香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: Ring
打印 上一主題 下一主題

TKO新手,請大家多多指教

升級   15.79%

該用戶從未簽到

洗唔洗係個post到報名先??

升級   15.79%

該用戶從未簽到

唔該各位師兄師姐^^

升級   15.79%

該用戶從未簽到

點報名架??

升級   15.79%

該用戶從未簽到

日期:2010年9月15日(星期三晚)  
集合地點:將軍澳運動場 (副場)
集合時間 : 7 : 15 pm
熱身時間 : 7 : 30 pm
開始時間 : 8 : 00 pm

路線 : Page 1 , Post 2

活動:1. 先在運動場慢跑熱身約 1km

2. 拉筋大約20分鐘

3. 將軍澳運動場 > 寶邑路 > 左轉維景灣畔 > 澳景路(斜路頂平路見白色膠水筒沿路折返) > 將軍澳運動場  - 約7.4km                                    

4. 特訓  (將軍澳廣場1/F晶苑酒家,下午六時後免費泊車4個鐘 . 優惠繼續, 啤酒汽水$1罐)

活預計完成時間:9:00 pm

報名(reply 時先 copy 名單..再加上自己名字):

外遊未返, 煩請副校長, 班長, 團長, 訓導, 盟主...及各方好友自行練習...

(排名不分先後, 請註明是否特訓,  請勿跳層  )

6,wingwing
係咪咁copy係星期3個到??

升級   15.79%

該用戶從未簽到

ok 報左...唔該晒

升級   6.55%

無聊
  • 簽到天數: 2 天

歡迎wingwing ching
    我都係港島人, 不過我都係入TKO跑的~
    希望星期三見到你啦~

升級   26.84%

該用戶從未簽到

我都係新手,
    大家一齊+油!

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎肥龍兄呀 !! 你個名好有氣勢呀, ching 有時間可以黎星期三既tko gathering 跑呀, 好開心架, 跑完之後, 大家一齊去特訓(食飯), 吹下水, 希望下次見到你呀 !!

升級   15.79%

該用戶從未簽到

今日可以同大家練la^^

升級   15.79%

該用戶從未簽到

其實我都唔知發咩神經...