pax from China...so getting fast now...