香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

美孚跑友報到

升級   10%

該用戶從未簽到

大家好! 高興有這樣一個資料豐富的中文跑步網站/討論區, 除了hkrunners之外, 我會多些上這網站
+1 0
上一篇︰單車的重要性下一篇︰2010.8.8 K-Swiss 城市之王 (K-Swiss King of the City)

升級   95.6%

該用戶從未簽到

ching / ctse 你好~

小弟係荔枝角返工, 放工同你都近wo, 有時間參加下約跑一齊跑啦

升級   10%

該用戶從未簽到

好呀! 如果時間許可的話, 我一定到.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 QQBA 於 2010-7-5 14:58 發表
    大家好! 高興有這樣一個資料豐富的中文跑步網站/討論區, 除了hkrunners之外, 我會多些上這網站

QQBA ching / ctse, 我係街坊, 有邀請你/妳一齊跑吓呢

升級   10%

該用戶從未簽到

Tarry, 我平日晨早跑公園外, 由8期尾(即曼克頓山)跑去1期頭, 來回跑; 有時會跑上荔景山路(練斜路)。你跑邊度同多數咩時間跑呢?

升級   100%

奮鬥

原帖由 QQBA 於 2010-7-6 14:27 發表
    Tarry, 我平日晨早跑公園外, 由8期尾(即曼克頓山)跑去1期頭, 來回跑; 有時會跑上荔景山路(練斜路)。你跑邊度同多數咩時間跑呢?

QQBA ching /ctse 我通常會同跑友一齊跑, 我覺得有跑友可推動吓自己, 練斜路好多地方都有, 再咁d都有, 我哋跑開荃西-嘉頓-深井(13K), 事乎個人狀態 + 體力而定 +天氣等而定, 天氣清涼的話, 我哋會操長課, 有興趣請到下列報名https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5725&extra=page%3D1

升級   10%

該用戶從未簽到

Tarry, 今早先睇到你的回覆, 沒有帶裝備在身, 放工回家再趕來又有點"mum". 下次會安排下, 謝謝你的邀請.

升級   100%

奮鬥

原帖由 QQBA 於 2010-7-8 11:27 發表
    Tarry, 今早先睇到你的回覆, 沒有帶裝備在身, 放工回家再趕來又有點"mum". 下次會安排下, 謝謝你的邀請.

QQBA ching / ctse, 咁咪一次lor, 長跑長友ar ma

升級   56.65%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

yrty12yty 歡迎 ching/ c tse.  我跑開SSP. 不過4/5 月至今 ssp 街坊都好少o向SSP 操.yrty02yty

升級   100%

奮鬥

原帖由 ngwkd2008 於 2010-7-12 12:57 發表
    yrty12yty 歡迎 ching/ c tse.  我跑開SSP. 不過4/5 月至今 ssp 街坊都好少o向SSP 操.yrty02yty

David, 有時間, 不如過黎荃西跑番轉la, 搭多一個站zhi ma

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 12 天

QQBA,Tarry你們好!我都是荔枝角街方,我都經常跑美孚公園,有時早有時黃昏,間中都會跑筌灣西,起點由西鐵站起跑到大欖或黃金海岸,如天氣涼的話便會跑來回(大約十幾廿度啦)得閑一齊約跑啦《我都是第一次入來美孚網報到》

升級   100%

奮鬥

原帖由 chuen3182 於 2010-7-26 20:48 發表
    QQBA,Tarry你們好!我都是荔枝角街方,我都經常跑美孚公園,有時早有時黃昏,間中都會跑筌灣西,起點由西鐵站起跑到大欖或黃金海岸,如天氣涼的話便會跑來回(大約十幾廿度啦)得閑一齊約跑啦《我都是第一次入來美孚 ...

chuen3182 ching, 好熟面口wor, 有時間過荃西一齊跑下la

升級   100%

開心

我26/7早上九時自已一個人帶備水壺及八達通,在西鐵站珀麗灣起跑••直至海關學校。(原先想跑去黃金海岸)但太熱了有點不從心,回程搭52X,當日非常熱。
    我帶支寶礦力一轉單程已經飲晒!Tarry Ching我們可能碰過面。過幾日天氣好約跑荃西。

升級   100%

奮鬥

原帖由 chuen3182 於 2010-7-28 15:22 發表
    我26/7早上九時自已一個人帶備水壺及八達通,在西鐵站珀麗灣起跑••直至海關學校。(原先想跑去黃金海岸)但太熱了有點不從心,回程搭52X,當日非常熱。
    我帶支寶礦力一轉單程已經飲晒!Tarry Ching我們可能碰過面 ...

chuen3182 ching, 我係ctse黎ga, , 你跑果條路我都成日跑, 有時約跑友一齊跑, 有時自己加操, 照計你係跑咗約12K, 因為跑去黃金海岸14k, 今傍晚有無時間跑ar, 我哋通常有10幾跑友一齊, 好熱鬧d, 開心d, 跑完去食嘢, 吹吹水互相勉勵下, 進步都會快d la, 好好玩ga, 有時間去約跑區, 約腳la
    https://www.longrun.hk/forum/forumdisplay.php?fid=23

升級   100%

開心

Tarry 唔好意思更正為Ctse,妳們約在荃灣西公園網球瑒,西鐵站行去要幾多時間呀?因我未去過,我知你們在星期四下午七時十五分集合。下次如果我得閑我在貼上報名,我與網友跑過曬草灣及馬鞍山。請多多指教,今日黃昏我跑美孚公園,後段落雨。

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

welcome QQ 加入長跑網的大家庭~~