香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 花子阿DEE

2010.09.26 - 香港三項鐵人挑戰賽2010 (本網全力支持,請留意post 1#)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

唔好E C ..... 好多野唔識...... 多謝3水CHING教授
HEHE, 宜家仲未中毒, 遲D 就唔知......

升級   21.55%

該用戶從未簽到

tri bike shoes
Time Ulteam Tri carbon
Sidi T2 carbon

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-7-23 16:17 發表
查實我講比賽鞋係指單車比賽鞋...
跑鞋我打算用spacer ar 算,將對鞋綁鬆少少,轉項時"贊"大力d,應該唔會好sai 時間,跑幾k 鬆少少無所謂~~

我應該要買對3t 單車比賽鞋,我知道比賽貴,我 ...

三鐵比賽鞋真係無咩邊對平, 可能市場較rb鞋細, 選擇亦無咁多
最平算係Shimano, 標價$980 (舊年標$7XX但已絕跡市面), 再唔係就Sidi T2, 標價$12XX, 意大利野又型d
車鞋損耗好細, 價錢差不遠的話買對鍾意啦
跑鞋可用橡筋, 你要的話星期一鄧記剪比你(FOC)

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 franklcf 於 2010-7-23 18:30 發表
tri bike shoes
Time Ulteam Tri carbon
Sidi T2 carbon

對Time真係又抵又靚, 可惜差唔多無貨

升級   0%

該用戶從未簽到

唔該晒幾位~~

Jason 講果對shimano 我都有留意呀,平果對網上搵到標7xx...原來無晒拿,我不直大約1K,下星期一我到呀,到時再傾,教埋我點用橡筋,唔該晒~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 23-7-2010 23:48 發表
唔該晒幾位~~

Jason 講果對shimano 我都有留意呀,平果對網上搵到標7xx...原來無晒拿,我不直大約1K,下星期一我到呀,到時再傾,教埋我點用橡筋,唔該晒~~

我都想學.... , 但星期一去唔到, 花子學完可以遲D 教番我嗎?

升級   14.33%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-7-22 12:09 發表

sorry Frankie 兄,而家先覆你,其實我地叫大家晌"屬會"填"香港長跑網",主要係俾一d 無屬會既longrun 會員以longrun 既名義報,就可以收到有longrun logo 既大會TEE 同埋代領比賽包,如果本身有屬會,又想得到上面所講 ...

DEE C HING,已PM 你全名了。謝謝

升級   14.33%

該用戶從未簽到

原帖由 franklcf 於 2010-7-22 17:17 發表
我希望926可以出新車比賽(戰機重等緊paypal reg code就可以出)
如果我真係有新車, 我都吾介意借出caad9比荃灣d ching ctse去比賽. 係就係重左少少. 如要完成比賽就冇所謂啦. 合5呎7-10 身高朋友.

Franklcf C HING,恭喜你有新車,荃灣人在此,唔知可唔可以借出架caad9來賽10月迪士尼呢?我諗緊報全奧定半奧好。

升級   21.55%

該用戶從未簽到

借出吾係問題, 但size得吾得合身就睇係身材喇.
你可以check check cannondale caad9 size52 你合吾合身. 九飛黎, shimano 踏.
我5呎8 inseam 81cm

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cb34 於 2010-7-25 17:21 發表

DEE C HING,已PM 你全名了。謝謝

人工智能
報了名但無填屬會: 香港長跑網
一次過通知sportsoho
**請各人PM全名給花dee**

1. Kin (已通知及處理)
2. wong.siufu (已通知及處理)
3. swtcheng (已通知及處理)
4. 馬神 (已通知及處理)
5. kopo (已通知及處理)
6. RowerBee (已通知及處理)
7. 三水 (已通知及處理)
8. kito (已通知及處理)
9. drexler (Jeff) (已通知及處理)
10. Rico (已通知及處理)
11. norman (已PM全名)
12. 阿基 (已PM全名)
13. key (已PM全名)
14. 孱鐵 (已PM全名)
15. franklcf (已PM全名)
16. 711MF (已PM全名)
17. cb34 (已PM全名)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-7-24 22:35 發表

我都想學.... , 但星期一去唔到, 花子學完可以遲D 教番我嗎?

好呀馬神,駛唔駛拍片~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 26-7-2010 16:09 發表

好呀馬神,駛唔駛拍片~~

咁好? 可以拍片天? 多謝先

升級   65.79%

無聊
  • 簽到天數: 1 天

人工智能
    報了名但無填屬會: 香港長跑網
    一次過通知sportsoho
    **請各人PM全名給花dee**

1. Kin (已通知及處理)
    2. wong.siufu (已通知及處理)
    3. swtcheng (已通知及處理)
    4. 馬神 (已通知及處理)
    5. kopo (已通知及處理)
    6. RowerBee (已通知及處理)
    7. 三水 (已通知及處理)
    8. kito (已通知及處理)
    9. drexler (Jeff) (已通知及處理)
    10. Rico (已通知及處理)
    11. norman (已PM全名)
    12. 阿基 (已PM全名)
    13. key (已PM全名)
    14. 孱鐵 (已PM全名)
    15. franklcf (已PM全名)
    16. 711MF (已PM全名)
    17. cb34 (已PM全名)
    18. frankie28 (已PM全名)
    711MF 該用戶已被刪除

升級   95.6%

該用戶從未簽到

啱啱收到E-MAIL confirm

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-7-27 22:34 發表
    啱啱收到E-MAIL confirm

X2, 都收到E-MAIL confirm

報名時已報上屬會係 longrun.hk
    仲駛唔駛 PM 俾花子兄??

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 2 天

回復 156# 的帖子

我仲未收到呀.. 得一個CONFIRM 收到錢既MAIL .. =(
    711MF 該用戶已被刪除

升級   49.45%

該用戶從未簽到

我的表格是郵寄的. 到而家都未收到任何email或其他方式confirm我的申請. 使唔使打電話去問下呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2010-7-29 12:14 發表
    我的表格是郵寄的. 到而家都未收到任何email或其他方式confirm我的申請. 使唔使打電話去問下呢?

打下穩镇, 我 email , 一早收到 confirmation,