香港長跑網  - 長跑長友

毅行者2010 : IDA-3PS小隊亂行+支援聯絡站

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

登錄/註冊後可看大圖

2010亂行相片 <<點擊

2009的攪作
    長跑舞蹈團之熱舞鬥一番  <<點擊

2009打氣歌曲  <<點擊
    原曲 - 張震嶽 - 自由  /  填詞:壞人+sue  /  聲音演繹:神秘人n個

不管多辛酸 努力去為世間改變 今天多得您 再次為我們打打氣
    落力付出真心真意 謝謝大家將心捐獻 世界變美只因有著您

伸出一雙腿 結伴去創造新的經典 即使翻風打雨 也是要每步奮力趕上
    現在目標清晰可見 十段麥徑都必跨過 有你與我一起去衝線 衝線

就快抽 又想嘔 未到終點咪想走 向前行 手牽手 但我真係要抖抖
    從前我 未想過 原來我有大把貨 努力行 手牽手 在這天我要加油
    來吧 上吧 快要到check point喇 你班friend等緊你呀

伸出一雙腿 結伴去創造新的經典 即使翻風打雨 也是要每步奮力趕上
    現在目標清晰可見 十段麥徑都必跨過 有你與我一起去衝線 衝線

就快抽 又想嘔 未到終點咪想走 向前行 手牽手 但我真係要抖抖
    從前我 未想過 原來我有大把貨 努力行 手牽手 在這天我要加油
    來吧 上吧 快要到check point喇 也快要到終點喇

來吧 上吧 我自越行越有 我

2010的攪作
    毅行號2010  <<點擊
    原曲:Rubber Band – 發現號 填詞:壞人+s 聲音演繹:乜膠Band

踏上了西灣 走過馬鞍山 一秒從未想折返 Oh..未會怕 我們未有怕 路途尚有幾個山
    記載了辛酸 傷勢也不淺 未曾想過會倖免 在今天蜕變 走出心中那弱點 努力遠征一遍
    這四件汗衣 也都濕透了 雙腿卻繼續狂放 再衝出那人浪
    當困惓極了 你雙手 伴著我肩膊 從不肯放開
    再失敗 跌倒再試 也一起 只會向著前方 向著太陽狂走
    踏上了獅山 走過了針山 一秒從未想折返 Oh..未會怕 我們未有怕 路途尚有幾個山
    記載了辛酸 傷勢也不淺 未曾想過會倖免 在今天蜕變 走出心中那弱點 上路去再實踐 yeah yeah

當困惓極了 你雙手 伴著我肩膊 從不肯放開

挫折失敗 跌倒再試 你我一起 只會向著前方 向著太陽狂走
    踏過了千山 走過了急彎 一秒從未想折返 Oh..未會怕 我們未有怕 路途尚有幾個彎
    記載了辛酸 傷勢也不淺 成全這最美歷史 在今天蜕變 走出心中那弱點 努力去再實踐 yeah yeah

踏遍了千山 走遍幾多彎 登上完夢的峽灣 
    望到了 Oh..望到了 白雲搭上一片藍
    記載了辛酸 傷勢也不淺 腳踏這裡這一天 在今天結算 一心走到這地點 向著目標衝線

2010毅行百態  <<點擊
    原曲:Rubber Band – 發現號 填詞:壞人+s 聲音演繹:乜膠Band

sue上雞山 實跣到甩(爭) 雙腳其實玩插沙 Oh..就爆了 阿平就爆了 有條折徑響轉彎
    但看見
    PB 起勢眼超超 實行扑濕佢便算 在今天勸勉 不可走到那地點 會被大家恥笑

這四條傻佬 也都short夠了 雙腿卻唔長唔短 眼光光兩頭望
    幾次被埋怨 走得麼 佢仲要起槓 留一口氣講
    要叉飯 最好有菜 再撈汁 加上智利紅酒 有權食完才走

阿鬼去西灣 話冇靚女揀 谷氣狂鬧D老闆 Oh..就爆了 大圍就爆了 咬住蛋糕加隻橙
    望向了
    CU 雙腳已出酸 求其捽兩野便算 TKO最正 翻風打雨去夜險 佢地確實係癡 yeah yeah

