香港長跑網  - 長跑長友

跑鞋一問 miler兄請入

升級   23.68%

該用戶從未簽到

想問下以下跑鞋邊度有得賣??幾錢到??
請各ching解答小弟

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

來源:https://www.longrun.hk/forum/vie ... &extra=page%3D1

升級   81%

該用戶從未簽到

第一對美津濃係 Wave Spacer RX 3 (中國製),呢對我係o向荃灣中興買…$700 八折再用coupon…

第二對係Wave Wing (中國製),香港行貨得寶藍色,紅色係日本至有,我都係拓個friend幫我o向日本ship俾我…

第三對係Asics Hyrite (日本製),好似係04年奧運女子馬拉松冠軍o既比賽鞋,我兩年前去日本買好似係14,500日元度…香港灣仔10K我都曾經見過,賣1,400…港幣…

升級   99.47%

該用戶從未簽到

for wave wing, check out the Causeway bay sogo,,.. but sogo is exp... but  I only seen wing in sogo....

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   86.32%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-6-30 11:38 發表
red wave wing?
嘩, 應該好襯紅色跑褲.

我就不敢哦…

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   86.32%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-6-30 14:35 發表

比賽時出位少少唔驚啦.哈哈, 爭在未染紅頭髮. 嘻嘻.

那麼就一不做二不休哦,不如模仿電影【功夫】裡頭那位裁縫師傅,穿條白裡透紅的

登錄/註冊後可看大圖