香港長跑網  - 長跑長友

樓主: running-sue

毅行者2010 : IDA-3PS小隊亂行+支援聯絡站

升級   0%

該用戶從未簽到

是日多謝
奶奶...有你就有呻吟聲...越大聲...越走得快..勁呀
飛象...今日無盡話題...獲益不少...不過我諗你會怕左我地...
喪Ken..因天雨關係...要你呆等一小時...呢個人情有機會一定還給你...

升級   0%

該用戶從未簽到

而家d 港女真係...

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

港女呻吟完一陣之後, 開開針針咁歸家
    至於消防象今日連鞋都爛埋, 問你死未

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2010-7-18 01:15 發表
    是日多謝
    飛象...今日無盡話題...獲益不少...不過我諗你會怕左我地...
    喪Ken..因天雨關係...要你呆等一小時...呢個人情有機會一定還給你...

喪Ken昨日真係唔好意思,要你等咁耐,又冇同你一齊沖涼,又冇一齊食飯..真係過意唔去..下次送你幾樽老抽,若然唔係我沿途掛住賣老抽,你就可以等少至少半小時啦~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-7-18 01:13 發表
    有勞支援精英 - 喪驚

BTW, 仲乜咁快走呀, 未食飯喎

原帖由 Parco爸 於 2010-7-18 01:15 發表
    是日多謝

原帖由 亞平 於 2010-7-19 00:16 發表

喪Ken昨日真係唔好意思,要你等咁耐,又冇同你一齊沖涼,又冇一齊食飯..真係過意唔去..下次送你幾樽老抽,若然唔係我沿途掛住賣老抽,你就可以等少至少半小時啦~~~

嗰日傷風仲未完全好返,費事對字你地一邊食飯...一邊咳啦...

升級   100%

奮鬥

原帖由 喪Ken 於 2010-7-19 09:43 發表
    果日傷風仲未完全好返,費事對字你地一邊食飯...一邊咳啦...

究竟邊瓣先 話傷風 但又咳 定係其實等到呆佐

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-7-19 09:48 發表

究竟邊瓣先hgjD088" />" />hj 話傷風hgjD088" />" />hj 但又咳hgjD088" />" />hj 定係其實等到呆佐hgjD115" />" />hj

都唔係等咗好耐啫...小弟沖完涼,"目及"下女仔,冇耐你地就到囉...

升級   0%

該用戶從未簽到

是日多謝

而家d 港女真係... [/quote]

我越來越覺得奶奶好可愛 [/quote]

港女呻吟完一陣之後, 開開針針咁歸家
    至於消防象今日連鞋都爛埋, 問你死未

我只係對大自然既呼喚作出適當的回應咋,之後就心曠神怡!
    飛象連鞋都被你地扯爛,3PS果然不同凡響。

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 喪Ken 於 2010-7-19 09:54 發表

真係估唔到你D喜好...
    個晚得幾個阿嬸係球場避雨場吹水...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2010-7-19 12:04 發表
    [quote]原帖由 喪Ken 於 2010-7-19 09:54 發表

登錄/註冊後可看大圖

真係估唔到你D喜好...
    個晚得幾個阿嬸係球場避雨場吹水...  

戀母狂?

升級   100%

奮鬥

原帖由 燉奶佬 於 2010-7-19 12:03 發表
    我只係對大自然既呼喚作出適當的回應咋,之後就心曠神怡!
    飛象連鞋都被你地扯爛,3PS果然不同凡響。

你太睇小我地喇

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-7-19 12:19 發表

你太睇小我地喇

知你地勁,所以我行完第8段就鬆人啦,今日大脾仲醱痛梗,如果去埋9-10今日都未返得工!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2010-7-19 12:26 發表

知你地勁,所以我行完第8段就鬆人啦,今日大脾仲醱痛梗,如果去埋9-10今日都未返得工!hgjD088" />" />hj

算你醒目,識得早閃..唔係m9-10你仲難頂..實悶爆了你~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-7-19 12:30 發表

算你醒目,識得早閃..唔係m9-10你仲難頂..實悶爆了你~~

我見好就收咋,呢排我窮過你啦,行埋落去,我驚忍唔住搶埋你d老抽黎賣呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

簡短報告...
    今日按計劃是走麥徑3-5或3-6...平兄因為姨媽到...唯有三缺一
    走上三段牛耳石、雞公山全程暴曬
    真係羅我命...但原來同時新界西是落緊大雨..真係吹脹
    麥3-6段 總時間:8:02'

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

奮鬥

第一時間唸起壞人

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2010-7-25 00:45 發表
    簡短報告...
    今日按計劃是走麥徑3-5或3-6...平兄因為姨媽到...唯有三缺一
    走上三段牛耳石、雞公山全程暴曬
    真係羅我命...但原來同時新界西是落緊大雨..真係吹脹
    麥3-6段 總時間:8:02'
    http://images5.fotop.ne ...

冇計啦老友,我大早已經安排今日姨媽到~你又失驚冇神心血來潮要加操~下次早響等我有時間打支荷爾蒙針呀~

升級   100%

奮鬥

原帖由 亞平 於 2010-7-25 01:00 發表

冇計啦老友,我大早已經安排今日姨媽到~你又失驚冇神心血來潮要加操~下次早響等我有時間打支荷爾蒙針呀~

食藥都得架

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-7-25 01:00 發表

下次用40CM操夜山啦...

今日欠你一人..總是少左把聲...少左腳步聲....