香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

我比港大約左驗身

升級   82%

該用戶從未簽到

香港大學運動及潛力發展研究所現正為一項關於成人最大攝氧量能力的研究計劃

有冇師兄都係比港大約左驗身,講少少心得,過少少料比我。
今個星期六(17/5)我比佢哋約左。唔知會係點樣驗。

Peteruno
白頭佬啟
+1 0
上一篇︰挑戰半奧運 - 比賽當天準備下一篇︰瑞午節翻山落水應節長跑 - 銅鑼灣至淺水灣

升級   81%

該用戶從未簽到

你係度高磅重定係真係做個跑步機test?

如果係做test你都係帶埋跑衫褲鞋就得,佢地會guide住你點做…

升級   82%

該用戶從未簽到

第一次唔知點做法

Peteruno白頭佬

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

第一次唔知點做法

The 1st test is only preliminary test which including measurement of weight, height, fat and blood pressure.  A still heart beat test will be performed too.

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2008-5-15 12:34 發表

The 1st test is only preliminary test which including measurement of weight, height, fat and blood pressure.  A still heart beat test will be performed too.

白頭佬,唔駛驚
    今次未係正式架
    正如blurmax兄所講,第一次係做簡單身體檢查,睇下你身體適唔適合做正式測試

基本上,你咩都唔駛帶,個人去就得架啦

升級   0%

該用戶從未簽到

我今星期六不得閒,再改下次吧!

升級   46.67%

該用戶從未簽到

我仲未收到通知,可能佢地唔需要女性測試.

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 philomena 於 2008-5-15 15:01 發表
    我仲未收到通知,可能佢地唔需要女性測試.

咁又未必,我諗佢地做晒男先做女
    因為要做心電圖,所以要搵女醫生,我諗應該會係第二個時間做女士