香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: 柔詠

7月東京行.."老虎"戰利品!

升級   63.16%

該用戶從未簽到

Dear Kylouis2002, 柔詠, Ricch C-Hings,

Due to my low ranking, I am unable to send you the email / names by PM.  Can you PM me so that I can reply you with the details.

升級   100%

• 簽到天數: 2 天

回復 1# 的帖子

請問柔詠兄, SORTIEMAGIC@NX2個對跑鞋用過未 ? 有什麼評價 ? 因為我都想去上野入番對 " 老虎 " 仔

升級   68.42%

該用戶從未簽到

係咪因為7月大減價既關係呢???
    我上次5月去既時候,行上野咁多間講到口乾都冇折扣!!!
    結果正價買日版skysensor.

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

但小弟有朋友 5,6月去完...用$9xxx買刑到對黑色japan skysensor ...仲有size....
    可惜7月初..特價得番25.5 / 27.5....

升級   0%

開心

原帖由 wayne1409 於 2010-7-26 23:28 發表
    請問柔詠兄, SORTIEMAGIC@NX2個對跑鞋用過未 ? 有什麼評價 ? 因為我都想去上野入番對 " 老虎 " 仔

not yet...仲有3對"老虎"仲當打...分別under 100km , 150km , 350 km....所以唔開新鞋住.

升級   17.4%

慵懶
  • 簽到天數: 4 天

原帖由 柔詠 於 2010-7-28 22:52 發表

not yet...仲有3對"老虎"仲當打...分別under 100km , 150km , 350 km....所以唔開新鞋住.

我就得對Tarther,請問ching lee款壽命幾多K?

升級   87.89%

該用戶從未簽到

原帖由 柔詠 於 2010-7-28 22:52 發表

想問C HING 開左對SARMOARACER ST 未呢?
    感覺如何?我都O岩O岩入左對,收左入袋擺左先

升級   0%

開心

原帖由 redtiger 於 2010-7-30 20:47 發表

想問C HING 開左對SARMOARACER ST 未呢?
    感覺如何?我都O岩O岩入左對,收左入袋擺左先

跑緊....雖然重過tarther / skysensor....但保護夠,小弟覺得慢跑長課唔錯.

升級   87.89%

該用戶從未簽到

原帖由 柔詠 於 2010-7-31 02:16 發表

跑緊....雖然重過tarther / skysensor....但保護夠,小弟覺得慢跑長課唔錯.

我試上腳就覺得好O岩腳形, 本身鞋內則個位我覺得太軟(未貼條BELT), 一拉好貼左之後即刻覺得FIT 到爆炸
    但係我試係HOME JOG 左幾步, 個GEL 既避震好似唔夠RIDER 13咁強, 唔知係咪呢對未RUN IN 既問題

升級   70%

該用戶從未簽到

cHing, i am interested in the STEP website too. could you please PM me?

升級   0%

開心

原帖由 newbiRunner 於 2010-7-31 13:19 發表
    cHing, i am interested in the STEP website too. could you please PM me?

http://www.step-japan.jp/spcatalog/

升級   41.58%

該用戶從未簽到

小弟遲下都想去日本
    除左買鞋…最想買係特價跑衫
    請問師兄有見到嗎?
    我想買好多特價mizuno
    不過唔知d L碼係咪好快斷

升級   0%

開心

原帖由 run_money22 於 2010-8-2 08:42 發表
    小弟遲下都想去日本
    除左買鞋…最想買係特價跑衫
    請問師兄有見到嗎?
    我想買好多特價mizuno
    不過唔知d L碼係咪好快斷

d特價背心有d唔洗hk$100....上野...要抄.

升級   2.11%

該用戶從未簽到

原帖由 柔詠 於 2010-7-10 11:12 發表
    小弟7月5係上野sportszyuen買的...可惜post 唔到實物相....

japan skysensor 白/藍色.....9折後...日圓:12757 (hk $1100)
    http://www.asics.co.jp/running/products/A/3/detail/~TJR013

sortie supermagic 2  ...

正呀喂 !  

升級   100%

該用戶從未簽到

有無師兄會去日本?可否pm小弟...因想搭單買skysensor & tarthrt japan/v-a!!! many thz!!