香港長跑網  - 長跑長友

樓主: allanccl
打印 上一主題 下一主題

619麥徑毅行試玩/試腳團

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

schnix 師姐,那是我們操山時為左時間,見到水無得游既遺憾;昨日已經沒有毅行趕時間的枷鎖(抽籤不中),暢暢快快地跳下海裡暢泳泡浸,一償我們的心願而矣!   說真的,這個感覺,真的無比的暢快! 就算以後玩毅行,途經這麼美麗的海灘,一定會暢泳一番才繼續路程的。

升級   0%

該用戶從未簽到

好辛苦的一次行動, 我諗都有五,六年未行過西彎山了, 行時好像比過往的西山高了一百米多. 又熱, 真好辛苦. 回想起, 我的第一次行山就是麥二, 被個女仔帶我行的 . 當時西彎山還要行到腳震震, 當要死頂

另外, 要謝小西華帶佢的朋友來, 雖是第一次認識, 但同佢談返攀石真是好開心, 真是有點似是故人來的feeling. 大家都好有共嗚, 因大家是同來人, 玩石真是好開心, 亦從他口中知道一些萏日的朋友的消息, 最估不到是亞招是妹妹已經做了一姐, 想不到她這麼恒心. 祝小西華趜爬趜勁 7c 後就8a, 8b, 8c

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-6-20 22:22 發表

schnix 師姐,那是我們操山時為左時間,見到水無得游既遺憾;昨日已經沒有毅行趕時間的枷鎖(抽籤不中),暢暢快快地跳下海裡暢泳泡浸,一償我們的心願而矣!   說真的,這個感覺,真的無比的暢快! 就算以後玩毅行,途 ...

昨日咁鬼熱,莫講話暢泳,只在海邊休息下..吹下風已經是賞心樂事..
謝謝亮哥安排此次試腳團,並幫小弟尋回失散了的兄弟。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2010-6-20 22:31 發表
好辛苦的一次行動, 我諗都有五,六年未行過西彎山了, 行時好像比過往的西山高了一百米多. 又熱, 真好辛苦. 回想起, 我的第一次行山就是麥二, 被個女仔帶我行的 . 當時西彎山還要行到腳震震, 當要死頂

嘩! 好溫馨啊!
昨日真的熱死人了! 閣下好勁啊!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-6-20 22:44 發表

嘩! 好溫馨啊!
昨日真的熱死人了! 閣下好勁啊!

haha, 所以我最愛的海灘是浪茄灣. 無佢,我真的不會行山的, 亦吾會知香港有咁多美的地方的. 特別的地方, 如海風士多前的獨木橋 當時從未想過香港會有這樣的

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-6-20 22:32 發表

昨日咁鬼熱,莫講話暢泳,只在海邊休息下..吹下風已經是賞心樂事..
謝謝亮哥安排此次試腳團,並幫小弟尋回失散了的兄弟

哎也! 乜連兄弟都唔要呀? 小弟追緊隻蝴蝶,點之佢伏在一個水壺上,個水壺上面嬲滿螞蟻,一看,咪係平兄既心愛三兄弟其中一個? 一執起,d螞蟻爬到小弟手上,嚇得即刻拋到地上,究竟你裝d乜野呀? 裝水無螞蟻嬲個喎!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2010-6-20 22:47 發表

haha, 所以我最愛的海灘是浪茄灣. 無佢,我真的不會行山的, 亦吾會知香港有咁多美的地方的. 特別的地方, 如海風士多前的獨木橋 當時從未想過香港會有這樣的

哦!  同意同意!  經過昨日,小弟才發覺,香港還有世外桃源啊!  以前是當值時去,有公務在身,完全無暇看風景。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 allanccl 於 2010-6-20 21:55 發表

大雄兄太謙了! 我們那有這麼快呢? 那只是我們平常操練的速度,只要掌握正確步法,不要令腳受傷,自然就會快的了。
    我也要多謝kf,他太關心我們了,腳痛還跑這麼遠給我們拿水,怕我們唔夠水,小弟感動得想哭出來, ...
    脚患好得7788啦,亮哥言重啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kf 於 2010-6-21 00:02 發表
    脚患好得7788啦,亮哥言重啦

沒有言重,昨天的你,令小弟對你完全改觀了! 我們四個人一隊的心已經連在一起了!

升級   82%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-6-20 22:58 發表

哦!  同意同意!  經過昨日,小弟才發覺,香港還有世外桃源啊!  以前是當值時去,有公務在身,完全無暇看風景。

我也很多年沒去浪茄了~ 真的是世外桃源呀~ 看你們去這地方,好懷念以前既日子!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 imchristy 於 2010-6-21 00:23 發表

我也很多年沒去浪茄了~ 真的是世外桃源呀~ 看你們去這地方,好懷念以前既日子!

有機會,我們一定再去的,那真是香港的世外桃源啊!

升級   82%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-6-21 00:29 發表

有機會,我們一定再去的,那真是香港的世外桃源啊!

再去的話記得預埋我喎

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 imchristy 於 2010-6-21 00:38 發表

再去的話記得預埋我喎

一定一定! 但係我地會先苦後甜的,即係跑十幾K先去世外桃源,咁唔知o岩唔o岩閣下同個至愛(可愛的小朋友)呢?

升級   82%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-6-21 00:41 發表

一定一定! 但係我地會先苦後甜的,即係跑十幾K先去世外桃源,咁唔知o岩唔o岩閣下同個至愛(可愛的小朋友)呢?

咁甘..... 緊係帶唔到至愛來啦,等佢大個d先啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 imchristy 於 2010-6-21 00:48 發表

咁甘..... 緊係帶唔到至愛來啦,等佢大個d先啦

係呀! 就算妳坐的士去到東壩,都要行一段山路才到世外桃源,還是過多幾年,至愛大些才去吧!

升級   0%

該用戶從未簽到

辛苦晒隊友仔亮哥搞呢個試腳團呀,廿幾人一齊乾煎,都係一個難忘既經歷~~
    仲有隊友仔KF 負傷十卜,露露姊,Thomas 兄,Yen 兄壓尾照顧團友仔...呢排比較多野搞,當日又掛字玩,咩都無幫手,有D 唔好意思...

升級   95.6%

該用戶從未簽到

睇到阿根d 相都好想黎  

又有水游

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-6-21 10:08 發表
    睇到阿根d 相都好想黎  

又有水游

你又話抽唔到請假黎,吹水~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-6-20 22:54 發表

哎也! 乜連兄弟都唔要呀? 小弟追緊隻蝴蝶,點之佢伏在一個水壺上,個水壺上面嬲滿螞蟻,一看,咪係平兄既心愛三兄弟其中一個? 一執起,d螞蟻爬到小弟手上,嚇得即刻拋到地上,究竟你裝d乜野呀? 裝水無螞蟻嬲個喎 ...

唔係我唔想要佢..係佢同個套唔多夾,已經跌左出來幾次..個樽裝左水特..估唔到熱到連螞蟻都需要補下糖..亮哥真係好巧....上次麥1-2..你幫我執野..今次又係...唔該晒!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-6-21 10:32 發表

唔係我唔想要佢..係佢同個套唔多夾,已經跌左出來幾次..個樽裝左水特..估唔到熱到連螞蟻都需要補下糖..亮哥真係好巧....上次麥1-2..你幫我執野..今次又係...唔該晒!

平兄竟然會跌左身上果個立次次既囊...仲係咁俾蟻嬲,好在亮哥不顧一切幫你執番...
    平兄好fit 呀,小妹而家跟你唔到啦~~