香港長跑網  - 長跑長友

樓主: timmywwc
打印 上一主題 下一主題

毅行2010-0351 1822@香港長跑網Y隊

升級   100%

該用戶從未簽到

迷左廿幾個鐘...終於都清醒返喇
係度要多謝返幾個人先得.....
首先要多謝既緊係我地既隊長Timmy啦....
好多謝隊長搵我參加呢個咁有挑戰性既賽事...
可惜因為賽前早左收操,狀態鬆懈左...而令到狀態唔夠十足咁去進行,要中途退出...
如果有機會再一齊組隊去完成未完成既目標....不過你要有心理準備,下次會辛苦好多架
第二個要多謝既就係魔鬼教練小強喇....
大家都係第一次參加呢個賽事...但係你安排既操練&所有事既細節都安排得好好....
雖然我大多數操山既時候都操到爆晒...做唔到你既要求...
第三要多謝既就係十卜們阿po,katie,堅叔....
每次去到十卜位都有上賓既服務....一去到d野食已經放晒係度...唔使搞好多野...
節省好多時間...仲有好多無預定既野食都有得食...真係好滿足呀....
仲有最多謝既都係車手堅叔...十卜完我地仲要去十卜第二隊...真係辛苦晒
係度亦都要多謝一齊努力,一同進行,一路打氣既戰友們,十卜們既支持&打氣
小鬼係度以萬二分以上既謝意多謝咁多位哦

升級   0%

該用戶從未簽到

1822唔好放棄,明年組隊再上征途!Timmy加油!

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜晒1822,你地好了不起

升級   5.3%

該用戶從未簽到

同我問候可愛肥肥timmy仔啦...

升級   100%

該用戶從未簽到

恭喜晒1822~~~
完成毅行~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

果日晌路上d 1822 不斷晌我地面前掩掩樣樣,雖然覺得好煩,但又好開心~~
每次見到你地都精神奕奕,氣定神閒,好一班1822~~
Timmy 兄無咩啦嘛,希望早日重出江湖,山上面再見到鬼鬼,小強兄,斌哥同Timmy 兄四位~~

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

Timmy ))))

夠鍾操揸打啦

升級   56.2%

該用戶從未簽到

恭喜1822完成毅行~~  
    占美隊長,唔好放棄,下年再來~~

升級   5.05%

該用戶從未簽到

恭喜1822隊艱苦努力完成毅行100K

升級   4.4%

該用戶從未簽到

首先多謝長跑網提供一個這麼好的平台給我們交流和學習。

再來多謝各位山友們這幾個月來的加油、鼓勵、祝福和恭喜~

接著多謝3位Support Team隊員,你們的support是最好的!!!

最後多謝幾位一起入冊出冊的好隊友:
    0351D - 斌哥
    1822在8月中仍未找到第四位隊員,在我非常憂心的時候,幸運地得到你這位高手答允加入我們這隊超新手隊。
    因為你早已為這幾個月安排了很多活動和比賽要參加,計埋比賽果2日,我同你只係見過4次面,一齊操過1次山,所以對你的認識實在不深。
    可能因為缺乏長課的操練,上針山時你很辛苦和之後需要用2段路來慢慢回氣,但幸好在到達波波頂後你奇蹟地大復活,還於最後2段為我們穩定地帶速。
    很多謝你讓我從你身上我學習應對危機的冷靜及堅毅,另希望你北馬的傷盡快康復,在渣馬再次獲得佳績和PB。

0351C - 衰鬼
    「個胸好大」&「應該係撈偏」係和你操山前對你的印象...
    很感激你選擇去相信操山經驗比你少的我所提出的訓練計劃和意見,並且很忠實地和我一起去實行。每次操練看到你都比上一次進步許多,便明白你平日一定在背後付出了更多,你從來沒有令我失望過。
    除了第三和第四段你上山帶速因為人多有點兒過急外,在其他的比賽時間你也表現得很沉著和穩定。在你身上我學到了毅行是一分耕耘,一分收穫,沒有天才,沒有好彩,放多少便得多少。

0351A - 隊長Timmy
    首先很感謝你雖然對操山的興趣不大,但仍肯和我一起上這艘賊船,放下了很多練跑的時間和進步的機會。
    你經常操山時受傷退出及狀態不穩實在令我們非常擔心,但你明白問題所在後便開始努力操練上落樓梯。
    有家室的你除了每星期一天操山外,還要每天付出工餘時間去加操是一件很辛苦的事,所以我們都明白你已盡了力去做到得最好的了。
    在此祝你首次渣全馬跑出個好成績,加油!

登錄/註冊後可看大圖

升級   4.4%

該用戶從未簽到

原帖由 天鬼 於 20/11/2010 13:23 發表 幾時開操呀??小強

衰鬼,幾時帶我行樂善條路呀?我未行過實會迷架,仲有你想我果日著「書僮裝」,「淫呻吟術醫生裝」定係「停屍間死屍裝」呀? 我要去深水保搵呀!

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

小強...
    好多謝你賽前對我隊細心安排...(4支神秘飲品)
    可惜...小弟大意...沒有享用...在此真的真的向你說聲不好意思....

恭喜你達標完成...
    小小建議...不要叫小強啦...改名叫勁強啦...

升級   4.4%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 22/11/2010 16:55 發表 小強...好多謝你賽前對我隊細心安排...(4支神秘飲品)可惜...小弟大意...沒有享用...在此真的真的向你說聲不好意思.... 恭喜你達標完成...小小建議...不要叫小強啦...改名叫勁強啦...

唔緊要啦,呢個星期日我會同衰鬼起鬼左佢地~~~

下年夾到時間一齊操返幾課啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 siukeung 於 2010-11-22 21:05 發表

咁快講定下年...你真係上晒腦...中晒毒....
    成交...就下年某月某日漫遊啦...

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 siukeung 於 2010-11-22 21:05 發表

辜負你一番心意, 唔好意思
    起佐之後, 俾衰鬼隊哂佢啦