香港長跑網  - 長跑長友

樓主: running-sue

毅行者2010 : IDA-3PS小隊亂行+支援聯絡站

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-7-25 00:59 發表
第一時間唸起壞人hgjD115" />" />hj  

登錄/註冊後可看大圖
掛字我嗎? 下次操山輪到3PS, 實有份喎..

登錄/註冊後可看大圖

升級   27.6%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2010-7-25 11:50 發表

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

3PS隨時接受挑戰
都想睇睇壞人的耐性能力合唔合格, 可以跟得3PS幾多k   
咪話我地唔單聲, 3PS的悶爆能力並不是你想象中的簡單

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

我又匯報一下自己情況先.......
    腳仔傷患仍有隱憂, 令隊友擔心及擔誤時間, 見諒
    已四出發放消息, 望能尋找到換腳神醫, 換鬼佐對爛腳

升級   100%

奮鬥

原帖由 waynekkw 於 2010-7-25 11:50 發表

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

係呀, 就黎好鬼掛字你喇

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-7-25 23:06 發表
    我又匯報一下自己情況先.......
    腳仔傷患仍有隱憂, 令隊友擔心及擔誤時間, 見諒
    已四出發放消息, 望能尋找到換腳神醫, 換鬼佐對爛腳

條條神醫都話..

登錄/註冊後可看大圖
    肯休一頭半月梗好架..你忍得咩?

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

我個個神醫都話唔跑就會好架喇~~係咪真架

升級   100%

奮鬥

原帖由 waynekkw 於 2010-7-26 00:19 發表

條條神醫都話..https://www.longrun.hk/forum/images/smilies/onionsmilies1/1_(1).gif肯休一頭半月梗好架..你忍得咩?

咁典算呀 掛靴

升級   0%

該用戶從未簽到

個個都神棍黎既,我聽咁多個醫神講,越抖越衰,我聽涼妹同白頭C伯講,越跑越無事~~

Sue 哥跑多D 啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

姨...我個位神醫涼就話...呢D是正常反應喎....

升級   100%

奮鬥

升級   100%

奮鬥

31.07.2010 簡短報告

只知油塘出發, 終點不詳, 最終喪走10小時, 響太和散隊
    =====
    太陽伯伯全程陪伴左右, 從未離開過.  風姐姐又唔知走鬼佐去邊個血拼, 唔見鬼佐佢
    =====
    壞人隊長拖馬突襲, 由原本4人出發, 起步時變9人, 唸住人釘人?  No Way
    =====
    全程由P哥領速, 依件蛋散消化能力極差,
    響獅子亭食過公仔麵之後, 居然進入半休息狀態, 玩罷工  

中途大休唔知幾多次
    =====
    壞人隊長同行5人, 終於不敵3PS嘅利害, 靜雞雞咁響城門消失
    =====
    缺漏的請蛋散隊員s繼續匯報

升級   61.1%

該用戶從未簽到

你地行晒成條衛徑, 再由大埔行埋去太和?

升級   100%

奮鬥

原帖由 比因 於 2010-7-31 22:31 發表
    你地行晒成條衛徑, 再由大埔行埋去太和?

唔係, 響油塘出發, 即係第3段

升級   0%

該用戶從未簽到

補充:

全日不知洗了多少次頭,飲了多少罐汽水...冇法估計~~

原來今天氣溫最高達34度...山上的溫度......難怪今天的東洋山似足西灣山...

升級   61.1%

該用戶從未簽到

港島段唔算啦, 唔通你地游水過去咩!

