香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 呀招
打印 上一主題 下一主題

大埔區輕鬆跑

升級   28.85%

該用戶從未簽到

confirmed Stephen...他未能出席...

烏拉...你明天來吾來???

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 monsterjoe 於 2010-8-28 23:20 發表
2010年8月30日  (星期一)
路線A:   元洲仔公園 >> 雙橋 >> 元洲仔公園  (約15k)
路線B :   元洲仔公園 >> 水警基地尾 >> 元洲仔公園  (約12.5k)
路線C :   元洲仔公園 >> 科學園尾 >> 元洲仔公園  (10k)

各參加 ...

以後大家要自己照顧自己啦....雖然我個人唔係度但我個心都重係度!!!  大家比 心機.....

升級   28.85%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-8-30 00:49 發表

not yet confirmed. reply tmr

and you??

u go i go...hahaha

升級   28.85%

該用戶從未簽到

原帖由 stephenyau 於 2010-8-30 01:04 發表

以後大家要自己照顧自己啦....雖然我個人唔係度但我個心都重係度!!!  大家比 心機.....hgjD121" />" />hj

Noted~~~

升級   28.85%

該用戶從未簽到

烏拉: I will come...hope can see u la...

升級   28.85%

該用戶從未簽到

2010年8月30日  (星期一)
路線A:   元洲仔公園 >> 雙橋 >> 元洲仔公園  (約15k)
路線B :   元洲仔公園 >> 水警基地尾 >> 元洲仔公園  (約12.5k)
路線C :   元洲仔公園 >> 科學園尾 >> 元洲仔公園  (10k)

各參加者可隨意在中途節返減短距離

集合時間: 7:45pm 元洲仔公園

出發時間: 8:00pm

1. Stephen
2. 呀招
3. 阿聰
4. 祖祖
5. 老管 (祖祖同事, 試跑比賽路線)
6. chanlouis911
7.

ps: 元洲仔公園有水機, 另科學園海濱旁有一救護站也有水機, 洗手間沿路多的是, 差不多3-4k 便一個, 呢條跑道真係好鬼方便
大家可在對面足球場借鎖匙, 不過要說踢波...

警告及聲明:
1. 此項聚會適合跑步初哥(10公里跑50-70分鐘), ,身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。
2. 會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。
3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡或任何損失,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
4. 活動不排除將於酷熱或惡劣的天氣情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
5. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。
6. 參加者的個人保險須自行負責。
7. 網友應盡量避免一男一女(初相識)到偏僻地方跑步, 女跑友請特別留意。( 女跑友可參照 https://www.longrun.hk/forum/view ... 4186&extra=page%3D1 )
8. 在未經當事人同意下,不得將其個人資料以"任何方式"提供給任何人仕。

升級   70.4%

該用戶從未簽到

sorry呀..
我今日唔知咩事好肚痛..
應該去唔到啦.

升級   28.85%

該用戶從未簽到

原帖由 呀招 於 2010-8-30 14:58 發表
sorry呀..
我今日唔知咩事好肚痛.." />" />
應該去唔到啦.

OKOK...Take care ar...

升級   26.85%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

招...休息多些

升級   26.85%

擦汗

今晚得番四個, 我同事唔過黎

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 37 天

原帖由 stephenyau 於 2010-8-30 01:04 發表

以後大家要自己照顧自己啦....雖然我個人唔係度但我個心都重係度!!!  大家比 心機.....hgjD121" />" />hj

希望即使你個人唔係度
    自己也能堅持逄星期一練跑 (如果唔係OT 的話)
    慢慢成為習慣啦?!

身體健康, 真係好重要

謝謝......

升級   28.85%

該用戶從未簽到

多謝今晚出席既朋友!!!
    如果冇左你地,跑完食果碗麵都冇gum好味!

升級   100%

開心

原帖由 烏拉 於 2010-8-31 01:52 發表

我都好希望有一日有能力可以全程拍住你跑.
    到時碗麵一定會更加好味!
    等我!!