花子又遲到 佢至叻 扮活潑可愛 還開口再講
    我要鵝瀨 阿珠獻上 再撈汁 加上
    jelly同酒 我地食完才走

阿狗上針山 谷到眼坦坦 因佢含住支雪茄 壞人壞到爆 又型又喪笑 有時扮下宫雪花
    又有靚影片 今次當表演 連隨裸照也奉獻 
    HongKongB最正 山頂high tea玩牛屎 佢地性格樂天 yeah yeah

換過套新衫 sharp
    到眼眨眨 加隻強勁小喇叭 就到了 毅行就到了 同行踏上不太難
    為各位改編 攪了好幾天 就黎R爆個頭了 大家都咁靚 捐錢捐到無停止 老友目標一致

升級   100%

奮鬥

麥理浩徑分段距離 [url=http://www.ofta.gov.hk/zh/ca_bd/country_map/index.html]地圖[/url]
    第一段 10.6公里  M000-M021 (M010西壩 / M018東壩)
    第二段 13.5公里  M022-M048 (M025西灣山 / M031西灣士多 / M035鹹田 / M043赤徑 / M048北潭坳)
    第三段 10.2公里  M048-M068 (M051牛耳石 / M054嶂上 / M061雷打石 / M064雞公山 / M068水浪窩)
    第四段 12.7公里  M069-M094 (M078 馬鞍山 / M085 茅坪 / M086 萬里長城 / M094 基維爾營)
    第五段 10.6公里  M094-M115 (M095 大老山 / M101 獅子亭 / M103 獅子山 / M109畢架山雷達站 / M113 畢架山)
    第六段 4.6公里  M116-M124 (M118金山公園走私坳)
    第七段 6.2公里  M125-M137 (M125 城門水塘 / M128 針山 / M136 草山)
    第八段 9.7公里  M138-M156 (M138 鉛礦坳 / M148 大帽山 / M155 扶輪公園 / M156荃錦坳)
    第九段 6.3公里  M157-M168 (M166 蓮花山 / M168 田夫仔)
    第十段 15.6公里  M169-M200 (M173大欖涌 / 終點元朗保良局渡假營)

起點  -  CP1 - 16.1公里 M000-M036
    (M010西壩 / M018東壩 / M025西灣山 / M031西灣士多 / M035鹹田)
    CP1  -  CP2 - 8.8公里 M036-M050
    (M043赤徑 / M048北潭坳)
    CP2  -  CP3 - 10.1公里 M050-M070
    (M051牛耳石 / M054嶂上 / M061雷打石 / M064雞公山 /
    M068水浪窩)
    CP3  -  CP4 - 12.5公里 M070-M095
    (M078 馬鞍山 / M085 茅坪 / M086 萬里長城 / M094 基維爾營 / M095 大老山)
    CP4  -  CP5 - 7.8公里 M095-M111
    (
    M101 獅子亭 / M103 獅子山 / M109畢架山雷達站)
    CP5  -  CP6 - 6.1公里 M111-M124
    (M113 畢架山 / M118金山公園走私坳
    )
    CP6  -  CP7 - 8.7公里 M124-M140
    (M125 城門水塘 / M128 針山 / M136 草山 / M138 鉛礦坳)
    CP7  -  CP8 - 9.0公里 M140-M158
    (
    M148 大帽山 / M155 扶輪公園 / M156荃錦坳)
    CP8  -  CP9 - 9.6公里 M158-M178
    (
    M166 蓮花山 / M168 田夫仔 / M173大欖涌)
    CP9  -  終點 11.3公里 M178-M200
    (終點元朗保良局渡假營)

毅行者2010 - 3PS小隊亂行+支援聯絡站

隊名:3PS
    目標時間:under 30

蛋散隊長A - s
    蛋散隊員B - p
    蛋散隊員C - p
    蛋散隊員D - p

支援隊伍:
    1) Oscar (蛋散特工)
    2) 蔡兄 (蔡車車手)

3) 高佬 (副車手及統籌)
    4) 神童威威
    5) 喪Ken
    6)
    燉奶佬
    7) 鬼影

時間表:
    19/11  0900 - SP - 北潭涌

19/11  1130 - CP2 - 北潭坳 (空降特工)
    19/11  1550 - CP3 - 企嶺下 (停留5-10分鐘)
    19/11  2150 -
    CP6 - 城門水塘 (停留5-10分鐘)
    20/11  0220 - CP8 - 荃錦坳 (停留5-10分鐘)
    20/11  0630 - FP - 大棠渡假營

