香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Left3
打印 上一主題 下一主題

澳門國際馬拉松賽

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

推bug

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2010-9-22 09:42 發表
    比因這跑場騙子
    要了A1001都唔會通知大家啦

awyh,就老實多了
    可惜我不返大陸
    當然知道大陸又平又多人打氣
    澳馬要提高競爭力才可以

Kin in Running

好野,堅哥讚細佬老實!

其實澳門條賽道真係好好玩,我都想玩。不過問題係我無乜可能係一個月入面完成兩場全馬,唯有二擇其一,而珠海的報名費、住宿,甚至吃喝玩樂都平好多,所以先飛起澳門。

事實上,12月真係有好多全馬跑,仲有深圳、新加坡同台灣等.......

所以澳門要諗諗會唔會減下價。

升級   38.42%

難過
  • 簽到天數: 1 天

我想問下上網點報呀?
    唔明上載居民身份證�護照副本果到係點...
    對住張身份證影相,之後上載上去?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2010-9-24 21:22 發表
    我想問下上網點報呀?

用 pdf 檔 send 過去,你可以安裝一個
    bullzip pdf printer, 是免費的,你可以將
    你要的 e.g 照片,檔案,文件,ID copy
    轉換成 pdf file 寄出去,好方便的。

升級   38.42%

難過

?
    原帖由 loudspeaker 於 2010-9-24 22:04 發表

用 pdf 檔 send 過去,你可以安裝一個
    bullzip pdf printer, 是免費的,你可以將
    你要的 e.g 照片,檔案,文件,ID copy
    轉換成 pdf file 寄出去,好方便的。

姐係點?真係用部相機對住張身份證影?
    然後再安裝bullzip pdf printer 轉換成 pdf file 寄出去?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2010-9-24 22:10 發表
    ?
    姐係點?真係用部相機對住張身份證影?
    然後再安裝bullzip pdf printer 轉換成 pdf file 寄出去?

原來他們接受 gif, jpg, png, file <1.5MB, 就可以,如果你沒scanner,
    可以試下用相機,轉成上述檔,傳過去,我想他們會接受的。

升級   38.42%

難過

回復 66# 的帖子

太好啦....但係覺得有d怪怪的
    唔該晒c hing

升級   61.1%

該用戶從未簽到

我因為擔心安全問題, 先用黑白影認機影印, 再dup個copy印, 先至scan落去

出來效果矇到底色都睇唔到, 一路用張相到而家啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2010-9-24 21:22 發表
    我想問下上網點報呀?

蕉師妹,請妳睇下身份証,夠18歲先好報名呀!(全馬) 如果妳夠年齡,歡迎的,小弟會去替妳們映相! 保証唔靚唔收錢,靚都唔收錢! 認住小弟頭像個嘜頭,笑多d,保証上鏡!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

講得幾講,可能小弟唔映相,跑埋一份啊! 咪當長課囉!   
    不過又好想幫大家映張靚相(可以放大放大放到好大果隻),睇下你地有幾多人報囉,多既,小弟映相,少既,小弟都跑埋一份,唔映了!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

不如咁啦! 人工智能報名,會跑澳門馬拉松既報一下:

1. kinkin (全馬)
    2. 比因 (全馬)
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-9-24 22:52 發表
    講得幾講,可能小弟唔映相,跑埋一份啊! 咪當長課囉!   
    不過又好想幫大家映張靚相(可以放大放大放到好大果隻),睇下你地有幾多人報囉,多既,小弟映相,少既,小弟都跑埋一份,唔映了!

亮哥,又想跑又想影既話不如一齊報半馬啦~到時我可能跑完就去影全馬既跑友們。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2010-9-24 22:53 發表

亮哥,你會係邊個位影?
    影多幾張喎................話哂都係第一次跑半馬" />" />

cc師妹,一定唔會擺妳舊年個位! 諗緊! 可能在橋頂,好有可能係沖線! 到時會知會妳!
    小弟會著網衫,記住笑靚d! Hehe!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2010-9-24 22:57 發表

亮哥,又想跑又想影既話不如一齊報半馬啦~到時我可能跑完就去影全馬既跑友們。

咁樣唔得架! 小弟東營馬拉松試過,跑完半馬才映,映少好多精彩鏡頭的,無論如何,這個賽事一定去! 暫時有70% 想映相,30%想跑全馬,半馬....0%。 Sorry!

升級   61.1%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2010-9-24 22:51 發表

mud.........你咁鬼鼠嘎" />" />hjgh" />ugh

我點知會唔會有日google會search到張證出來架. . . . . . 都係小心D好 !

升級   100%

該用戶從未簽到