香港長跑網  - 長跑長友

女鐵人 facebook開左 group

升級   26.6%

該用戶從未簽到

剛剛由力行,毅騰,3rd:move triathlon, sport soho (唔知有冇打漏)有請告知修改~~為一班ladies攪左個三鐵訓練,
比到我地一班女仔學到好多野~~
又好多野我地都係撞下撞下咁玩~~
不過, 大家都好enjoy過程多於結果~~
由於我地都只係得個半月訓練, 話都冇咁快就完左啦~~
仲有好多野我地都想學~~
所以我make左個decision開左個group,等大家都睇下有冇興趣分享下點玩~~
當然我地welcome男士們加入~~ 齊齊分享~~

Group Name: Iron Ladies

sorry,唔係好知有冇link~~

升級   0%

該用戶從未簽到

啱啱入咗
thanks vivian

升級   26.6%

該用戶從未簽到

你都有份做admin架~~ 邊個係我地頭輪玩o既ladies都係admin~~哈哈~~

升級   0%

該用戶從未簽到

不知不覺做咗admin

升級   21.55%

該用戶從未簽到

有女鐵人, 個個男鐵人都想入啦.
如果我join入去好似好... , 但又想8吓

升級   52.3%

該用戶從未簽到

升級   26.6%

該用戶從未簽到

回復 5# 的帖子

其實冇所謂架~~事關我地係建基於女鐵入門嗎~~ 呵呵~~玩左之後,我地仲有好多野都唔識o既~~所以男女我地都welcome男男女女~
入埋o黎啦~~已經有男鐵人入左o黎啦~~ 可能你身邊都有ladies都想玩埋呢~
唔該晒jason幫手post條link出o黎

升級   84.4%

該用戶從未簽到

原帖由 vivianip 於 2010-6-3 13:36 發表
其實冇所謂架~~事關我地係建基於女鐵入門嗎~~ 呵呵~~玩左之後,我地仲有好多野都唔識o既~~所以男女我地都welcome男男女女~
入埋o黎啦~~已經有男鐵人入左o黎啦~~ 可能你身邊都有ladies都想玩埋呢~
唔該晒jason幫手po ...

我都join 左啦
Vivian 我有個提議, 請睇 pm

升級   26.6%

該用戶從未簽到

回復 8# 的帖子

知道, 睇左啦~~ 你睇下啦~

升級   78%

該用戶從未簽到

join 左啦

升級   26.6%

該用戶從未簽到

好野, 又多左好多人啦~~哈哈~~

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

我未睇哩個 post 之前, 已經 add 咗嘞 !

我都想睇吓點樣玩三鐵 ?!   

升級   26.6%

該用戶從未簽到

welcome~~今日會開個page~~等大家唔係用facebook o既都會睇到我地o既update 活動~~ 謝謝大家支持,支持 ~~

升級   26.6%

該用戶從未簽到

仲有問埋個ironladiess facebook~大家有興趣都可以add埋~~一齊吹吹水~~~攪下活動~