香港長跑網  - 長跑長友

我係新界西新手報到

升級   12.11%

該用戶從未簽到

小弟前日開始係和宜合道到跑~~~300米慢跑2分35秒完成算唔算正常架?
同埋想問咁多位師兄點樣可以維持長0的既時間跑?
因為我次次岩岩好跑完1個圈就索晒氣....

升級   27.25%

奮鬥
  • 簽到天數: 178 天

我都係 在個個爛鬼運動埸到跑ga .....
    不過近排好忙無時間跑   ,   有機會一齊

升級   12.11%

該用戶從未簽到

好呀~~~星期6夜晚跑會見到好多靚女,haha

升級   27.25%

奮鬥
  • 簽到天數: 178 天

原帖由 Ming1986 於 2010-7-12 13:10 發表

好呀~~~星期6夜晚跑會見到好多靚女,haha

哦!   不過唔得哩
    夜晚我要開工 , 我通常都係,係下午 五,六點跑.

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 Ming1986 於 2010-7-11 14:42 發表
    小弟前日開始係和宜合道到跑~~~300米慢跑2分35秒完成算唔算正常架?
    同埋想問咁多位師兄點樣可以維持長0的既時間跑?
    因為我次次岩岩好跑完1個圈就索晒氣....

Ming1986, ching, 有無興趣落黎荃西跑番轉 ,誠意邀請你 果道有好多ching/ctse教你, 如果你有恆心有一日你會跑到30K都唔會索氣

升級   40%

該用戶從未簽到

我都係新手通常夜晚9:30由朗屏跑去天慈....

升級   12.11%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2010-7-12 21:39 發表

Ming1986, ching, 有無興趣落黎荃西跑番轉 ,誠意邀請你" />" /> 果道有好多ching/ctse教你, 如果你有恆心有一日你會跑到30K都唔會索氣" />" />" />" />  

好呀,幾時呀~~~不過我講明我有先天性心臟病唔知同唔同你地一樣

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 北極熊101 於 2010-7-12 22:15 發表
    我都係新手通常夜晚9:30由朗屏跑去天慈....

北極熊101 ching/ ctse, 歡迎ar , 我哋好多區都有約跑ga, 有時間一齊跑吓, 進步都快d la, 跑跑步, 吹吹水, 好開心ga, 有時間入去睇下
    https://www.longrun.hk/forum/forumdisplay.php?fid=23

升級   6.32%

該用戶從未簽到

好野.. 我都係新界人~加油努力跑~!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

welcome ming c hing 加入長跑網 ~