香港長跑網  - 長跑長友

樓主: iceberg99

TKO毅行 T隊, K 隊 (及O隊 --> support team) 操山 go Go GO!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

TKO出兩隊好強呀, 大家要努力加油呀, 我會幫大家打氣~
711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

TKO 毅行A及B隊加油,祝早日揾齊隊員正式開操。兩隊都有好成績。
x999

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   20.25%

該用戶從未簽到

原帖由 零下十度 於 2010-6-23 11:04 發表
加油,加油,大雄隊長,唔知你地幾時再操山呢~~hgjD088" />" />hj

我都想跟操山
但唔知唔係TKO人得唔得呢

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-6-23 13:48 發表
嘩~~~可5可以跟住操先ar . 我怕跟5上你地ar . 後補位置好dwor ~~

活活ctse, 請唔好擔心, 因為隊員名單好遲先改都得 (比賽當日改都得), 放心, 冇壓力!

妳乜野時間可以操得山?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 零下十度 於 2010-6-23 11:04 發表
加油,加油,大雄隊長,唔知你地幾時再操山呢~~hgjD088" />" />hj

lulu姐, 操山一定預埋妳, 不過今個星期可能夾唔到.

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 hkyen 於 2010-6-23 19:44 發表

我都想跟操山" />" />hjghk
但唔知唔係TKO人得唔得呢 " />" />hjkhbnmj

絕對歡迎!

升級   100%

該用戶從未簽到

多謝R校長, cu83, wadee, 迪迪仔, 明師兄, 711mf及kc鼓勵, 我哋一定唔會令你哋失望!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2010-6-23 14:06 發表
TKO出兩隊好強呀, 大家要努力加油呀, 我會幫大家打氣~

大圍師兄, 馬王師兄, R校長, 你哋一定補到架! 記住照操呀!

升級   100%

該用戶從未簽到

TKO毅行A隊及B隊成員大招募
年齡:18-100歲
要求:  1. IQ高低均可但EQ要高
            2. 識行識走 (上斜上石級行, 落斜及平路慢跑)
            3. 要相信凡事有可能
            4. 千祈唔好怕慢會影響隊友, 但亦唔好嫌隊友跑得慢
            5. 曾參加TKO星期三或星期六約跑活動
名額:正選8人, 後備2人
            (可先試玩, 覺得好玩先決定參加, 但通常試過都會想玩, 因為真係好好玩)
人工智能報名:
正選:
1. 大雄 (A隊隊長)
2. iceberg (B隊隊長)
3. 哈利
4. wty
5. 活活
6.
7.
8.

後備:
1.
2.

有興趣加入, 正在考慮:
1. 馬拉友
2. Bolo
3. Rockiec

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2010-6-24 00:27 發表

大圍師兄, 馬王師兄, R校長, 你哋一定補到架! 記住照操呀! " />" />

我諗都係時候開操啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2010-6-24 00:13 發表

活活ctse, 請唔好擔心, 因為隊員名單好遲先改都得 (比賽當日改都得), 放心, 冇壓力!

妳乜野時間可以操得山?

我暫時除左7月4日, 24,25 ,31 及 8月1外
其他日子的 6,日都ok~~
但我c5c 自己操1,2次大清先ar . 5係我怕落後你地好遠 ~~~  

升級   100%

該用戶從未簽到

TKO毅行AB隊訓練1:
日期:26/6/2010 (星期六)
集合時間及地點:5:30pm於麥徑第4段入口(西沙路水浪窩)
                        或4:45pm於西貢碼頭巴士總站公厠前空地
行程及預計時間:
1. 第4段 企嶺下 - 基維爾營地 03:00 (12.7K)
2. 第5段 基維爾營地 - 沙田凹 00:45 (3K)
3. 特訓 (地點待定, 多數會在黃大仙地鐵站附近)

備註:1. 請自備約2L水, 手提電筒(LED胆果種), 有胸帶及腰帶背囊, 行李越輕越好.
         2. 接近基維爾營地路段有機會看到螢火蟲.
         3. 此兩段沿途可看到西貢, 沙田及九龍美麗夜景.

4. 歡迎各區跑友跟操.

人工智能報名:
1. 大雄 (西貢巴士站集合)
2. WTY
3. 哈利 (西貢巴士站集合)
4.
5.
6.

警告及聲明:
1. 此項網友約行山聚會適合身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。如身體不適,切勿強行參加。
2. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
3. 活動不排除將於寒冷大風有雨或酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
4. 若活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。
5. 參加者的個人保險須自行負責。

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 37 天

大雄哥, 唔好意思嘞
    自己體力問題, 連跟操山都冇能力做到
    唯有精神上支持你地呀.....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-6-24 13:22 發表

我暫時除左7月4日, 24,25 ,31 及 8月1外
    其他日子的 6,日都ok~~
    但我c5c 自己操1,2次大清先ar . 5係我怕落後你地好遠 ~~~  

活活, 我哋今次只操一又三分一段, 目標時間定得好鬆動, 主要目的係想試吓夜行同欣賞夜景. 有時間可來試吓腳.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2010-6-24 22:50 發表

活活, 我哋今次只操一又三分一段, 目標時間定得好鬆動, 主要目的係想試吓夜行同欣賞夜景. 有時間可來試吓腳.

大雄哥 & TKO隊隊員大家要小心,雖然係路短但

- 夜行
    - 天文台預報果日天氣幾差下,係大金鐘附近行走要小心d,真係天雨路滑幾危險下
    - 電筒要防水...同最好有士啤電筒/電以防萬一
    - 你預既時間,獅子亭間士多好可能已關...到時可能要落到慈雲山/鳳德先可以開餐暖肚

祝操練順利~

升級   15.79%

該用戶從未簽到

回復 35# 的帖子

集合時間及地點:5:30pm於麥徑第4段入口(西沙路水浪窩)
    行程及預計時間:
    1. 第4段 企嶺下 - 基維爾營地 03:00 (12.7K)
    2. 第5段 基維爾營地 - 沙田凹 00:45 (3K)
    3. 特訓 (地點待定, 多數會在黃大仙地鐵站附近)

備註:1. 請自備約2L水, 手提電筒(LED胆果種), 有胸帶及腰帶背囊, 行李越輕越好.
             2. 接近基維爾營地路段有機會看到螢火蟲.
             3. 此兩段沿途可看到西貢, 沙田及九龍美麗夜景.
             4. 歡迎各區跑友跟操.

人工智能報名:
    1. 大雄 (西貢巴士站集合)
    2. WTY
    3. 哈利 (西貢巴士站集合)
    4. Sammy TO ((西貢巴士站集合)
    5.

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-6-24 22:57 發表

大雄哥 & TKO隊隊員大家要小心,雖然係路短但

- 夜行
    - 天文台預報果日天氣幾差下,係大金鐘附近行走要小心d,真係天雨路滑幾危險下
    - 電筒要防水...同最好有士啤電筒/電以防萬一
    - 你預既時間,獅子亭 ...

多謝狗哥過料, 果日如果行雷就會取消, 落雨都會照練. 我哋過大金鐘時應該天未黑晒, 所以會比較安全.

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 62 天

原帖由 大雄2009 於 2010-6-24 22:12 發表
    行程及預計時間:
    1. 第4段 企嶺下  ...

大雄哥,本來都好想來跟操再試腳,
    唯因星期日一早陪太太去大陸幾日,所以星期六操夜山驚太夜!
    下次啦!祝你地成功!