香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

TKO新手,請大家多多指教

升級   36.32%

該用戶從未簽到

跑開將軍澳運動場,請大家多多指教
+1 0
上一篇︰傻佬加油下一篇︰觀塘個間the 200x sports係咪仲開倉?

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

welcome 加入長跑網的大家庭~

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎RING CHING/CTSE 加入長跑網, 長跑長友呀 !!
    係呀, TKO WED好多跑友, 好好玩架, 有時間過黎一齊約跑呀

升級   80%

該用戶從未簽到

呢排開始係tko運動場周圍跑下, 但又未能像你們跑足全程十公里, 請問我可以怎樣練習呢?或者有否讓初學者參與的活動?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hmchung 於 2010-7-25 23:38 發表
    呢排開始係tko運動場周圍跑下, 但又未能像你們跑足全程十公里, 請問我可以怎樣練習呢?或者有否讓初學者參與的活動?

歡迎hmchung 師兄/姐,星期三晚來參加這個逢星期三晚 - 將軍澳 Gathering 跑
    吧,好好玩的,大家聚埋一齊跑下,慢慢就得架啦!
    小弟係香港人,也專登坐地鐵去跑這個,快d報名啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hmchung 於 25-7-2010 23:38 發表

其實冇話全唔全程, 黎約跑有唔同程度既CHING/CTSE, 你可以根據自己既PACE揾D 岩腳既一齊跑就得, 唔一定要跑晒成個距離, 而且條路線係來回程, 唔洗驚走失左, 都會番運動場集合

黎跑下, 同D CHING/CTSE 交流下就有進步架啦, 初哥都可以黎玩, 我都係新手"
    WELCOME JOIN US THIS WED !!"

我都好似亮哥咁, 係港島人

升級   26.85%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

歡迎 ring/hmchung CHING/CTSE, 加入長跑網, 快有快跑慢有慢跑, 我都係慢腳..........Welcome !!

升級   80%

該用戶從未簽到

多謝各位鼓勵, 我抽到時間, 下星期再黎join大家玩, 謝謝!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hmchung 於 3-8-2010 21:16 發表
    多謝各位鼓勵, 我抽到時間, 下星期再黎join大家玩, 謝謝!

聽晚黎唔到呀? 唔緊要呀, 就到時間就黎跑啦, 一大班人, 好開心既

升級   6.55%

無聊
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 hmchung 於 2010-8-3 21:16 發表

慢慢開始由跑圈練起啦~
    有機會o黎一齊跑~ 好開心架.

升級   15.45%

擦汗
  • 簽到天數: 60 天

新手,請大家多多指教,住官塘

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

歡迎 ring/hmchung CHING/CTSE, 加入長跑網。得閒多D黎參加TKO約跑啦

升級   9%

該用戶從未簽到

HiHi, 新手報到, 住將軍澳, 跑齡10個月, 大家多多指教.

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 joew 於 27-8-2010 23:41 發表
    HiHi, 新手報到, 住將軍澳, 跑齡10個月, 大家多多指教.
    歡迎 joew ching/ctse,小妹係九龍人,如果自己跑就多數係九龍城區,約跑就多數去TKO跑,一陣見。

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 62 天

歡迎 joew ching加入長跑網。得閒多D黎參加逢星期三TKO約跑啦!好多人,好開心架!
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=6448&extra=&page=429

升級   6.85%

開心
  • 簽到天數: 1 天

歡迎 joew CHing 加入長跑網。
    得閒多D黎參加逢星期三TKO約跑啦

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎 joew CHing 加入長跑網呀 !!
    有時間就入黎tko 星期三約跑啦, 好熱鬧好開心, 跑完之後既特訓仲開心呀 !!
    長跑長友 !!

升級   9%

該用戶從未簽到

好阿, 很想跟你們跑, 咁多人一定好好玩, locker 會唔會唔夠用, 因為平日星期2, 4都有固定跑友團, 再加星期3會太累. 等我安排一下點樣就時間.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joew 於 30-8-2010 01:28 發表
    好阿, 很想跟你們跑, 咁多人一定好好玩, locker 會唔會唔夠用, 因為平日星期2, 4都有固定跑友團, 再加星期3會太累. 等我安排一下點樣就時間.

唔洗擔心LOCKER, 因為如果真係唔夠, 有跑友可以share 用既, 你平時2, 4已經有跑開? 好勤力呀ching
    咁睇下黎緊wed 黎唔黎到跑啦