香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kf

毅行者2010#0518 蝸牛部隊 (隊員回憶錄已上載,P.50 #989-992)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2010-7-5 13:48 發表
亮哥...勁呀..好精彩..又有日本仔..又有韓妹...笑爆咀...

你地大帽山張相咁大霧既....係咪陳日影嫁...

極速蝸牛...繼續加油..!!!  

係呀! 尋日d天氣變化好大,開頭就熱到想屎,上到大帽仲有d凍既感覺,好爽呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2010-7-5 14:05 發表
真係好勁呀!
亮哥、花子、kf、菲比....蝸牛部隊加油呀~

謝謝大圍兄! 我地唔會再偷懶架啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2010-7-5 14:06 發表
有日本仔,又有泰國仔,又有韓妹,真勁﹗﹗各位努力﹗﹗亮哥,謝謝支驅狗器,星期五試完,好ok﹗﹗

係試d馬騮仔? 有無試過d野狗?

唔洗客氣!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2010-7-5 14:20 發表

好明顯,d狗開始時,吠得好大聲,小弟按鍵,佢哋細聲咗....
之前都試過有一隻原本是沖緊過來吠的,一按鍵,佢走咗埋一面,坐咗响樹....

你應該使下 仆佢一下, 睇下佢有冇反抗先 試到work 吾 work 喎

升級   0%

該用戶從未簽到

不過小弟試過d牛,唔work,佢地聽唔到。

升級   0%

該用戶從未簽到

日本隊友陳日騾仔測試失敗,晌一個無乜人經過既地方擺賣,賣老抽~~
不過佢就真係強橫,賣完老抽,9段回番我又追唔到...
陳日時間幾滿意,不過唔係全程都晒,last 都ok 辛苦,還需努力~~

升級   0%

該用戶從未簽到

亮哥真係ok fit,陳日好似仲有大把晌手~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-7-5 14:30 發表
亮哥真係ok fit,陳日好似仲有大把晌手~~

陳日行得慢丫嘛,日珠又小病初愈,無左彈珠扯爆,日本仔又做小販...賣老抽,咪剩番少少響度囉,唔係剩好多咋,下次無咁好彩架啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-7-5 14:28 發表
陳日時間幾滿意,不過唔係全程都晒,last 都ok 辛苦,還需努力~~

顧住韓妹告你侵權喎!
琴日天氣算係一流,下次都係揀番呢個時間,晏d起行,唔洗熱C!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

騾仔測試失販 - 擇日重測

抽根測試合格 - 大把機會再測

高溫測試缺籍 - 補測

升級   100%

奮鬥

原帖由 花子阿DEE 於 2010-7-5 14:28 發表
    日本隊友陳日騾仔測試失敗,晌一個無乜人經過既地方擺賣,賣老抽~~
    不過佢就真係強橫,賣完老抽,9段回番我又追唔到...
    陳日時間幾滿意,不過唔係全程都晒,last 都ok 辛苦,還需努力~~D12 ...
    小弟9段亂走完之後,10段又冇貨賣,下次都係要控制好d自己pacing

升級   100%

該用戶從未簽到

嘩!蝸牛部隊真犀利, 抽完筋都可以跑返, 勁曬下之速度同涼爽夜行差唔多, 睇好你哋係18腳!

升級   100%

奮鬥

原帖由 大雄2009 於 2010-7-5 22:42 發表
    嘩!蝸牛部隊真犀利, 抽完筋都可以跑返, 勁曬下之速度同涼爽夜行差唔多, 睇好你哋係18腳!
    唉~! 失禮哂就真
    過左大帽山天文台站冇幾耐已經賣老抽喇

升級   41.4%

該用戶從未簽到

尋日又熱又晒,睇到都5想郁。你地重可以走5粒幾鐘。要比5個“堅”!

升級   65.55%

該用戶從未簽到

原帖由 超人阿四 於 2010-7-6 00:02 發表
    尋日又熱又晒,睇到都5想郁。你地重可以走5粒幾鐘。要比5個“堅”!

其實尋日好好彩, 上針山有舊大雲頂住擋一擋, 跟住上草帽已經涼返些,
    落田夫仔&大棠時, 雖然熱熱地, 但有樹蔭護蔭及太陽開始落山降一降溫~~
    去到10段已經開始體驗到毅行的威力, 因為對腳真係好好好累呢!

學生隊, 大家一齊努力! 麥徑路上, 共勉之!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 非比 於 2010-7-6 00:42 發表

其實尋日好好彩, 上針山有舊大雲頂住擋一擋, 跟住上草帽已經涼返些,
    落田夫仔&大棠時, 雖然熱熱地, 但有樹蔭護蔭及太陽開始落山降一降溫~~
    去到10段已經開始體驗到毅行的威力, 因為對腳真係好好好累呢!

學 ...

sleung ching 1/7走麥7-10都要6個半鐘, 你哋只需5個幾鐘, 你哋係咪外星人!

升級   100%

奮鬥

原帖由 大雄2009 於 2010-7-7 01:38 發表

sleung ching 1/7走麥7-10都要6個半鐘, 你哋只需5個幾鐘, 你哋係咪外星人!" />" />" />" />fhjfrt
    嘩~! 梁兄一發力,我地連尾燈都見唔到架

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2010-7-7 01:38 發表

sleung ching 1/7走麥7-10都要6個半鐘, 你哋只需5個幾鐘, 你哋係咪外星人!" />" />" />" />fhjfrt

梁兄果日約左人撲蝶咋~~

升級   0%

該用戶從未簽到

各位親愛既朋友,蝸牛部隊既計劃推早左一年~~
    誠徵十卜添,資格係男既要帥氣,女既要有氣質,熱愛生命,有意請留言~~