香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki

2010.10.1 2nd Victoria to Peak Challenge (名額已滿)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

The race is very challenging and interesting.
I'm loving it.

Photos taken by my wife
http://picasaweb.google.com/odinmusashi/VPChallenge2010#

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

To OdinMusashi,  Thanks for the effort of your wife.  I also love the race very much.   and your nice pictures.....i saw myself there.

升級   0%

開心

跑完,滿意時間,唔滿意表現。

時間: 66'52" PB 左, 但達唔到目標 -> sub 65'

表現: pacing 快過自己練,辛苦左,到寶雲徑竟然全程跑唔晒,最敗筆!!!

其它地段都照賽前部署,漆咸徑全行,白加道追番時間。

到種植道唔想再hea 垂頭跑晒佢。

終於同網上見得多的Ching打過招呼 - 版主saki、Terry、Arnold、Danny 等。

Terry 跑到51' ,應該攞獎la,恭喜!

出年如無意外都會再玩

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 purejoey 於 2010-10-1 11:43 發表

時間: 66'52" PB 左, 但達唔到目標 -> sub 65'

表現: pacing 快過自己練,辛苦左,到寶雲徑竟然全程跑唔晒,最敗筆!!!

...

Hi Purejoey,  Nice to meet you today. 雖然全場10名內回終點,但小組入唔到頭三...沒獎.
    ANYWAY,全程沒行,都叫滿意..
    跑完有免費自助餐(報名費唔平!),同跑友一面吹水,一面吃早餐,欣賞維港風景,又幾寫意.我

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2010-10-1 12:22 發表

Hi Purejoey,  Nice to meet you today. 雖然全場10名內回終點,但小組入唔到頭三...沒獎.
    跑完有免費自助餐(報名費唔平!),同跑友一面吹水,一面吃早餐,欣賞維港風景,又幾寫意.我

你嗰組別好多勁人
    可以全場10名內都超強啦

升級   0%

開心

原帖由 TerrySze 於 2010-10-1 12:22 發表

呢個賽事超多外藉高手,雖敗尤榮,而且Ching 係第一次跑...

如果出年再玩再努力過

升級   0%

該用戶從未簽到

全場頭十名,好叻呀 !

terry 繼續努力 !

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

今日冇著網衫, 抱歉冇同各位師兄打招呼 !
    預自己時間 70分鐘內, 算跑得正路, 應行則行,
    臨尾仲有啲力衝線, 時間約 71'41".

搵到一張背影相, thanks odinmusashi ching.   

升級   0%

開心

原帖由 得得地 於 2010-10-1 12:44 發表
    今日冇著網衫, 抱歉冇同各位師兄打招呼 !
    預自己時間 70分鐘內, 算跑得正路, 應行則行,
    臨尾仲有啲力衝線, 時間約 71'41".

搵到一張背影相, thanks odinmusashi ching.     

第一次跑71分好好ga la. 小弟尾二一次練習先跑到呢個時間

升級   0%

開心

原帖由 odinmusashi 於 2010-10-1 11:18 發表
    The race is very challenging and interesting.
    I'm loving it.

Photos taken by my wife
    http://picasaweb.google.com/odinmusashi/VPChallenge2010#

係鳥瞰圖搵到自己,thks.

升級   99.67%

奮鬥

原帖由 lewischan 於 2010-10-1 11:09 發表
    陸上最強比賽,終於跑完 (1:09:30 0 自己計)
    今天認識多幾個師兄,好開心! 跑完有自助餐送,超正! 明年再報....

Nice to have met you, Danny, Saki today.  Please forive me if I missed any names.
    See you next year then!

升級   99.67%

奮鬥

原帖由 purejoey 於 2010-10-1 11:43 發表

...

Nice to have met you today!

升級   99.67%

奮鬥

回復 81# 的帖子

Thanks to you and your wife.   

升級   0%

開心

原帖由 arnold 於 2010-10-1 15:25 發表

Nice to have met you today!

Nice to meet u.

升級   0%

開心

10名內好勁呀!

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

原帖由 purejoey 於 2010-10-1 12:49 發表
    第一次跑71分好好ga la. 小弟尾二一次練習先跑到呢個時間

跑斜路不嬲都係弱項,
    今日跑到咁高, 算係咁囉.

應行則行, 都行得唔算慢.
    要跑嘅就慢慢跑, 留力.

謝謝師兄 !   

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 eddiebuzz 於 2010-10-1 10:53 發表
    恭喜Bee又攞獎

今日冇著跑網衫師兄你都認得我, 好開心呀,
    恭喜哂各位師兄完成自己O既目標,

小妹最鐘意就係食, 雖然報名費比起其他10KM唔平,
    但跑完左條咁有挑戰性O既路, 又有自助餐食真係好開心, 下年再玩!!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 purejoey 於 2010-10-1 11:43 發表 跑完,滿意時間,唔滿意表現。時間: 66'52" PB 左, 但達唔到目標 -> sub 65'表現: pacing 快過自己練,辛苦左,到寶雲徑竟然全程跑唔晒,最敗筆!!!其它地段都照賽前部署,漆咸徑全行,白加道追番時間。 ...

Nice to meet you, Purejoey

非常 enjoy 今日賽事, 雖然有D貴, 有得跑, 又得食,又有風景睇. 出年應該會再玩

升級   0%

開心

原帖由 DannyFung 於 2010-10-1 20:21 發表

Nice to meet you, Purejoey

非常 enjoy 今日賽事, 雖然有D貴, 有得跑, 又得食,又有風景睇. 出年應該會再玩

Danny Ching, nice to meet u.