同意

升級   26.85%

擦汗

無盡兼隱藏的小宇宙力量 (大埔<>科學園尾 = 10.56K)

出席: Louis, 阿聰, 烏拉 & 祖祖
    今晚去大埔跑, 知道自己並不在狀態, 因為計埋今晚, 已經連續玩足四日, 上山下海乜都玩, 但乜都唔精 , 所以今晚跑, 盡自己能力啦 !
    一開始, 四個一齊起步, 頭1-2K 都俾三位推住我跑, 呢個當然唔係佢地想跑既速度, 所以Louis忍唔住就自己快放, 而我地三個就自己繼續去, 因為連玩幾日, 都唔知自己仲有幾多貨係手, 所以都唔敢去得咁盡, 即時啟動快慢機制, 跑到3-4K, 隻腳收到order即時收慢佐些少, 烏拉突然見我啟動ABS收慢佐, 之後佢帶我跑, 仲好唔駛俾人推住跑幾好, 唔好放甩我就得喇,  自己對腳開始唔駛聽我講, 啟動佐自己去馬功能, 去到碼頭, 烏拉爆爆地, 咁唯有自己一個去到盡啦, 到佐科學園尾, 好似唔夠K數喎, 之後出埋公園, 仲諗住去到水警基地....點知跑多三百米, 就聽到好似有人叫  ... 咁望番後面有好似無人, 又好似有人喎, 唔埋喇睇番隻錶, 都跑佐5.XX K (計埋回程岩岩好1/4馬), 一路回程都唔見烏拉, 終於跑到6-7K位置見到烏拉, 咁就同佢講我唔停繼續去, 咁我用6分半去跑, 點知跑到8K幾, 聽到後面有一強勁既腳步上緊黎 , 我心諗Louis乜咁快呀, 但係睇一睇隻錶 50'43", 芧理由咁快架, 乜好趕時間咩, 都係唔好理佢, 自己繼續跑, 但背後既腳步聲越來越大聲, 越來越密, 心諗唔駛咁大聲呀, 知你跑緊上黎喇, 突然右手面出現既係烏拉, 心諗唔係呀, 我都不停係咁跑, 你追得咁快呀, 隻腳突然話俾我知, 仲有貨仔係身, 跟住我既步距俾大步小小, 跟住D腳步聲就無咁大, 既然仲有貨係手, 最後兩K試下加快到6分1K, 好好彩全程無爆到仲感覺到, 應該可以再長些少, 但始終未有信心可以跑咁耐, 但今晚試路, 竟然可以一口氣跑晒唔駛行, 真係要讚下自己先得 , 事後發覺, 係水站真係濕一濕個口就夠, 千祈唔好係咁飲水, 因為真正比賽實有水俾自己濕一濕既。

升級   70.4%

該用戶從未簽到

2010年9月6日  (星期一)

1. 呀招
    2.
    3.
    4.
    5.

ps: 元洲仔公園有水機, 另科學園海濱旁有一救護站也有水機, 洗手間沿路多的是, 差不多3-4k 便一個, 呢條跑道真係好鬼方便

警告及聲明:
    1. 此項聚會適合跑步初哥(10公里跑50-70分鐘), ,身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。
    2. 會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。
    3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡或任何損失,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
    4. 活動不排除將於酷熱或惡劣的天氣情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
    5. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。
    7. 網友應盡量避免一男一女(初相識)到偏僻地方跑步, 女跑友請特別留意。( 女跑友可參照 https://www.longrun.hk/forum/view ... 4186&extra=page%3D1 )
    8. 在未經當事人同意下,不得將其個人資料以"任何方式"提供給任何人仕。

升級   100%

開心

2010年9月6日  (星期一)

1. 呀招
    2. 阿聰
    3.
    4.
    5.

警告及聲明:

升級   28.85%

該用戶從未簽到

Sorry...cannot come!!!

升級   70.4%

該用戶從未簽到

原帖由 chanlouis911 於 2010-9-5 22:28 發表
    Sorry...cannot come!!!

唔緊要 cu next time la

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 monsterjoe 於 2010-8-31 14:41 發表
    無盡兼隱藏的小宇宙力量 (大埔科學園尾 = 10.56K)

出席: Louis, 阿聰, 烏拉 & 祖祖
    今晚去大埔跑, 知道自己並不在狀態, 因為計埋今晚, 已經連續玩足四日, 上山下海乜都玩, 但乜都唔精 " />" />, 所以今晚跑, 盡 ...

極讚....
    tko又多一個翹楚了....
    好高興知道一個又一個已經將跑步成為不單一種生活了....

升級   100%

開心

阿招, 真係非常唔好意思
    今晚家中有點急事, 我都係剛剛先知道的
    因此不能同你練跑, 謹此致歉

或者今個星期三先再見面啦........?!?!