香港長跑網  - 長跑長友

樓主: LIKINWO
打印 上一主題 下一主題

2010北京國際馬拉松

升級   28.85%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-9-23 22:06 發表

係囉! 果間旅行社上我地網見到你話二千四百幾買,才打電話俾小弟,無辦法啦! 希望益到其他未買機票又報左北馬的網友啦!

hahahaha...Oh No....

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 393 天

2010年北京馬拉松宣傳短片

http://v.youku.com/v_show/id_XMTkzMDQ2MTQw.html

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

原帖由 LIKINWO 於 2010-9-16 23:17 發表
    Adidas宣佈贊助北京馬拉松,成為該賽事的官方合作夥伴及唯一指定運動裝備供應商。根據合作內容,Adidas將從2010年開始,連續五年贊助北京馬拉松,為所有參賽選手、裁判、工作人員以及志願者提供專業的跑步運動裝備。 ...

件衫好形, 但可能來唔到

升級   73.7%

該用戶從未簽到

段片好正,好多舊年既回憶,好開心呀!

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 393 天

預算委託他人代領北馬賽事物品的跑友請留意下文                                 

2010北京馬拉松競賽物品領取的補充通知

日期:2010-09-30 來源:北京馬拉松

為了進一步做好賽事的物品發放,使更多的路跑愛好者直觀瞭解賽事的組織工作,參加組委會精心設置的各項活動,今年的參賽選手競賽物品發放工作將結合2010北京馬拉松博覽會同時舉行。因此,經認真研究,北京馬拉松組委會原則上建議每一位參賽選手憑個人報名成功確認函(北馬官網下載並列印)及個人有效身份證件親自到博覽會現場領取競賽物品,原《2010北京馬拉松競賽物品領取須知》中“團體集中領取(需提前預約)”將不再執行。具體領取流程和博覽會期間的各項活動,請關注北京馬拉松官方網站資訊。

經旅行社報名的外籍選手,如有特殊情況,可與所報旅行社協調,委託其代領,或直接與北馬組委會聯繫。聯繫電話:+86 10 6716 7482。

升級   0%

該用戶從未簽到

昨日搵Joey打了電話問北馬組委會,証實唔洗擔心,香港人同外籍跑手的優惠,可以代領! 只需報名確認信及回鄉咭副本,就可以代領!

升級   0%

該用戶從未簽到

10月24日早上七時半在起跑線前大合照

2010北京國際馬拉松尚有幾天便到了,各位網友請在上述時間地點來揮揮手,映張大合照吧!

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-10-14 13:15 發表
    2010北京國際馬拉松尚有幾天便到了,各位網友請在上述時間地點來揮揮手,映張大合照吧!

亮哥,唔好介意細佬多事。

到時起跑點好多人,同埋好多公安封路,呢到又唔去得,嗰到又唔去得,好鬼麻煩。

所以我會Suggest係天安門東地鐵站集合,然後到時才視乎決定係邊個位影相。

同埋唔好咁遲上線,尤其是全馬,否則好難去到全馬的起跑點。咁就好難做時間了。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 awyh 於 2010-10-14 13:25 發表

亮哥,唔好介意細佬多事。

到時起跑點好多人,同埋好多公安封路,呢到又唔去得,嗰到又唔去得,好鬼麻煩。

所以我會Suggest係天安門東地鐵站集合,然後到時才視乎決定係邊個位影相。

同埋唔好咁遲上線,尤其是全馬,否則好難去到全馬的起跑點。咁就好難做時間了。

說得甚是! 其實幾萬人,大家又住唔同既酒店,真係好難見齊的,算了吧,見到就映張相,各自找好位跑吧!
    小弟會去帶一個視障運動員,到時可能也不能隨意週圍去。要聽教練安排。

升級   0%

該用戶從未簽到

中國城市七日天氣預報

http://www.weather.com.cn/static/html/weather.shtml

出門跑步前記住check一check

( 謝謝 kf 師兄提供以上結連資料)

升級   73.7%

該用戶從未簽到

暫時資料去到星期六,最熱都係15度,應該好好跑,不過起身未Warm Up既時候記住著番件衫,免得著涼。

今日開始要前腳趾甲喇!

加油呀,各位!

升級   0%

該用戶從未簽到

仲有,唔單止御寒衣物,還要帶潤脣膏、醫生膠布或葯水膠布、手套等等。

升級   0%

該用戶從未簽到

小弟明天一早起程了,北馬見!

升級   87.33%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-10-17 19:16 發表

See you there!

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

各位參加北馬既師兄師姐加油,祝大家都有理想成績,同玩得開心D。

升級   28.85%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-10-17 19:16 發表

See you in Beijing~~~

亮哥: Please PM me your China's Phone no ar!!! Thank you x 911!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 chanlouis911 於 2010-10-17 21:16 發表

亮哥: Please PM me your China's Phone no ar!!! Thank you x 911!!!

哎也! 乜你無睇我簽名架?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 chanlouis911 於 2010-10-17 21:16 發表

PM左閣下,請抄低酒店地址電話,23號見! 加油啊!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

原帖由 allanccl 於 2010-10-14 01:33 發表
    昨日搵Joey打了電話問北馬組委會,証實唔洗擔心,香港人同外籍跑手的優惠,可以代領! 只需報名確認信及回鄉咭副本,就可以代領!

多謝亮哥查明, 因有事要留在香港, 已將文件給我隊友Gilbert代領, 各位北馬加油!

升級   28.85%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-10-17 21:37 發表

PM左閣下,請抄低酒店地址電話,23號見! 加油啊!

23號見...一起身就打俾你...hahahaha!!!