升級   100%

奮鬥

13.03.2010 - 麥記7-8號餐-15.9K (ACD) - 3:02'
    28.03.2010 - 衛記3-6號餐-27K (B) - 4:35'
    03.04.2010 - 麥記7-8號餐-15.9K (BD) - 2:37'
    10.04.2010 - 衛記3-6號餐-27K (ABCD) - 5:09'
    24.04.2010 - 衛記5-8號餐-24K (ABCD) - 3:53'
    07.05.2010 - 麥記3-6號餐-38.1K  (B+好人) - 6:26'
    22.05.2010 - 麥記4-5號餐-23.3K (ABCD) - 4:53'
    29.05.2010 - 麥記7-8號餐-15.9K (A) - 2:37'
    05.06.2010 - 衛記5-8號餐-24K (ABCD) - 3:29'
    12.06.2010 - 麥記1-2號餐-24.1K (ABCD) - 4:50'
    19.06.2010 - 麥記7-10號餐-37.8K (AD) - 5:59'
    25.06.2010 - 毅行教室分享會 (ABCD)
    01.07.2010 - 麥記7-10號餐-37.8K (ABCD) - 6:30'
    03.07.2010 - 麥記3號餐-10.2K (ABCD)- 3:30' [毅行教室]
    04.07.2010 - 麥記7-8號餐-15.9K (ABCD) - 5:00' [毅行教室]
    11.07.2010 - 麥記7-8號餐-15.9K (AD+大鳥) - 2:42' + 麥記8-7號餐-15.9K  (A+大鳥) - 2:57'
    17.07.2010 - 麥記7-8號餐-15.9K (ABCD+小象+女人) + 麥記9-10號餐-21.9K (ABCD+小象) - 6:27'
    24.07.2010 - 麥記3-6號餐-38.1K (ABD) - 8:02'
    31.07.2010 - 遊山玩水10小時 (ABCD+好人+校長+蝙蝠+迷女郎+伴遊) 油塘-太和-42K (ABCD) - 9:55'
    07.08.2010 - 步走石崗河背-14K (ABCD) - 1:11'
    14.08.2010 - 麥記3-6號餐-38.1K (ABCD) - 7:26'
    21-22.08.2010 - 麥記3號餐-10.2K (ABCD)+麥記4-6號餐-27.9K (BCD) - 9:17'+慢jog城門至荃錦公路-7.2K (BC) - 1:10'
    28.08.2010 - 麥記7-8號餐-15.9K (BCD+小喪+神神+菜仔+O記)+麥記9-10號餐-21.9K (BCD+小喪+神神+女人) - 6:09'
    31.08.2010 - 麥記7-8號餐-15.9K (D) - 2:28'
    04.09.2010 - 麥記4-8號餐-43.8K (CD) - 7:56'
    11.09.2010 - 麥記1-3號餐-34.3K (ABCD) - 6:58'
    18.09.2010 - 麥記1-3號餐-34.3K (ABCD) - 10:08'
    23.09.2010 - 麥記7-8號餐-15.9K (AD+小喪) - 2:39'
    25.09.2010 - 衛記3-8號餐-42K (ABCD) - 6:15'
    01.10.2010 - 麥記3-8號餐-54K (ABCD) - 10:36'
    09.10.2010 - 衛記3-8號餐-42K (ABCD) - 5:43'
    16.10.2010 - 麥記3-8號餐-54K (ABCD) - 10:08'
    24.10.2010 - 麥記1-3號餐-34.3K (CD) - 5:52'
    07.11.2010 - 衛記3-8號餐-42K (ABCD) - 6:11'

