香港長跑網  - 長跑長友

樓主: rockiec
打印 上一主題 下一主題

K-SWISS RUNNINGCLUB 跑步訓練班

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2010-7-19 11:08 發表

rockiec ching....如果我報得, 我一定返晒咁多堂ge(唔你因為有錢退)
而係太遠了, 我返到屋企好夜喇 !
我又唔想我個肥囡無我起度....佢就餐餐麥當奴.

可以氹埋佢一齊報名, 話有件靚靚限量版TEE 留念!
如果佢可以完成課程, 果$380退款送俾佢作為獎勵!

一來可以睇住佢, 二來少啲時間上網, 三來操fit 下佢...
一舉三得, 諗得過!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 econecon 於 2010-7-22 19:53 發表

對小朋友黎講. 1.5-2k都好長架啦 我諗番我細路仔時都跑唔到呢個距離

但我見到我肥囡跑完又無咩唔妥喎! 可能佢真係對跑步無興趣啦!

升級   100%

該用戶從未簽到

已報名 ching/ctse, 到時若果見到面, 一齊打聲招呼!

1. v3chow
    2. brianhoo123
    3. Tarry
    4. TerrySze
    5. econecon
    6. maylam
    7. rockiec
    8.
    9.
    10.

只係統計下, 有幾多 ching/ctse 有興趣呢個跑步班,
    仲有其他 ching/ctse 己經確認ge 話, 自己加名, 到時相認!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 rockiec 於 2010-7-23 10:01 發表

可以氹埋佢一齊報名, 話有件靚靚限量版TEE 留念!
    如果佢可以完成課程, 果$380退款送俾佢作為獎勵!

一來可以睇住佢, 二來少啲時間上網, 三來操fit 下佢...
    一舉三得, 諗得過!

氹到我口水乾都唔肯呀! 佢話宜家都有運動啦..(一星期)打一次藍球啦..仲唔夠咩!
    我都費事"晒"氣喇!
    係呢..好耐無見rockiec師兄你了, 你宜家無跑星期3晚 TKO ge?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2010-7-23 10:20 發表

氹到我口水乾都唔肯呀! 佢話宜家都有運動啦..(一星期)打一次藍球啦..仲唔夠咩!" />" />" />" />" />
    " />" /> 我都費事"晒"氣喇!
    " />" /> 係呢..好耐無見rockiec師兄你了, 你宜家無跑星期3晚 TKO ge?

可能佢無伴, 見個個都係uncle, auntie, 傾唔到偈!
    一係叫佢搵埋啲FD 一齊嚟!

星期3跑晏 TKO, 有時會操車. 睇天氣!
    你地攪成晚有難度, 真係要睇住個仔, 有無上網!

升級   61.85%

該用戶從未簽到

已報名 ching/ctse, 到時若果見到面, 一齊打聲招呼!

1. v3chow
    3. Tarry
    4. TerrySze
    5. econecon
    6. maylam
    7. rockiec
    8. dicksonyk
    9. Alan

只係統計下, 有幾多 ching/ctse 有興趣呢個跑步班,
    仲有其他 ching/ctse 己經確認ge 話, 自己加名, 到時相認!

升級   61.85%

該用戶從未簽到

今日啱啱先報左名, 唔知收唔收我le個資質咁低嘅學生呢? 但係都報左名囉, 咁就當係架喇.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2010-7-23 10:13 發表

但我見到我肥囡跑完又無咩唔妥喎! j" />" />jk 可能佢真係對跑步無興趣啦!

咁又係 唔係人人都鍾意跑步, 有d人覺得好悶. 係咁做同一個動作.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-7-23 11:15 發表

可能佢無伴, 見個個都係uncle, auntie, 傾唔到偈!
    一係叫佢搵埋啲FD 一齊嚟!

星期3跑晏 TKO, 有時會操車. 睇天氣!
    你地攪成晚有難度, 真係要睇住個仔, 有無上網!

係呀. 好多時冇伴會覺得悶架. 不過我個人個case 黎講, 我諗我98%時間係自己一個跑. 一來冇你地咁多朋友啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 dicksonyk 於 2010-7-23 14:12 發表
    今日啱啱先報左名, 唔知收唔收我le個資質咁低嘅學生呢? 但係都報左名囉, 咁就當係架喇.

實收. 你今日報(當你今日過埋數). 下星期二至三就會通知你詳情架啦應該. 我係用支票寄去報名既.

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 dicksonyk 於 2010-7-23 14:12 發表

佢地攪訓練班目的有講:

"不論長跑精英或跑步初哥, 我們都希望您加入..."

所以同資質無關, 只要你抽到時間嚟就得啦!

升級   61.85%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2010-7-23 23:27 發表

實收. 你今日報(當你今日過埋數). 下星期二至三就會通知你詳情架啦應該. 我係用支票寄去報名既.

升級   61.85%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-7-24 01:18 發表

佢地攪訓練班目的有講:

"不論長跑精英或跑步初哥, 我們都希望您加入..."

所以同資質無關, 只要你抽到時間嚟就得啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

正常係8月3日開班. 到時見.

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

dicksonyk ching, 到時相認ar

升級   10.33%

該用戶從未簽到

我都報左,上個星期三寄左張cheque,而家等緊佢封email確認

升級   35%

該用戶從未簽到

1. v3chow
    3. Tarry
    4. TerrySze
    5. econecon
    6. maylam
    7. rockiec
    9. Alan
    10. Joseph Chan

仲有其他 ching/ctse 己經確認ge 話, 自己加名, 到時相認!,

升級   61.85%

該用戶從未簽到

原帖由 大力蘇 於 2010-7-26 14:53 發表
    我都報左,上個星期三寄左張cheque,而家等緊佢封email確認
    我上星期五fax返將入數紙比佢地, 今日下午己經收到confirmation.

升級   100%

該用戶從未簽到

1. v3chow
    3. Tarry
    4. TerrySze
    5. econecon
    6. maylam
    7. rockiec
    9. Alan
    10. Joseph Chan
    11. 大力蘇

仲有其他 ching/ctse 己經確認ge 話, 自己加名, 到時相認!,

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-7-26 17:31 發表

1. v3chow

報左但係而家發現時間未必得. 希望到時都得啦d時間