香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 靜水
打印 上一主題 下一主題

Ironman 全距離

711MF 該用戶已被刪除

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2010-6-4 12:30 發表

我屋企連摺車都放唔到...

一定有辦法,例如次次拆,吊高,犧牲掉減屋企其他野,我都搞左好多野而家放到兩部車,只怕有心人~~
711MF 該用戶已被刪除

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   58.67%

該用戶從未簽到

多謝ching 介紹,
剛look llook,
見到好近下tw都有個, 可以林林喎,好志你話齋有個logo刑dd
五、競賽日期:2010年10月30日(六)
六、競賽地點:恆春半島
七、競賽距離:游泳1.9公里、自行車90公里、路跑21公里,總計113公里。

原帖由 loudspeaker 於 2010-6-4 10:13 發表 去海南島玩呀, 正式 'IRONMAN" 呀, 有曬 logo, 型好多呀!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

好好睇呀!

Kona Hawaii Ironman (2007) 1/7

http://www.youtube.com/watch?v=DP8QROYBm9A&feature=related

Kona Hawaii Ironman World Championship 2008 1/7

http://www.youtube.com/watch?v=43puJpgx6GU&feature=related

升級   21.55%

該用戶從未簽到

馬王又放毒
我又放. 一定中毒
09 kona
http://www.youtube.com/watch?v=gabMYMUsZtw

08 Kona
http://www.youtube.com/watch?v=a4l5iXKh6Jo

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

哩幾日, 我都有偷偷哋入嚟睇 [三鐵] 討論,
    今次第一次正式留言, 向各位跑步師兄師姐, 三鐵師兄師姐問好.   

我跑步都仲未夠好, 不過就有興趣知多啲三鐵嘅嘢,
    有冇師兄師姐係 [東涌鐵人] 架 ?   
    我都想學多啲嘢, 甚至第時試吓...... [開始中毒] (?!)   

升級   76.67%

該用戶從未簽到

全程Ironman都係D鬼佬玩曬!亞洲人都好小玩咁長,點解唔見的非洲兵團,唔知你係咪游水唔惦,照計佢地耐力係最强?

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2010-6-4 13:11 發表
    哩幾日, 我都有偷偷哋入嚟睇 [三鐵] 討論,
    今次第一次正式留言, 向各位跑步師兄師姐, 三鐵師兄師姐問好.   

我跑步都仲未夠好, 不過就有興趣知多啲三鐵嘅嘢,
    有冇師兄師姐係 [ ...

好容易, 報一場有得租單車既比賽就可以
    大約 250M swim, 10km bike, 3km run, 只要你識游水, 完全無難度

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

原帖由 orce 於 2010-6-4 13:30 發表
    好容易, 報一場有得租單車既比賽就可以
    大約 250M swim, 10km bike, 3km run, 只要你識游水, 完全無難度

我唔係好識自由式, 游蛙係咪好  -_-'; ?
    我唔識踩 dup 頭車......   (係呀... 有啲有得租, 不過唔係好知點......)

不過, 我會報吓工聯會嘅班,
    試試改善吓跑步游水先...... 我都想下年試試.
    (係呀... 試短距離先囉... 就算游泳池賽, 都可以試試先嘛)   

(試試可能會上癮中毒乎 ?!)   

Thank you for your encouragement !

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2010-6-4 12:55 發表
    好好睇呀!

Kona Hawaii Ironman (2007) 1/7

http://www.youtube.com/watch?v=DP8QROYBm9A&feature=related

Kona Hawaii Ironman World Championship 2008 1/7

http://www.youtube.com/watch?v=4 ...

開炮o個下好有氣勢

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2010-6-4 13:35 發表

我唔係好識自由式, 游蛙係咪好  -_-'; ?
    我唔識踩 dup 頭車......   (係呀... 有啲有得租, 不過唔係好知點......)

不過, 我會報吓工聯會嘅班,
    試試改善吓跑步游水先...... 我都想 ...

自由式我都係學緊咋, 上次比賽我都係用蛙式, 慢就係慢d, 不過無所謂啦, 參加下玩下啫
    遲d 學識自由式先用自由式lo

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2010-6-4 12:47 發表
    痴線,兩部車﹖你係唔係天花整咗個閣仔﹖

拆左我張私家床,拆埋書枱換張細,劈走好多舊野,唔捨得劈既就鑽架升起晒,終於俾我搵到兩個位放車,不過而家張書枱就超細,隔離就係兩部車...

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-6-4 14:28 發表

拆左我張私家床,拆埋書枱換張細,劈走好多舊野,唔捨得劈既就鑽架升起晒,終於俾我搵到兩個位放車,不過而家張書枱就超細,隔離就係兩部車...

我都係要拆左個前轆然後打直架車先有位放, 之前都諗左好耐, 但依家又唔覺得好阻掟wo

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-6-4 14:38 發表

我都係要拆左個前轆然後打直架車先有位放, 之前都諗左好耐, 但依家又唔覺得好阻掟wo

我又係拆前轆, 勾住响露台 日晒雨淋咋 , 都慣左 好阻定

升級   21.55%

該用戶從未簽到

我就放係房用天地柱.
    支柱放書台同床中間, 車就放天地柱前面上空, 兩對鈴就吊係天地柱後面上空. 3鈴一車就係咁攪掂吊係天.. 再有新車都可以放上天地柱.