香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 停雲

2013 毅行S32 小學生

升級   100%

該用戶從未簽到

小弟年紀有番咁上下, 要節制下; TKO軍團實在太震撼了.

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2010-8-10 00:08 發表

登錄/註冊後可看大圖

你一個對咁多個.....算係咁啦

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 waynekkw 於 2010-8-10 00:08 發表

登錄/註冊後可看大圖

又屯門又tko又斧山~~~究竟你有幾多頭住家xdd

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2010-8-10 00:15 發表

又屯門又tko又斧山~~~究竟你有幾多頭住家xdd

斧山自隊5K X 2

登錄/註冊後可看大圖
    , TKO俾人連隊5杯 X 2.

登錄/註冊後可看大圖
    PANG少, 你典揀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2010-8-9 17:39 發表

要唔要俾個機會你覆桌?

登錄/註冊後可看大圖

好勇鬥恨....果然係壞人既本性~
    小學生隊人強馬壯唔使瀉佢...一於上, 我支持你地呀~

升級   3%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2010-8-9 22:00 發表

呢位老積的小學生, 寫的日誌勁生鬼過引~ " />" />" />" />
    停雲大哥, d螢火虫卵好似好大粒咁, 有無1cm大? 好清楚好靚呀~有机會比我見到就好了~
    我以前在新西蘭的螢火虫洞見d虫都有幾cm長, 但具體睇唔清楚,  ...

實不相瞞,在此撰文,全靠油麻地橋底文書代筆。

升級   25.9%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2010-8-9 22:00 發表

呢位老積的小學生, 寫的日誌勁生鬼過引~ " />" />" />" />
    停雲, d螢火虫卵好似好大粒咁, 有無1cm大? 好清楚好靚呀~有机會比我見到就好了~
    我以前在新西蘭的螢火虫洞見d虫都有幾cm長, 但具體睇唔清楚,  ...

E家係體瑩火蟲嘅好時節, 得閒迷整翻次夜課la.....

N年前去過 Te Anua, 內子怕毛蟲5敢入

升級   3%

該用戶從未簽到

原帖由 超人阿四 於 2010-8-9 23:20 發表

Team,

唔好意思,依家先"放監"出來。

尚未睇通星期五形勢,不過就算嚟得,好大機會都要响獅子亭加入,儘趕啦!

阿四5駛趕la, 你係獅子亭會合兼做補水專員,

停雲       :1.5 升
    Batbat  : ?
    狗哥       : ?

升級   3%

該用戶從未簽到

batbat ) ) ) ) ) ) )

由水浪窩到獅子亭要幾耐?

度下阿四幾點鐘會合...........

升級   0%

該用戶從未簽到

唔該晒四哥係獅子亭會合兼做補水專員,

Batbat  : ?
    狗          : 1.5 升

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 小學生 於 2010-8-10 10:48 發表 batbat ) ) ) ) ) ) )由水浪窩到獅子亭要幾耐? 度下阿四幾點鐘會合...........

穏陣D...  3小時應該冇問題...

升級   56.2%

該用戶從未簽到

Batbat  : 1.5 升

升級   3%

該用戶從未簽到

咁四哥你係果晚5駛急, 慢慢做埋D野先, 23:30係獅子亭邊食邊體夜境la

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 小學生 於 2010-8-10 09:03 發表

實不相瞞,在此撰文,全靠油麻地橋底文書代筆。

資優生都要請槍.......

升級   73.7%

該用戶從未簽到

升級   3%

該用戶從未簽到

Already Done......

升級   100%

該用戶從未簽到

大家要聽聽
    http://greenwalkpodcast.mysinablog.com/index.php?op=Default&Date=&postCategoryId=0&page=2

KK毅行金句:
    • 上樓級,咪心急,記住做好深呼吸
    • 上山用腳尖,老抽肌肉酸
    • 唔想膝頭痛,四頭肌放鬆
    • 落山用腳邊,爛路唔怕跣
    • 識得用平掌,肌肉放鬆行得長
    • 唔想腳踭骨膜酸,見到碎石咪行面
    • 點解跑到黑腳甲,因用前掌兼鞋窄
    • 青跣白石水反光,日曬雨淋行天光
    • 密密食,密密飲,唔好坐低喺度等
    • 一路行,一路回,肌肉唔會咁快攰
    • 一路行,一路唞,個人越行越想走
    • 眼瞓腳痺發晒火,互相包容更加妥
    • 辛苦唔怕慢慢移,大會係有48小時
    • 四人八腿一條心,行到終點開香檳

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2010-8-10 15:29 發表
    大家要聽聽
    http://greenwalkpodcast.mysinablog.com/index.php?op=Default&Date=&postCategoryId=0&page=2

KK毅行金句:
    • 上樓級,咪心急,記住做好深呼吸
    • 上山用腳尖,老抽肌肉酸
    • 唔 ...

謝謝大隊長哥哥分享KK毅行心得~ 我發覺我有少少鐘意左你 你幾時再有星期日記得單聲我知

升級   41.4%

該用戶從未簽到

原帖由 小學生 於 2010-8-10 11:25 發表
    咁四哥你係果晚5駛急, 慢慢做埋D野先, 23:30係獅子亭邊食邊體夜境la

茅溫睇!
    水之外,要5要d野食下?

升級   6.8%

無聊
  • 簽到天數: 1 天

各位夜行者注意:流星雨,可以於8月13號-15號其間到郊外碰碰運氣啦!