香港長跑網  - 長跑長友

三鐵毒車區(不喜勿進)

升級   21.55%

該用戶從未簽到

http://www.flickr.com/photos/theroaddiaries/
毒車區(不喜勿進), 有邊位車友吾入呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

太..過..份!!

升級   98.8%

該用戶從未簽到

升級   78%

該用戶從未簽到

見到D 拾狗鈐,真係忍唔住

升級   100%

該用戶從未簽到

毒海無涯~~~

升級   21.55%

該用戶從未簽到

升級   79.33%

該用戶從未簽到

毒我唔到噶

升級   95.6%

該用戶從未簽到

不喜!! 但都要推!!

升級   66.67%

該用戶從未簽到

CERTIFIED  毒發身亡

升級   49.45%

該用戶從未簽到

FRANKIE兄真係毒過西毒歐陽峰. 你呢個大毒梟簡直勁過跛豪.

【本報訊】一名年約四十肥型肥胖的中年男子, 今晨被發現倒臥在辦公室內. 經同事發現並報警求助. 由於男子面上發紫, 初步懷疑與中毒有關. 警方在事主的電腦發現仍在長跑網的網頁中. 懷疑事主因觀看了一些含有劇毒的相片而中毒不支倒地. 經醫護人員一輪搶救及洗眼後, 現在情況由危殆轉為嚴重. 由於事態嚴重, 警方急欲會晤一位名為網名為frankie的人仕, 此人懷疑與網上放毒有關. 警方呼籲如有此人下落, 請從速與警方聯絡. 如成功緝捕此人歸案, 將有鳳凰牌TT bike作懸紅.

升級   21.55%

該用戶從未簽到

想捉我就今晚去青公沙倉捉我啦...80km 追逐戰. 你地就好啦 1/7 有大隊. 你地吾好再踩jason架車啦, 有傳染病咖.

反正大家都買3鐵車, 同大家分享吓都好.
Plasma 3 同Speed Concept 真係好合眼緣.
香港冇既 Felt DA/B2 同 Quintana Roo CD0.1 都好鍾意.
Cervelo 就吾好喇, 見得多覺得冇特別, 2來又吾係好快感覺上.
想留d水位入d勁d既轆 其實 Cannondale Slice Hi-mod 同 Colnago Flight都幾好.

升級   52.3%

該用戶從未簽到

Frankie一次過買晒佢,然後出report

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 franklcf 於 2010-6-30 12:26 發表
想捉我就今晚去青公沙倉捉我啦...80km 追逐戰. 你地就好啦 1/7 有大隊. 你地吾好再踩jason架車啦, 有傳染病咖.

Plasma 3 同Speed Concept 真係好合眼緣.
香港冇既  ...

你條大毒梟,小心收尾果兩K!

升級   9.47%

該用戶從未簽到

原帖由 franklcf 於 2010-6-30 12:26 發表

香港冇既  ...

Wanna see the real SC?
HK distributor will have stock in....2011

升級   21.55%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2010-6-30 13:59 發表

你條大毒梟,小心收尾果兩K!

希望索多d k ma. ironman 臨尾果2k 真係好想試吓.

升級   21.55%

該用戶從未簽到

原帖由 pkent 於 2010-6-30 14:03 發表

Wanna see the real SC?
HK distributor will have stock in....2011

香港distributor 係邊亞K-Swissor? 今個星期六原本想入粉嶺吸毒, 香港區有就更方便我window shopping.

升級   9.47%

該用戶從未簽到

原帖由 franklcf 於 2010-6-30 14:17 發表

香港distributor 係邊亞K-Swissor? 今個星期六原本想入粉嶺吸毒, 香港區有就更方便我window shopping.

HK distributor in Sheung Shui....still on the way now..please wait a while...
I have client order CD01 frame set from me, will let you know once in stock...

升級   79.33%

該用戶從未簽到

哈哈........等我仲好認真噶睇完 【本報訊】........

原帖由 kopo1128 於 2010-6-30 12:09 發表 FRANKIE兄真係毒過西毒歐陽峰. 你呢個大毒梟簡直勁過跛豪.【本報訊】一名年約四十肥型肥胖的中年男子, 今晨被發現倒臥在辦公室內. 經同事發現並報警求助. 由於男子面上發紫, 初步懷疑與中毒有關. 警方在事主的電 ...

升級   21.55%

該用戶從未簽到

原帖由 pkent 於 2010-6-30 16:04 發表

HK distributor in Sheung Shui....still on the way now..please wait a while...
I have client order CD01 frame set from me, will let you know once in stock...

好毒...
好在我吾急, 慢慢等d frameset 現真身再算, 到時先入手.

升級   78%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2010-6-30 12:09 發表
FRANKIE兄真係毒過西毒歐陽峰. 你呢個大毒梟簡直勁過跛豪.

【本報訊】一名年約四十肥型肥胖的中年男子, 今晨被發現倒臥在辦公室內. 經同事發現並報警求助. 由於男子面上發紫, 初步懷疑與中毒有關. 警方在事主的電 ...

鳳凰牌TT bike作懸紅

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