香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ~~菲菲~~
打印 上一主題 下一主題

Jellywalker 毅行手記0746

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-7-30 13:57 發表
[quote]原帖由 joelkk88 於 2010-7-30 13:53 發表

登錄/註冊後可看大圖

無錯, 菲菲, 本來有諗過同Catcat VV五岔路落馬鞍山村, 果度最快, 不過算啦, 又行多陣, 睇完人地玩滑翔傘 ...
你你你….你隻joejoe 咩意思….我真係有上山藝ka ma…仲係高材生tim..la好明顯!

係喎係喎, 不過俾個小小激勵咁啫, 呵呵~~
好好好加多句, VV係跑步同行山方面都比之前掂咗好多, 咁得呱~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-7-30 14:13 發表
hihi joe, 今日真係勁得閒喎, 好似好耐無見過你出post~~~

近排真係好難可以蛇到上嚟呀, 悶死~~

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 joelkk88 於 2010-7-30 14:32 發表

係喎係喎, 不過俾個小小激勵咁

Joejoe..我地今個sat (! 係行..不是操) 埋你果份ar..你好自為之ar…下次要操個double ka !
無左你行d 唔慣tim…有咩事咋死..我信相catcat 唔會埋我..又唔會幫我揹大包同比水我drink….仲應該會踩多我2..鳴鳴鳴..
你下午得唔得閒ka??我地下午至出發wor..

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-7-30 14:51 發表
[quote]原帖由 joelkk88 於 2010-7-30 14:32 發表

登錄/註冊後可看大圖

係喎係喎, 不過俾個小小激勵咁

Joejoe..我地今個sat (! 係行..不是操) 埋你果份ar..你好自為之ar…下次要操個double ka !
無左你行d 唔慣tim…有咩事咋死..我信相catcat 唔會埋我..又唔會幫我揹大包同比水我drink….仲應該會踩多我2..鳴鳴鳴..
你下午得唔得閒ka??我地下午至出發wor.. ...

其實我聽日都有可能操山, 不過唔能夠成日, 所以同唔到菲菲隊操, 同埋我都要同自己嚟一次對決~~
冇法啦, 實情係, 近排又肥咗~~
VV, 你地要睇清楚地圖同老麥水牌呀~~

升級   100%

該用戶從未簽到

拿.....................大家做證呀...
vv佢say明天識路架下...

...好擔心...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2010-7-30 15:19 發表

其實我聽日都有可能操山, 不過唔能夠成日, 所以同唔到菲菲隊操, 同埋我都要同自己嚟一次對決~~
冇法啦, 實情係, 近排又肥咗~~
VV, 你地要睇清楚地圖同老麥水牌呀~~" />" />  

咩一次對決呢? 唔明呀~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2010-7-30 16:49 發表
拿.....................大家做證呀...
  ...好擔心...

唔洗擔心啦, 一齊行,
你記得北潭凹落車就得啦...
西貢坐94號巴士呀

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-7-30 16:55 發表

咩一次對決呢? 唔明呀~~~

joejoe say又肥左呀嘛,佢受左刺激,係甘架啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2010-7-30 16:49 發表
  ...好擔心...

I mean…我識落車哎呀..老麥有水牌ka…怕咩? 再者..我地落左車等之ma…咁都唔認就~~~~~~~~~~~~~~ well ~有時都好難講ka ma......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-7-30 16:55 發表

咩一次對決呢? 唔明呀~~~hgjD088" />" />hj

X2~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-7-30 16:56 發表

唔洗擔心啦, 一齊行,
你記得北潭凹落車就得啦...
西貢坐94號巴士呀

有c機 ka ma..怕咩?!

升級   61.1%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-7-30 12:17 發表

你自己睇啦

早排百X豆腐花請代言人呀!!

真係相逢恨晚!

升級   100%

該用戶從未簽到

jelly仔 2010年7月24日操山照有得睇啦~~~

http://picasaweb.google.com/catcat1017/JELLY_20100724#

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

CATCAT...D PHOTO 好正ar∼∼∼hohhoh

升級   100%

該用戶從未簽到

31/7/2010, 12:17pm特發新聞:

jelly仔隊員失去聯絡....
我同vv將會照原定計劃,2pm係老麥第3段等佢地~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

12:51PM最新消息:

jelly仔全部安全,但匯報話已經無咩貨,又落order要補給食物.
support team係第3段介佢地既機會好大..........

.......jelly仔,奸爸爹!!!!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2010-7-31 12:52 發表
12:51PM最新消息:

jelly仔全部安全,但匯報話已經無咩貨,又落order要補給食物.
support team係第3段介佢地既機會好大.........
.......jelly仔,奸爸爹!!!!

Jelly仔朝早已經操咗兩段喎, 唔嘢少架, 而家先呢話界人, 唉~~
買多DJelly support Jelly仔啦~~

升級   100%

該用戶從未簽到

咩一次對決呢? 唔明呀~~~hgjD088" />" />" />" />hj

唔明? 呵呵, 總之係listen同test吓自己嘅意思啦~~

今朝我操咗第3段, 用咗1 hr 50 min, 近排少操跑, 一星期都係跑果一次, 唉算啦都要收貨~~
本來都想走埋第4段, 不過下午都係要做嘢, 一於水浪窩走人~~" />" />

沿途都越過5,6隊人, 幾乎全部都係男子組, 佢地D速度都幾唔錯~~
最初果隊鬼佬鬼妹二人隊最堅, 二個d身型肌肉都fit到漏, perfect for adventure race, 又高過我成個頭, 好掂~~" />" />

剛開始上牛耳石d石階時越過佢地, 跟著一路都冇俾佢地追到上嚟, 到上雞公山上段泥坡時開始聽到鬼佬係身後十幾米講鬼話, 到平路/下坡時同佢地一齊跑咗5分鐘, 不過始終佢地手長腳長, 埋牙跑就快唔過佢地(都係自己操得太少), 俾佢地快1至2分鐘跑落水浪窩, 臨走都有同佢地say hi, 都算輸得心服口服~~
今日沿途D泥都仲幾濕吓, Jelly仔同vv catcat你地下午行都要小心線呔呀~~" />" />

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2010-7-31 14:56 發表

唔明? 呵呵, 總之係listen同test吓自己嘅意思啦~~

今朝操咗第3段, 用咗1 hr 50 min, 近排少操跑, 一星期都係跑果一次, 唉算啦都要收貨~~
本來都想走埋第4段, 不過下午都係要做Ü ...

嘩! 你地真係為中國人爭光呀! 加油呀!