香港長跑網  - 長跑長友

樓主: gforce
打印 上一主題 下一主題

6.20(SUN)東涌勾車團

升級   100%

該用戶從未簽到

都係輪流頂啫! 去程真係大風啲!

原帖由 上水馬王 於 2010-6-20 15:51 發表
今日每人執左100K,操完後大家一齊去午飯,快樂又滿足的一日!hgj088" />" />hj

X2!
100K ge 代價係肚餓到暈
响地鐵回程, 真係餓到腳軟

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 孱鐵 於 2010-6-20 15:13 發表
感激J神今朝安排?一個咁正?早課,第一次跟咁大班人一齊練車感覺好好,如下次有機會再JOIN你地一齊練習先得!

今日真係好玩呀,好熱鬧,輕輕鬆鬆跟左港隊10K,感覺良好!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-6-20 15:30 發表
今朝無想像中咁晒、咁熱
而且今次有成廿幾人, 真係好熱鬧!!
唔該晒 jason ching 安排!!

今次人多, 又勾多咗車, 唔知係咪拆咗隻腳雞,
感覺又快咗

雖然踩多咗, 成3個半圈, 105K, 但每 ...

寶劍配英雄,期待Rookie出架靚車,盡顯你既實力!

升級   100%

該用戶從未簽到

多謝J-神兄既大旗
也多謝大中兄既便車

今日真係好滿足

馬王兄,你架車真係好正

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2010-6-20 15:55 發表

之後你地講番至知原來係和爺帶隊,早知跟佢後面啦hgjD115" />" />" />" />hj

跟左一段已經不枉此生

升級   52.3%

該用戶從未簽到

馬王今日大部份TT, 盡顯實力
sorry孱鐵, 我體積太細, 幫唔到你頂風, 你都好好野, 係長洲無車操都咁利害! 長洲車神係你!
Sean ctse, Justin (Kuota TT), 孱鐵同我一條車龍, 好好去
阿榮, Kopo同loudspeaker今日都踩得唔錯
Sunny換左新戰車亦有一番新境像

總之大家似乎都有進步!

公起大家首次破百, 見到個咪表係咪好感動呢
下次再踩長d, 多1km就1km, 不斷進步落去

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 wong.siufu 於 2010-6-20 16:19 發表
多謝J-神兄既大旗
也多謝大中兄既便車

今日真係好滿足

馬王兄,你架車真係好正

唔好客氣, 活動既成功全賴你地既參與
siufu兄你係踩咩車? 人太多, 未有時間同你打招呼

升級   100%

該用戶從未簽到

Jason兄:
有打招呼啦
就係用MTB踩左55K個位新人

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 孱鐵 於 2010-6-20 15:13 發表
感激J神今朝安排?一個咁正?早課,第一次跟咁大班人一齊練車感覺好好,如下次有機會再JOIN你地一齊練習先得!

老人家經常說不要在背後講人,星期三話阿 kito 似 孱鐵, 今天就見到你。
5 知幾時可以鉤到長州車神?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-6-20 15:56 發表

都係輪流頂啫! 去程真係大風啲!

X2!
100K ge 代價係肚餓到暈
响地鐵回程, 真係餓到腳軟

太強了 rockiec hing, 多得你第二圈幫我頂了大部分時間,
5 用 aerobar 都可以有 36km/hr 好類害
今天終可踩 100km, 抹去了過不到 80 大關陰影
下一次如果 J 神兄有團,可以再合作下鉤車

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2010-6-20 15:51 發表
今日每人執左100K,操完後大家一齊去午飯,快樂又滿足的一日!hgj088" />" />hj

今天 d 班 月南 5 系好典。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2010-6-20 16:38 發表
sorry孱鐵, 我體積太細, 幫唔到你頂風, 你都好好野, 係長洲無車操都咁利害! 長洲車神係你!
Sean ctse, Justin (Kuota TT), 孱鐵同我一條車龍, 好好去
阿榮, Kopo同loudspeaker今日都踩 ...

返到終點,爭 d 想學環法,高舉雙手 tim

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wong.siufu 於 2010-6-20 16:19 發表
多謝J-神兄既大旗
也多謝大中兄既便車

今日真係好滿足

馬王兄,你架車真係好正

小虎快d搬屋,到時有地方放靚車

升級   0%

該用戶從未簽到

今日我都係格硬谷姐,其實都幾辛苦,搞到小弟弟痛到出晒火

原來果位ctse叫Sean,沿途都跟實你,真係嚇左我一跳!

今日真係練到野,期待下次一齊再操過!

升級   0%

該用戶從未簽到

Loud兄裝左你既武器未?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-6-20 17:04 發表

今天 d 班 月南 5 系好典。

下次唔好叫班腩 應該叫班球

升級   49.45%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2010-6-20 17:42 發表

下次唔好叫班腩" />" /> 應該叫班球

我諗番好似叫斑片飯. 不過鬼咁肚餓, 乜都塞入口啦!!!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2010-6-20 15:59 發表

寶劍配英雄,期待Rookie出架靚車,盡顯你既實力!

快啦! 快啦! 等我換咗 lock 踏, 感受下三成ge 功力先...

32K+9K, 咪隨可以 keep 到40K !! 係咪咁神?

公起大家首次破百, 見到個咪表係咪好感動呢
下次再踩長d, 多1km就1km, 不斷進步落去

終極目標會係幾多K? 等我期待下!

原帖由 wong.siufu 於 2010-6-20 16:43 發表
Jason兄:
有打招呼啦
就係用MTB踩左55K個位新人

小虎兄重犀利, mtb 都可以踩 55K!
mtb 同rb 齒比好似唔同, 未必咁快,
但應該踩得好舒服!

原帖由 loudspeaker 於 2010-6-20 17:02 發表

太強了 rockiec hing, 多得你第二圈幫我頂了大部分時間,
5 用 aerobar 都可以有 36km/hr 好類害

換咗鞋之後, 跟住都想試下 aerobar,
望落真係好舒服、好快!
但聽講好難控制轉向, 只係啱直路!

升級   44.74%

該用戶從未簽到

岩岩食完晚飯,個魂魄開始返黎喇
今日連80關口都突破唔到添,我會努力D練習,期待下次跟到大隊

第一圈個時走左入東涌市中心,差D出埋消防局個個路口
好彩都識返轉頭,不過第一圈就已經偷雞要直路往返
第二圈踩左陣見到loud兄同rockie兄,死都跟實,唔好又迷路
叫做有份頂陣風喇,不過實力唔夠都係唔好獻醜喇
第三圈已經無晒力啦,乜車都勾唔到.....

thank you 咁多位師兄,今日好正
下次再黎過啦,下星期你地比賽加油啊`

升級   94.21%

該用戶從未簽到

客氣啦,
如果唔係係你同Sean ctse & Justin 車輪頂住我,
嘿...一定好快就俾你地走咗好耐, 車尾燈都見你地唔到啦!!
(不過 Sean ctse 真係超利害 )