香港長跑網  - 長跑長友

樓主: gforce
打印 上一主題 下一主題

6.20(SUN)東涌勾車團

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 魚蛋明 於 2010-6-20 18:56 發表
岩岩食完晚飯,個魂魄開始返黎喇
今日連80關口都突破唔到添,我會努力D練習,期待下次跟到大隊

第一圈個時走左入東涌市中心,差D出埋消防局個個路口
好彩都識返轉頭,不過第一圈就已經偷雞要直路往返
第二圈踩 ...

下次大家出發前先聽briefing, 唔好唔快衝晒出去
魚蛋明你咁後生, 好快會操得起!

升級   94.21%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-6-20 16:57 發表

老人家經常說不要在背後講人,星期三話阿 kito 似 孱鐵, 今天就見到你。
5 知幾時可以鉤到長州車神?

我今日都只係死痴住幾位師兄師姊先可以完成到,
哈哈...所以話車神, 似乎太誇獎啦!!

升級   94.21%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2010-6-20 15:57 發表

今日真係好玩呀,好熱鬧,輕輕鬆鬆跟左港隊10K,感覺良好!

馬王真係好強, 你嘅車尾燈我都未能睇清楚就已經消失咗

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝Jason既安排, 今日第一次黎跟大家學野,
點知學藝不成, 但係就見識一班車神既實力,
今日一定冇人踩得差過我, 只係踩左24K已經腳仔軟.
更加知道自己既雞腳仲有排練, 希望有一日可以跟得到大家.

今日同Rockiec兄係MTR上黎果陣, 聽到尾牙有怪聲,
停低check下又冇野, 到大隊出發, D怪聲又黎,
但係停低又驚跟唔返大隊, 點知跟左Rockiec兄10左右, 開始D波位出開始出問題,
U turn之後見有個路囗就彎埋一邊再check下,
原來後變速果位調絲母甩左, 可能係搭車時撞到,
整返好之後已經唔見晒大隊, 跟住踩多唔夠3分鐘,
呀仔打電話俾我講"父親節快樂", 又傾左8分鐘,
返到橋底都已經8:45, 因為要趕住9:00走,
最後都係執野走入........... 期望有機會再跟大家玩過

升級   52.3%

該用戶從未簽到

今日聽人講我地個位好似留底左少少垃圾, 唔知係咪我地既
如果係的話請大家留意下

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2010-6-20 21:56 發表
今日聽人講我地個位好似留底左少少垃圾, 唔知係咪我地既
如果係的話請大家留意下

第二個圈時我放左好多垃圾係馬王車旁邊 (一個大膠樽, 一包食完POWER GEL, 仲有一包POWER BAR)
但我走時全部拎走晒架, 仲返到大埔先掉

升級   66.67%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2010-6-20 17:49 發表

我諗番好似叫斑片飯. 不過鬼咁肚餓, 乜都塞入口啦!!!

Agree
I miss the fish rice too