香港長跑網  - 長跑長友

東區新手報到

升級   40%

該用戶從未簽到

各位ching, ctse你地好,我係東區新手
平日我會跑銅鑼灣避風塘去搵Aeron做Gym、
之後跑維園返屋企;
或者踏單車去

升級   56.95%

該用戶從未簽到

你好eeskc ching/tse
東區係港島/九龍/定新界呀???

升級   40%

該用戶從未簽到

回復 2# 的帖子

東區係港島東,咁ching你係邊區呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   30%

該用戶從未簽到

港島東區新手

各位你地好,我係東區新手, 平日都係小西灣運動場跑, 或者藍灣海濱長廊跑,  一星期2至3次la...跑左一年....o岩o岩報左11月尾既unicef 馬拉松10k....呀. 好擔心自己完成唔到.....

升級   61.1%

該用戶從未簽到

唔使擔心, 10K好難完成 . . . . . . 唔到!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 edithcheung 於 2010-9-19 16:46 發表
各位你地好,我係東區新手, 平日都係小西灣運動場跑, 或者藍灣海濱長廊跑,  一星期2至3次la...跑左一年....o岩o岩報左11月尾既unicef 馬拉松10k....呀. 好擔心自己完成唔到.....

你好呀
我都係東區人
10k一定完成到ga...加油

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 edithcheung 於 2010-9-19 16:46 發表

歡迎edith師姐,小弟都係港島東人呀! 以前住柴灣,幾個月前搬了去西灣河,要完成10K唔難的,日日練就得架啦! 長跑長友啊!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-9-19 23:40 發表

歡迎edith師姐,小弟都係港島東人呀! 以前住柴灣,幾個月前搬了去西灣河,要完成10K唔難的,日日練就得架啦! 長跑長友啊!

亮哥搬咗嚟西灣河,我哋咪做咗街坊!

升級   30%

該用戶從未簽到

小妹體質一般, 有相當程度貧血易見暈, 不過真係好挑戰下自己, 鼓起勇氣第一次報馬拉松 (雖然係10k) 多謝你地既加油.

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

Welcome edith 加入長跑網的大家庭~

升級   64.21%

該用戶從未簽到

Hi, 咁多位~ 我都係初到貴境又港島東人,  港島東要揾條長平路跑真係有D難度, 各位有冇好介紹?

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎 horseman... 師兄加入長跑網大家庭!
    港島東想跑條長d既平路,都係 魚則 魚涌至愛秩灣既海旁,有約1.9K,每日來回3轉都過10K架啦!
    長跑長友啊!

升級   40%

該用戶從未簽到

大家好, 我都係東區新手!
    我好喳, 有一對傷膝又唔夠氣, 平時跑5k已經去到盡......
    不過報左2011渣打10k, 希望可以練多D到時跑足全程唔會hea行la!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 omg13579 於 2010-10-2 14:56 發表
    大家好, 我都係東區新手!
    我好喳, 有一對傷膝又唔夠氣, 平時跑5k已經去到盡......
    不過報左2011渣打10k, 希望可以練多D到時跑足全程唔會hea行la!

Hello omg ching/ctse
    我都係東區人,歡迎加入長跑網
    你膝盖咩樹呀
    有傷就要等好番先跑
    至於唔夠氣,多加練習就夠la
    離渣打仲有好多個月,你一定練到ge
    加油