網上善款金額:
    2010.08.02 - 累積善款$900.00
    2010.08.03 - 累積善款$2,420.00
    2010.08.04 - 累積善款$2,782.00
    2010.08.05 - 累積善款$3,182.00
    2010.08.06 - 累積善款$3,332.00
    2010.08.10 - 累積善款$3,432.00
    2010.08.11 - 累積善款$3,732.00
    2010.08.12 - 累積善款$4,032.00
    2010.08.13 - 累積善款$4,132.00
    2010.08.15 - 累積善款$4,720.00
    2010.08.17 - 累積善款$4,920.00
    2010.08.18 - 累積善款$5,020.00
    2010.08.23 - 累積善款$5,320.00
    2010.08.25 - 累積善款$5,620.00
    2010.08.26 - 累積善款$5,720.00
    2010.08.29 - 累積善款$5,920.00
    2010.09.27 - 累積善款$6,120.00
    2010.09.29 - 累積善款$8,120.00
    2010.10.22 - 累積善款$8,261.00
    2010.10.23 - 累積善款$8,366.00
    2010.10.30 - 累積善款$10,666.00
    2010.10.31 - 累積善款$10,866.00
    2010.11.02 - 累積善款$11,066.00
    2010.11.03 - 累積善款$11,166.00
    2010.11.04 - 累積善款$11,466.00
    2010.11.12 - 累積善款$11,966.00
    2010.11.16 - 累積善款$12,366.00
    2010.11.18 - 累積善款$13,066.00
    2010.11.19 - 累積善款$13,466.00

升級   100%

該用戶從未簽到

恭喜3PS組隊成功....好似一早已經有隊喇
    你地個目標時間好正呀...值得參考

升級   65.55%

該用戶從未簽到

3PS加油~~

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

恭喜 3ps 隊

祝毅行成功

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-6-29 00:15 發表
    毅行者2010 - 0503小隊 - 3PS亂行+支援聯絡站

隊號:0503
    隊名:3PS
    出發時間:19.11.2010 - 1100
    目標時間:under 30

蛋散隊長A
    蛋散隊員B
    蛋散隊員C
    蛋散隊員D

支援隊伍 (招募中):
    1) 比利 ...

恭喜3PS,祝毅行成功
    目標時間:under 30------好老實喎

升級   0%

該用戶從未簽到

3P.........S........個名令我好有幻想空間

街坊 + 3P加油~ 預祝毅行成功~

升級   0%

該用戶從未簽到

各位有所不知啦....
    只係我太難捉摸....
    隊友們呢刻又唔好意思叫我出局...
    當然..我又賴死唔走....
    佢地咪唯有硬食囉...
    只好將目標時間一改再改...
    下個月目標時間可能改為under 35...
    最終目標時間會以完成當達標....

升級   100%

奮鬥

原帖由 狗哥 於 2010-6-29 09:21 發表
    3P.........S........個名令我好有幻想空間  

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜3PS 隊,Sue 哥係我舊主,對呢隊點都有D 揀情~~

30hr 之內? 解放軍同啹喀佬都係30hr 之內喎~~

升級   100%

奮鬥

原帖由 花子阿DEE 於 2010-6-29 09:56 發表
    恭喜3PS 隊,Sue 哥係我舊主,對呢隊點都有D 揀情~~

30hr 之內? 解放軍同o居o客佬都係30hr 之內喎~~

冇人收留你, 你就返黎我身邊, 知道麻

升級   100%

該用戶從未簽到

如果改3PS亂舞, 收視會高.

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-6-29 10:18 發表

冇人收留你, 你就返黎我身邊, 知道麻

就算全個世界 亦都失去 他也在這裡
    全場突然寂靜 他都給我衷心的讚許
    就算誰愛過我 又給收去 他熾熱不退
    旁人視為負累 他偏不覺苦 靜心等我歸去...

Sue 哥你放心,我晌出面會好好活下去,隊友仔都好照顧我,我唔會讓你擔心...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2010-6-29 11:18 發表
    如果改3PS亂舞, 收視會高.

登錄/註冊後可看大圖

壞人隊如果改壞人亂舞, 收視會高.

登錄/註冊後可看大圖

升級   24%

該用戶從未簽到

恭喜!!!!!恭喜!!!!!!

升級   100%

奮鬥

咁要摷番依個post
    長跑舞蹈團之熱舞鬥一番

原帖由 Parco爸 於 2009-10-16 11:22 發表
    大渣都跑得累啦...齊來開開針針跳隻舞啦...
    http://sendables.jibjab.com/view/HYIaoNAhy4TmRYPV

記得開Speaker 按Play
    我都唔知應該post去冰..

升級   20.35%

該用戶從未簽到

有時間我會留意POST~黎做下支援你地操山^^

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2010-6-29 12:57 發表
    有時間我會留意POST~黎做下支援你地操山^^" />" />

多謝你先...做我隊支援好飄忽...時間永遠不定