香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kf
打印 上一主題 下一主題

毅行者2010#0518 蝸牛部隊 (隊員回憶錄已上載,P.50 #989-992)

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

再黎~~

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nprusF0byB8[/youtube]

原曲 - 張震嶽 - 自由 / 填詞:壞人+sue / 聲音演繹:神秘人n個

不管多辛酸 努力去為世間改變
今天多得您 再次為我們打打氣
落力付出真心真意 謝謝大家將心捐獻

世界變美只因有著您

伸出一雙腿 結伴去創造新的經典
即使翻風打雨 也是要每步奮力趕上
現在目標清晰可見 十段麥徑都必跨過
有你與我一起去衝線 衝線

就快抽 又想嘔 未到終點咪想走
向前行 手牽手 但我真係要抖抖
從前我 未想過 原來我有大把貨
努力行 手牽手 在這天我要加油
來吧 上吧 快要到check point喇 你班friend等緊你呀

伸出一雙腿 結伴去創造新的經典
即使翻風打雨 也是要每步奮力趕上
現在目標清晰可見 十段麥徑都必跨過
有你與我一起去衝線 衝線

來吧 上吧 快要到check point喇 也快要到終點喇

來吧 上吧 我自越行越有 我哋有意志就夠喇

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2010-7-7 11:11 發表

閣下好似話緊小弟.....

可惜屈老大已經埋左班...

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

支持支持! 跑我就跑唔倒喇 !
    十卜十卜你地蝸牛部隊@長跑長友Z隊.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   20.25%

該用戶從未簽到

送首歌仔比你地

我們的隊友-馮曦妤

這幾天不太順意 街中找不到鬧市
    憂鬱得無法可制止
    找不到明日 找不到靠依
    筋竭力疲 沒一點意思

冰霜中得你共處 怎可這麼快認輸
    領教到團結的意思
    千億倍能量 在結集傳送
    感激你 還揣著我手

為我好 不停加油 失去力氣 未曾退後 
    偉大成就 你擁有 你一直 是我的隊友
    全為我好 不眠不休 心帶著愛 扶持背後 
    壯烈成就 你擁有 我希望 伴著你這隊友 
    分擔所有 

風沙中得你共處 怎可這麼快認輸
    領教到團結的意思
    千億倍能量 在結集傳送
    感激你 還揣著我手

為我好 不停加油 失去力氣 也未曾退後 
    偉大成就 你擁有 你一直 是我的隊友
    全為我好 不眠不休 心帶著愛 扶持背後 
    壯烈成就 你擁有 我希望 伴著你這隊友 
    分擔所有 

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2010-7-7 11:44 發表

謝謝靚mill十卜!

升級   0%

該用戶從未簽到

謝謝令Millmill,我去到CP 見到妳個人一定精神晒~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hkyen 於 2010-7-7 11:47 發表
    送首歌仔比你地

我們的隊友-馮曦妤

http://www.youtube.com/watch?v=ZWZzdNBLzME

憂鬱得無法可制止
    找不到明日 找不到靠依
    筋竭力疲 沒一點意思

冰霜中得你共處 怎可 ...

謝謝人哥~~
    人哥今年會唔會玩呢~~

升級   0%

該用戶從未簽到

送首歌仔比你地

我們的隊友-馮曦妤

http://www.youtube.com/watch?v=ZWZzdNBLzME

憂鬱得無法可制止
    找不到明日 找不到靠依
    筋竭力疲 沒一點意思

謝謝阿yen既歌仔鼓勵! 歌詞好有意思,好勵志啊!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

送首歌仔比你地

我們的隊友-馮曦妤

憂鬱得無法可制止
    找不到明日 找不到靠依
    筋竭力疲 沒一點意思

好歌

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

多謝mill姐

升級   20%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-7-7 11:20 發表
    再黎~~

http://www.youtube.com/watch?v=nprusF0byB8

原曲 - 張震嶽 - 自由 / 填詞:壞人+sue / 聲音演繹:神秘人n個

不管多辛酸 努力去為世間改變
    今天多得您 再次為我們打打氣
    落力付出真 ...

好勁呀~仲改哂歌詞tim

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜 0518 蝸牛部隊 2010 啟動 & 起錨~

你地要加緊操練 & 祝毅行如期達標~

升級   65.55%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-7-7 14:11 發表

休息一陣好啦~~你都要加緊操練做驢仔

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-7-7 14:11 發表

狗哥要好好保養腳仔,i need u...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-7-7 14:32 發表

狗哥要好好保養腳仔,i need u...

花子姐姐~ i need u too~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 非比 於 2010-7-7 14:13 發表

休息一陣好啦~~你都要加緊操練做驢仔

你好彩今年有得玩 俾個機會你做主人
    兩肋插刀、刀山火海.......................... 梗係唔會去 休完先尾行你

升級   49.47%

該用戶從未簽到

好野中左, 登你地開心
    落力d操呀 !!