香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

何處可買或訂有影相功能的太陽眼鏡 ??

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

我一年前喺北角買咗個太陽眼鏡, 有得聽 mp3.
    款式同下面一樣, 都係$180 !
    http://hongkong.gumtree.com.hk/c-Stuff-for-Sale-tv-camera-audio-music-mp3-Player-sunglasses-with-1-gb-memory-W0QQAdIdZ208010611

其實我想買個太陽眼鏡, 係有影相功能嘅.
    好耐之前, 灣仔 10K 有得訂,
    但係半年前去問, 就話冇乜人訂, 所以已經斷咗線, 冇再聯絡.

唔知大家知唔知道香港邊度有得賣, 有得訂呢 ?
    款式類似如下都可以, 希望可以一千元以下啦 ?!
    謝謝 !

http://www.globalsources.com/gsol/I/Sports-camera/p/sm/1031290755.htm
    http://szhyco.en.alibaba.com/productgrouplist-210051024/sunglasses_camera.html
    +1 0
    上一篇︰MIZUNO Creation 適合乜嘢人著?下一篇︰2010.8.15 第十屆「中興杯」荃灣10k - 超級夏日挑戰賽

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

我知道有人買過—刷副, 可以影相連mp3, 可以幫你問下,
    但所知應該唔止一千蚊。

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

原帖由 runrun 於 2010-6-12 11:32 發表
    我知道有人買過—刷副, 可以影相連mp3, 可以幫你問下,
    但所知應該唔止一千蚊。

Thank you !

我以前聽講, 好似千零蚊啦.
    如果聽歌影相, 唔知會唔會好大件.

多謝你幫手 !   

我而家跑步都唔會點聽歌,
    不過就想第時跑全馬或去外國跑, 會影到相.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2010-6-12 11:52 發表

Thank you !

我以前聽講, 好似千零蚊啦.
    如果聽歌影相, 唔知會唔會好大件.

多謝你幫手 !   

我而家跑步都唔會點聽歌,
    不過就想第時跑全馬或去外國跑, 會影到相.

唔知副鏡隔紫外線得唔得,聽店員講映既相麻麻地架低像素,係方便人偷拍咁樣,想跑步又映相,小弟會正正文文買部防水(潛水)細細地薄薄地既相機,千零蚊都幾好架啦,小弟用緊賓x牌,落雨都唔怕,去游水都有得映,跑馬拉松又唔怕落雨、汗水、飲水整濕。
    師兄想買既眼鏡,小弟響黃金商場地庫,電動扶梯落去後左轉第二間舖(舖名-Grade X)見過有得賣,約八百幾蚊。在鴨記近南昌街既舖頭都見過有得賣。