升級   0%

該用戶從未簽到

是日行程計劃是走衛徑3-8段苗圃線再另加九龍坑山
    點知今日咁鬼熱..又無風..提早太和收操..(多多野賴)
    說回今日..
    攪事壞人隊長收到風話來跟操...我估佢是想推爆我地就真
    事實3PS又真係未同佢操過
    佢唔怕悶爆咪來囉...反正之前15腳涼妹、飛象我地都未驚過
    點知今早集合時..嘩..洗唔洗咁大陣仗呀..驚我地唔死呀..
    原來R兄、batbat、都來..之後再派出圍圍、源師兄追上來...咁多快腳跟操既...
    好...來都來左....殘忍D都要...一次過KO你地先得...
    起步後..頭一小段..澳景路口....
    各位快腳已經老早到達...企係度呆等我地...我地一D都無內疚嫁...
    壞人其實都心知不妙...又要詐詐帝同佢D快腳隊員講...佢地熱身完嫁啦...
    batbat見我地到就一馬當先...發一聲...就走左去...
    R兄就當然以為我地真係會走快D啦...又跟住上...
    壞人留一留...看兩看...都走埋上前...
    我地四個蛋散就話之里...依然施施然慢慢行...
    走下又一個路口..走下又一小段....
    前行快腳...一次又一次咁等我地..
    我地就一次又一次令佢地失望...
    我諗佢地心知今日上錯賊船啦...
    慢成咁...返屋企訓教好過啦...
    走呀走呀...去到百花林...連遲來既圍圍同源兄都追左上來...
    佢地幾個醒目呀..上東洋山直踩前行..
    只有源兄跟在我地後面...哈哈..看到佢就陰公囉...
    曬到佢面黑黑咁款..又俾我地阻住晒...我諗佢個心火燒一樣...真係唔好意思..
    說回東洋山一段...真係差D羅左我條命...又熱又曬又無風...
    吸既是熱空氣..呼既是熱氣流...
    走完東洋山發覺自己少左幾條鼻毛..都唔知係咪熱得滯燒鬼左
    看看錶...見時間真係慢左DD...
    算..唔好咁過份..四個蛋散就Jog住落獅子亭啦...
    落到去..見佢地已補給完...但又因為要等我地...無起步...
    而我地就劈大對腳..unun腳..大聲叫幾碗麵食先...
    壞人劈大隻眼話:下...你地食麵.....
    我心諗...你隻眼已好大嫁啦..再劈咁大...隻眼掉出來嫁啦..我唔會幫你執嫁...
    我地一於彩佢都傻...食下麵..補下水..此時又遇見女泰Ivy快步走路....
    20分鐘好快過去...見壞人有點眼啤啤..算....我地起錨啦....
    查實...佢地可能休左成個鐘嫁啦...悶到爆
    一起步佢地急不及待...殺住落引水道衝...
    點知P兄話...食飽唔想走住...不如行陣先..
    我隊不嬲是P兄領速...佢話行就行..佢話跑就跑...
    大家當時都諗住壞人佢地忍唔到我地..會一走了知...
    或是P兄有心跣佢呢...P兄一行...就行左成條引水道..行足5K...
    壞人快腳班...個個老早在大埔道等..我諗等左半個鐘掛...
    壞人笑淫淫同我講...咁樣行其實幾辛苦喎...我扮聽唔到先...
    就去問圍圍...等左好耐啦...
    點知佢答我:都唔係既...有時簡中操課hea D下都好既...呵呵..你真可愛..
    踩入城門一段...壞人快腳班...個個又老早殺到堤壩...
    我地又施施然來到...壞人即開話...燒烤場水機無水啦...
    但P兄都要話...我地要去燒烤場大休喎...
    嘩...個刻我見到壞人頭上有青煙標左出來....
    為免發生操山命案....我即刻搶話...唔好等..唔好等啦...走啦..走啦...
    或且...佢地都係等我地呢句....一等..就等左30K...真係唔好意思
    壞人就此與一眾快腳發一聲...消失左....
    其實真係唔好意思...浪廢左你一天...
    我地大休過後...
    進入水塘路段...好啦..呢刻P兄先開始Jog啦...
    走呀走呀...出左水塘向鉛礦坳進發..過程中我地又玩下水...又吹下水
    好快就到左鉛礦公廁...頂..諗住洗下面..點知水都無滴...
    算...小休過後...我地又慢速向大埔出發...再接上衛徑直去大和...
    是日總行程約42K  用左10小時完成..
    超慢時間..算是TW  全隊操山最差時間...
    事後報告重點:
    多次有快腳跟操...多次都嚇怕人...
    不是我地慢..只因你地快
    不是我想慢...只因你想快
    是日多謝各位快腳容忍...多謝壞人各方面包容  
    萬分感激...有機會再一起操過吧!!!
    依今日數據...毅行目標可能要改改under 36

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2010-7-31 22:59 發表
    是日行程計劃是走衛徑3-8段苗圃線再另加九龍坑山
    點知今日咁鬼熱..又無風..提早太和收操..(多多野賴)
    說回今日..
    攪事壞人隊長收到風話來跟操...我估佢是想推爆我地就真
    事實3PS又真係未同佢操過
    佢唔怕悶爆咪來 ...

俾你篇野笑死...其實壞人都有食麵架...係我個黑衣兜度撈左幾柱麵食...

升級   0%

該用戶從未簽到

真係好啦..我諗以後冇人再敢來同3PS一齊操山喇~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-7-31 23:15 發表
    真係好啦..我諗以後冇人再敢來同3PS一齊操山喇~~

係人都怕左我地...典扇好呢...