香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 花子阿DEE
打印 上一主題 下一主題

香港長跑網 樂施毅行者 2010 隊伍改名區

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

你又知我冇俾, 日日msn, 星期一仲同花子食飯添

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 kenneth 於 2010-6-24 11:28 發表

高層,我意為意見是集中版主室討論,你唔講,我唔知你私底下同花子有講過的??既然閣下覺得呢d野,其他版主唔應該理的話,咁小弟就唔處理吧﹗﹗
    隊名問題,小弟冇任何意見,由版主決定。

高層, MSN/見面時, 傾開就傾架啦, 甚麼私下唔私下呢?  你唸多佐喇

升級   0%

該用戶從未簽到

花子妹妹人又靚又善良,每日都有好多靚仔靚女同我傾關於毅行既野,我好開心~~

今年毅行好熱鬧,如果長跑網既毅行友可以更多交流就好啦,希望咩人都好都俾多D 意見啦~~

改名果度,其實而家confirm 左中籤既longrun 師兄師姐都好多,但對一齊改名好似唔係好熱衷,我都想知係咩原因呢? 係咪真係因為個名太長? 定係唔想用longrun 名義呢? 我希望大家咩都唔怕講,長跑網既高層同所有版主都好開放,我都係一個好開放既女仔,唔出聲就乜都搞唔成~~

升級   0%

該用戶從未簽到

路過撘下咀~~~
    其實個名又真係長咗啲, 可否@longrun.hk? or @長跑長友?
    而好多隊都係啱啱form, or 等緊waiting, 可能未改名呱

其實改名問題, 如果成隊係長跑網人, 用longrun名義可能多啲歸屬感啦, 多啲人打下氣咁
    我仲想問下用咗longrun名仲會唔會有其他嘢呢? 洗唔洗著網衣玩?

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

可能大家剛剛知道中籤, 未決定改名事宜.
    2/7前登記時, 是否已決定隊名呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-6-24 13:10 發表
    路過撘下咀~~~
    其實個名又真係長咗啲, 可否@longrun.hk? or @長跑長友?
    而好多隊都係啱啱form, or 等緊waiting, 可能未改名呱

其實改名問題, 如果成隊係長跑網人, 用longrun名義可能多啲歸屬感啦, 多啲人打下氣咁
    我仲想問下用咗longrun名仲會唔會有其他嘢呢? 洗唔洗著網衣玩?

菲菲,其實我都prefer 用@長跑長友,呢個希望可以盡快confirm~~

走一百公里,隊友,support team 同其他人既鼓勵同支持好重要,今年長跑網相信好多隊可以玩到,大部份人都晌長跑網認識,如果可以一齊用longrun 名義玩可以加強凝聚力,可以晌事前準備同比賽途中互相幫助,一定係好事~~

當然每隊有唔同既背景,用唔用要視乎各隊既情況~~

至於網衫,其實比賽夜晚多數都要著長袖或厚衫,其他時間都會因為各種原因要換衫,而影相係玩毅行者一個好重要既橫節,所以如果起步同過終點大家可以著下網衫影相已經好好,可以研究一下有無d 咩安排~~

升級   0%

該用戶從未簽到

叮叮噹,無問題架,各隊都有唔同背景,用唔用長跑網名義好睇番自己team,一team 最重要既始終係果八條腿~~
    至於官方既名,小弟都比較喜歡用番上年幾隊"長跑長友",不過因為種種原因結果出post 時用左呢個,仲可以改架~~
    另外呢度我相信除左梁兄之外,都無乜邊個可以一件衫玩晒,我知道有d 隊都會做自己隊衫,我果隊如果有得玩都可能會,但係著長跑網衫影下相,都係一個好好既紀念,100公里唔易走,就算玩左好多年,每年都有唔同既回憶,如果出發時間一樣既隊大家應該影多d 相,就多d 回憶~~
    隊伍水平又真係有高有低,好難去做一d 實質既統籌,我覺得,大家相識既,比賽前後交流下,比較期間見到面互相鼓勵下,已經非常好,其他既安排一家係果4個人8條腿1條心去做~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-6-24 15:21 發表

菲菲,其實我都prefer 用@長跑長友,呢個希望可以盡快confirm~~

走一百公里,隊友,support team 同其他人既鼓勵同支持好重要,今年長跑網相信好多隊可以玩到,大部份人都晌長跑網認識,如果可以一齊用longrun 名義玩 ...

好同意花子既講法~~

升級   25.9%

該用戶從未簽到

1. 慢腳同盟@香港長跑網長跑長友A隊
    2. 小學生@長跑長友B隊
    3.
    4.
    5.
    .
    .
    .
    . 壞人同盟@香港長跑網長跑長友S隊

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 timmywwc 於 2010-6-24 00:06 發表
    "九龍仔同盟@香港長跑網長跑長友X隊"
    this name like this is too long and the oxfam system cannot accept!!!!!
    So I now registed the name:"1822@香港長跑網y隊"

Timmy 兄個名係咪已經confirm??

升級   24%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-6-25 17:22 發表

Timmy 兄個名係咪已經confirm??

暫定:[email protected]

升級   0%

該用戶從未簽到

咁駛唔駛留番個C 俾你地??

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 33# 的帖子

咁駛唔駛留番條C

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Lex 於 2010-6-26 11:33 發表
    咁駛唔駛留番條C

先到先得呀力哥,係咪要?

升級   0%

該用戶從未簽到

仲有唔一定要輪架,自選都得,A-Z~~

升級   65.55%

該用戶從未簽到

1. 慢腳同盟@香港長跑網長跑長友A隊
    2. 小學生@長跑長友B隊

3.
    4.
    5.
    .
    .
    .
    . 壞人同盟@香港長跑網長跑長友S隊
    . 蝸牛部隊@長跑長友z隊

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-6-26 09:42 發表

咁駛唔駛留番個C 俾你地??

18, 22 要C唔夠睇頭~ 起碼都 D/E/F 啦

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 狗哥 於 2010-6-26 12:32 發表

18, 22 要C唔夠睇頭~ 起碼都 D/E/F 啦
    咁小學生要唔要轉A隊

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kf 於 2010-6-26 12:35 發表
    咁小學生要唔要轉A隊

今時唔同往日,你唔好睇小d小學生~