香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

減肥小手報到

升級   42.63%

該用戶從未簽到

各位ching/ctse 大家好, 我其實join左長跑網半年, 自小係肥仔一名, 家人都偏肥, 飲食唔健康, 自從家父上年無端端發現心臟病, 即刻入深切治療部, 日日收工趕去, 見到佢成身插喉, 又見到附近床的家人在彌留之際於旁哭叫他們的父親不要掛心, 真是感到生命好脆弱, 當想到將來不想和家父一樣的話, 就得要減肥了, 於是開始跑步, 效果真的很好, 亦愛上了長跑, 由上年十月開始參加長跑比賽, 已經減了二十磅, 為自己為家人, 我決心由今日起到九月初由182磅再減20磅, 請支持我, 多謝各位ching/ctse抽時間看我留言, 謝謝!

+1 0
上一篇︰石硤尾新人來也下一篇︰大家知5知?????

升級   100%

該用戶從未簽到

天天跑c兄.開始時,跑步減肥為健康.跑跑下成了習慣,反而不跑不舒服.你都好好野,咁短時間已去掉20磅.加油再達指標減多20磅,我跑了都有12年時間,只係減了15,6磅. 現時只可keep住唔肥.
膽固醇已回落到健康水平.祝大家長跑長有,身體健康.

升級   70.9%

該用戶從未簽到

加油呀師兄, 大家一齊努力!

升級   80%

該用戶從未簽到

樓上+1呀唔該~ C hing真係好犀利呀,我岩岩先開始減,大家一齊努力呀!!長跑長勝

升級   20%

該用戶從未簽到

加油
我都係上年開始減肥
到現在仲減緊
一齊努力啦

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

加油! 努力!