香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 花子阿DEE

2010.09.26 - 香港三項鐵人挑戰賽2010 (本網全力支持,請留意post 1#)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

今年 bike 踩少 7km, 相對時间差距會拉窄d , 希望真係到時可以減到 145lbs
親呢個暑假進行地獄式 2 項特訓先得。
你係咪 fax 去報名架  dee hing?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-7-7 11:48 發表

今年 bike 踩少 7km, 相對時间差距會拉窄d , 希望真係到時可以減到 145lbs

我未報呀,有咩問題呢Loud 兄??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-7-7 11:49 發表

我未報呀,有咩問題呢Loud 兄??

因為可以用 mail or fax, 睇你用乜野方式報咁,
幾時報名呀? longrun 會唔會同上年一樣?

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

原帖由 loudspeaker 於 2010-7-7 12:03 發表

因為可以用 mail or fax, 睇你用乜野方式報咁,
    幾時報名呀? longrun 會唔會同上年一樣?

最新消息
    應該和上年一樣
    長跑網有個攤位

不如大家想想
    個攤位有甚麽可以搞啦

Kin in Running

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-7-7 11:33 發表
    可能玩短,做好時間同轉項先~~

Course B

Male Senior 38-45    1965-1972

你呢個組別正呀,發揮正常應該有獎拎~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-7-7 11:48 發表

睇完世界盃我要衝多d圈至得!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2010-7-7 17:23 發表

Course B

Male Senior 38-45    1965-1972

你呢個組別正呀,發揮正常應該有獎拎~

中坑組~~
    未得啦,單車未開始練,水又未得,希望做好D 時間啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-7-7 17:42 發表

中坑組~~hgjD088" />" />hj
    未得啦,單車未開始練,水又未得,希望做好D 時間啦~~

仲有兩個幾月,一定無問題!
    我睇完世界盃會加操,大家努力啦!

升級   95.6%

該用戶從未簽到

玩 Course A 啦!! 都係SWIM 500 啫!!

好鬼多比賽呀!!!! 玩唔切!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2010-7-7 17:47 發表

仲有兩個幾月,一定無問題!
    我睇完世界盃會加操,大家努力啦!

好呀,其實開始操番山之後腳仔都好番D,單車都唔係太擔心,游水幾十年先由蛙轉自真係一個大考驗,我會加油,一齊努力~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-7-7 19:13 發表
    玩 Course A 啦!! 都係SWIM 500 啫!!

好鬼多比賽呀!!!! 玩唔切!!

上年玩左Course A,要完成其實都好易,但要做時間就唔易啦,今年學下馬王兄,由短開始,做得好先玩長~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-7-7 22:20 發表

上年玩左Course A,要完成其實都好易,但要做時間就唔易啦,今年學下馬王兄,由短開始,做得好先玩長~~

GOOD!加油!

升級   14.33%

該用戶從未簽到

長跑網個攤位可唔可以放D跑步野賣下呀。好似跑步背心呀,T-SHIRT呀,三鐵鞋帶呀,三鐵比賽帶呀。除了GINNY C TSE 同銅鑼灣,要買三鐵用品的地方唔係好多。

我聴朋友講外國D比賽都會買到好多平嘅三鐵用品(通常都係舊款)。
    唔知香港興唔興?

升級   9.47%

該用戶從未簽到

Hi all,
    You may aware from the web, registered the race before 22/7 have a chance to win a free trip of Ironman 70.3 Taiwan.
    (Included entry fee, airfare, 3 room nights and transport)
    Best of luck!

升級   49.45%

該用戶從未簽到

原帖由 pkent 於 2010-7-7 23:56 發表
    Hi all,
    You may aware from the web, registered the race before 22/7 have a chance to win a free trip of Ironman 70.3 Taiwan.
    (Included entry fee, airfare, 3 room nights and transport)
    Best of luck ...

我今日寄左信去參加, 係咪即係有機會抽獎呀?

升級   21.55%

該用戶從未簽到

尋日報左by e-mail 去 [email protected]
    但未知幾時回復比我...

升級   0%

該用戶從未簽到

諗住報~~~
    想問下有冇人舊年join過佢既training呢?
    有啲咩教架? 大家會唔會報埋呀?

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-7-8 12:28 發表
    諗住報~~~
    想問下有冇人舊年join過佢既training呢?
    有啲咩教架? 大家會唔會報埋呀?

主要係實地考察

升級   11.35%

該用戶從未簽到

尋日寄左報名表lu.. 報B 組. 因小弟第一次玩多於一項.. 驚頂唔住.

因第一次玩. 想問一下衣著是怎樣的. 是否三項都是那一套泳衣. 是否一件頭個隻...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2010-7-8 01:43 發表

我今日寄左信去參加, 係咪即係有機會抽獎呀?

會長講既係 ITU, 5 係 9.26 呢場,
    $450.00 係咪拆左 (因為上年 TriA 要 $550.00, 参加過既有八折)?

有奘抽 (雖然朱中過, 但好吸引)