香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

九龍區 跑衣交收安排

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

跑衣已經到手,以下會員將由本人負責交收跑衣,
    請留言安排交收及pm留電話!

alex504992004 ~ 2件
    =chairman=      ~ 2件
    hogay                ~ 4件 交易完成
    ram                    ~ 3件 28/6
    Superpaul         ~ 2件 交易完成
    uncleyuet          ~ 2件 交易完成
    vita375               ~ 1件  28/6
    大隻添跑手        ~ 2件 交易完成
    FUNG7934             ~ 1件 交易完成
    Pirkle                 ~ 1 件 交易完成

九龍區版主 可以提供的交收時間大約如下…
    平日 星期一班五
    平日  0815~鑽石山港鐡站 客務中心
    平日 0830~九龍塘港鐡站 客務中心近D出口
    平日 0850~沙田—港鐡站 客務中心

平日  1130至1730 九龍灣會展一帶
    平日 1400左右     九龍城 一帶
    不定期於黃昏/晚間 斧山道運動場
    "其他時間及地點可傾傾"
    注意﹕請先留電話預約時間及地點,本人不接聽沒有號碼顯示之來電…

+1 0
    上一篇︰Sport Science下一篇︰6月28日 齊衝城 (男子漢無懼風雨) 活動完滿結束--多謝ching支持!!!(照片#184#196#214)

升級   100%

擦汗

如果跑衣可以"奧運歡樂跑"(日期6月22日)前制成,可安排當天取衫。
    各師兄/姐或可於7月份"比賽"及"約跑"時,跟其他版主取衫…

6月28日     6月28日城門水塘約跑活動
    7月 6日     東區長跑 10公里比賽
    7月13日     2008荃灣田徑會主席紀念盃10公里黃昏賽

升級   100%

擦汗

跑衣將於星期五出爐,
    1. 當晚8時後可以交收,將由深水埗出發,
    2. 週日(22)於 灣仔運動場-歡樂跑 (晨早7點半)
    有須要交收之會員師兄,請留言聯絡…

升級   76.32%

該用戶從未簽到

8時後?想話下午添,我又無參加歡樂跑,煩請 ALAN 兄幫我留住先,遲些先交收,方便嗎?

升級   100%

擦汗

你邊頭返工,我渣車經過交比你。

升級   54.9%

該用戶從未簽到

Alan兄: 小弟今晚收工要趕返去湊女,所以都係星期日(622)先交收  
    另已pm手機,有需要電聯啦,唔該晒~

升級   100%

擦汗

原帖由 ram 於 2008-6-20 08:44 發表
    Alan兄: 小弟今晚收工要趕返去湊女,所以都係星期日(622)先交收  
    另已pm手機,有需要電聯啦,唔該晒~

星期日見啦…

升級   76.32%

該用戶從未簽到

原帖由 leefs 於 2008-6-19 23:24 發表

你邊頭返工,我渣車經過交比你。

荃灣 MTR 附近,不過我下午多數會在荃灣線同官塘線穿梭,或者等衝城日至交收都可以。

升級   100%

擦汗

原帖由 vita375 於 2008-6-20 19:22 發表

荃灣 MTR 附近,不過我下午多數會在荃灣線同官塘線穿梭,或者等衝城日至交收都可以。

咁就28/6衝城日前再聯絡啦…

升級   100%

擦汗

尋人 alex504992004 & =chairman=   二位師兄幾時攞衫,
    我之前已經PM留電話比你兩位,
    由於本人今日中午過後維修電腦,至到星期日,見字請電聯!

升級   0%

該用戶從未簽到

好呀 ~ 唔該晒你 ~~~

升級   52.33%

該用戶從未簽到

Alan兄:
    都係決定係13/7 ‘2008荃灣田徑會主席紀念盃10公里黃昏賽’當日交收好嗎?有需要可致電給我,唔該你先。