香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 非比

暑假特備***~829~鐵定浪茄風雨不改~***

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

唔水驚! 小弟都同佢地跑過,唔係想像中咁辛苦,不過甘過澳景少少,整體計都幾好玩。

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

亮哥,記得帶定防水相機幫我地影肉照啵~~

升級   78.3%

該用戶從未簽到

~703飛鵝脾山約跑+大清嬉水自由團~

時間: 2010-7-3 (Sat)
    集合地點: 苦山運動場
    集合時間: 8:30am (逾時不候)

路程: 苦山運動場 -> 蒲崗村道 -> 沙田坳道 -> 飛鵝山道 / 扎山道 (可自行選擇離去路線) -> 彩虹 ->苦山運動場
    預計完成時間: 1:30

10:00-11:00 沖身+早晨特訓

11:15搭91號巴士入大清水灣嬉水

注: 運動場有locker, locker有密碼鎖或使用自備鎖注, 請自備個人所需物品.

人工智能報名:
    1. 比 (跑+水)
    2. kf (跑+水)
    3. kan0902(跑+水)
    4.路路  ( 水 ) (第日有比賽唔跑住)

5.肉瑩  ( 水 )
    6.金金  ( 水 )
    7. hkyen  ( 水 )(一齊早點幾點)
    8. runrun ( 水 )(一齊早點)
    9. 亮       ( 水 )(一齊早點)
    10. siu sai (跑十晒十游水)
    11. -R- (水)(約十點半到)

警告及聲明:

1. 此項聚會適合有經驗跑步
    或游水人仕,由於體能上有所要求,故此活動只適合有跑步或游水經驗之跑友,身體並無任何疾病,同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。

升級   22.45%

該用戶從未簽到

可能下午黎到

升級   59.05%

該用戶從未簽到

今天的相
    飛鵝脾山不定期約跑+嬉水自由團
    http://picasaweb.google.com/kan090284/201073#

升級   0%

該用戶從未簽到

今曰我係大清水、曬到好似舊...碳。

升級   65.55%

該用戶從未簽到

原帖由 kan0902 於 2010-7-3 21:32 發表
    今天的相
    " target="_blank">[url]http://picasaweb.google.com/kan090284/201073#[/url]

唔該晒根根, 好快手~~
    小西華好勁, "拙"一聲標左上山, 燈尾都望唔到, 汗顏
    我就死死下, 過左法藏寺就舉白旗行上去
    第一次可以離地游水, 來回游左出浮台, 多謝大家鼓勵我, 同傍住我出去

升級   65.55%

該用戶從未簽到

原帖由 denis3885 於 2010-7-3 22:53 發表

大家齊齊......碳

最後好似玩左3轉來回浮台, 好玩到唔捨得走

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 kan0902 於 2010-7-3 21:32 發表
    今天的相
    <A href="http://picasaweb.google.com/kan090284/201073#" target="_blank">http://picasaweb.google.com/kan090284/201073#

好厲害!!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

今日哂燶左

升級   59.05%

該用戶從未簽到

原帖由 非比 於 2010-7-3 23:08 發表

第一次可以離地游水, 來回游左出浮台, 多謝大家鼓勵我 ...

恭喜晒你ar
    呢日好特別
    同時間有2樣野係成功左
    估唔到將冇可能ge事
    變成有可能
    叻叻ar

升級   56.95%

該用戶從未簽到

原帖由 非比 於 2010-7-3 23:08 發表

第一次可以離地游水, 來回游左出浮台, 多謝大家鼓勵我 ...

非比搞約跑+嬉水活動,仲有6力。
    跑飛鵝山我只是初哥,如非今天你讓我半脾j和狀態不足,情況必唔同!
    仲有你學游水真係,咁快可以出浮台,勁!

升級   56.95%

該用戶從未簽到

原帖由 kf 於 2010-7-4 00:59 發表
    今日哂燶左

燶左先型呀

升級   56.95%

該用戶從未簽到

今天的相
    " target="_blank">[url]http://picasaweb.google.com/kan090284/201073#[/url]

根根連出相都咁快

升級   65.55%

該用戶從未簽到

原帖由 kf 於 2010-7-4 00:59 發表
    今日哂燶左

er~~你搽防晒搽d唔搽d......我地有lulu姐幫搽肉背, 下次記得搵lulu姐啦

升級   65.55%

該用戶從未簽到

原帖由 kan0902 於 2010-7-4 01:11 發表

恭喜晒你ar
    呢日好特別
    同時間有2樣野係成功左
    估唔到將冇可能ge事
    變成有可能
    叻叻ar

多謝根根
    唔係你放支浮條係我前邊, 我一定唔敢就咁出去
    下次可以試下唔用浮條一齊游出去

升級   65.55%

該用戶從未簽到

原帖由 228華 於 2010-7-4 04:55 發表

非比搞約跑+嬉水活動,仲有6力。
    跑飛鵝山我只是初哥,如非今天你讓我半脾j和狀態不足,情況必唔同!
    仲有你學游水真係,咁快可以出浮台,勁!

多謝小西華賞面老遠都走過黎玩,
    下次我地走第2條路, 今日未上到頂架~~
    大家都係我的師父, 大家都好熱心教我游水同鼓勵我出海, 我的進步要多謝各位

升級   0%

該用戶從未簽到

今天的相

謝謝根根沿途攝記!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 denis3885 於 2010-7-3 22:53 發表

X2

升級   0%

該用戶從未簽到

原來你地飲提子汁! 不過真係好值得慶祝下! 恭喜非比學識游水!!!