香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kito807
打印 上一主題 下一主題

1 Aug 沙田創新路 2010 Age Group Sprint Triathlon Championships

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   14.33%

該用戶從未簽到

今日好好玩,剛傷好返,所以不能全力以赴,成個月無踩車,比好多人過咗,最記得係LOUDSPEAK 師兄過咗,因為我見鐵人衫後面個名 。由於我同一件頭鐵人衫講BYEBYE,跑步時無咗喘不過氣的問題,都追返5,6 個。比上次中銀快咗8分鐘,都好好。

順帶一問,有無師兄無覺得今日游的距離好似唔止750米。同埋我唔鐘意游圈。

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 cb34 於 2010-8-1 21:16 發表
今日好好玩,剛傷好返,所以不能全力以赴,成個月無踩車,比好多人過咗,最記得係LOUDSPEAK 師兄過咗,因為我見鐵人衫後面個名 。由於我同一件頭鐵人衫講BYEBYE,跑步時無咗喘不過氣的問題,都追 ...

聽人講今日游條路長D, 分分鐘有900M

升級   14.33%

該用戶從未簽到

原帖由 Daniel 於 2010-8-1 17:34 發表
今日小弟影咗少量相於賽事相區, 影唔到既師兄/師姐,請見諒
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=12392&extra=page%3D1

thank you 我都有一張。

阿傑師兄,因為今次個圈同上次鬼佬賽差唔多,上次游三個1500,今次游兩個,所以我覺得唔止750 。同埋上水時看錶,慢了很多,但係水中無比人過,又係中游位置。

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-8-1 21:22 發表

聽人講今日游條路長D, 分分鐘有900M

kit兄講得啱, 應該有900M

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2010-8-1 22:50 發表

kit兄講得啱, 應該有900M

其實我都只係聽人講, 我今日游375 之嘛~

升級   21.55%

該用戶從未簽到

1:20:34
游, 19:34(相片時間) 好輕鬆, 近排著重練水style有d成果, 冇左隻錶
踩, 勁食力, 吾知物野事, 見車過車, 出盡力都追吾上, 好奇怪. (今日去setup新車, 發現有後轆磨brake同花左rim, 應該在去程的士時係車尾箱出事)
跑, 因為大腿已完蛋, 只係飄過終點, 可以話係冇跑過.
單車冇stop錶.
http://www.runsaturday.com/act/348253

升級   52.3%

該用戶從未簽到

呢個比賽算幾好玩, 而且游踩都能打破悶局

全程1:15:XX

游水有少少進步
單車踩得好順, 唔知係咪Toby同改晒架車既setting既關係, 8成TT
跑步唔係咁好, 因為單車大部份都無得休息
組別名次第6, 參與人數多, 都有個獎牌仔做紀念

今次有兩個新落場既裝備
新O2 Creation Trisuit, 非slim既cutting, 我咁既身型但險些穿不上! 穿上後竟然是無阻活動而且非常舒服
TT車追了不少時間, 對游水慢的我幫助十分大

升級   0%

該用戶從未簽到

1:28:44
a) 游水已经感覺 到 d 水好暖又唔清, 今次排好前但就係最外線, 20'26, 中间被 3 個蛙式夾擊,
   中左 5-6 脚, 有 2 腳好應, goggles 都甩埋, 件 trisuit 又括到好痛, 但一于死頂埋上岸, 要着多幾次先得。
b) 單車今次快左, 响出車時副超無啦啦甩左塊境片, 返轉執返, 唔係可以食 kopo hing 車尾, 今次用左 aero bar 平均都可以 keep >30m 以上, 又省力, 就算自己一个項風, 最快都可以有 36km, 有 2 圈同 2 個 chings 轉住帶 半圈, 最滿意係單車呢 part. 今次人明顯多左, 亦都左好多新手, 見有 2-3 個 chings 唔靠左踩有時仲片出片入,
要格外留神。連 2 次轉項 48'44
c) 跑步, 太耐無跑過步, 應該叫行, 6'/k , 實際得 4km , 用左19'4x 黎行, 副偈完全撻唔着, 要放 d 時间跑下步。
下年如果团造新衫, 可以考慮下 2 件頭

升級   100%

該用戶從未簽到

Loud兄:
睇黎你件衫好有問題,d相見你跑步要跌膊先得

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 cb34 於 2010-8-1 21:16 發表
今日好好玩,剛傷好返,所以不能全力以赴,成個月無踩車,比好多人過咗,最記得係LOUDSPEAK 師兄過咗,因為我見鐵人衫後面個名 。由於我同一件頭鐵人衫講BYEBYE,跑步時無咗喘不過氣的問題,都追 ...

我都好憎游圈, 反而鍾意好似迪士尼2009嗰次咁, 由一點游去另一點

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 wong.siufu 於 2010-8-2 10:19 發表
Loud兄:

Loud兄好sexy   

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wong.siufu 於 2010-8-2 10:19 發表
Loud兄:

因為游水已经括到好鬼痛, 俾 d 汗淹到有 d 痛, 因為 5 可以露点,
所以拉開一邊。
可能我着唔慣, o個 cutting, 係一樣, 無理由得我一個有事。
試多幾次先算

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2010-8-2 10:40 發表

我都好憎游圈, 反而鍾意好似迪士尼2009嗰次咁, 由一點游去另一點

我都鍾意一次過, 逢過浮標都好擠擁
中左幾下腳。

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-8-2 10:51 發表

因為游水已经括到好鬼痛, 俾 d 汗淹到有 d 痛, 因為 5 可以露点,
所以拉開一邊。
可能我着唔慣, o個 cutting, 係一樣, 無理由得我一個有事。
試多幾次先算

LOUD 兄件衫真係唔多掂wo...

我0個件就無乜問題, 係咪買細左呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-8-2 11:24 發表

LOUD 兄件衫真係唔多掂wo...

我0個件就無乜問題, 係咪買細左呀?

個人肥左, 我上年試個時好 fit 架,
可能 L 會好 d , or 减下磅

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-8-2 10:02 發表
1:28:44
a) 游水已经感覺 到 d 水好暖又唔清, 今次排好前但就係最外線, 20'26, 中间被 3 個蛙式夾擊,
   中左 5-6 脚, 有 2 腳好應, goggles 都甩埋, 件 trisuit 又括到好痛, 但一于死頂埋上岸 ...

睇黎Loud兄件衫仲未著夠鬆

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2010-8-2 11:56 發表

睇黎Loud兄件衫仲未著夠鬆

上身仲好緊, 睇黎要粗着先得

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2010-8-2 08:35 發表
[size=11.6667px]呢個比賽算幾好玩, 而且游踩都能打破悶局

全程1:15:XX

游水有少少進步
單車踩得好順, 唔知係咪Toby同改晒架車既setting既關係, 8成TT
跑步唔係咁好, 因為單車大部份都無得休息
[size=11.6667px]組別名次第6, 參與人數多, 都有個獎牌仔做紀念...

恭喜 jason ching 攞獎
又可以突破個人極限, 都要恭喜![size=11.6667px][size=11.6667px][size=11.6667px]

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-8-2 13:19 發表 上身仲好緊, 睇黎要粗着先得

loud 兄, 件衫望落無乜起皺, 真係好啱身...

我上身都覺扯住, 所以將後面啲布拉番去前面,
覺得好少少!