香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ~~菲菲~~
打印 上一主題 下一主題

Jellywalker 毅行手記0746

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-7-26 13:08 發表

搵次俾個機會我跟你地上山玩下

keke, 好呀~~~
    我地到帶多好野一路行一路食先~~~

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-7-26 13:09 發表

keke, 好呀~~~
    我地到帶多好野一路行一路食先~~~

我黎睇靚女o者

升級   0%

該用戶從未簽到

話時話, 簡短報告一下星期六的操練:
    當日大約8:40am水浪窩起行, 天陰間中有陽光, 超正....
    我自己病左成個星期後第一次做運動(中間只有上游水堂), 行第四段覺得好辛苦, 覺得條路點解咁長行極都未完, 上山/梯級亦只有慢慢line上去.....未到基維爾前覺得無力行, 有諗過沙田坳走人......但隊友提醒要多補水特同食物補充energy, 去到基維爾時飲番200ml水特.
    到第五段, 原來上次試玩時行了shortcut, 今次依舊路行, 上好多梯級, 好辛苦.....
    終於到沙田坳道, 知道士多在望, 即時上電跑落去....食冰凍豆花, 感覺重生了
    大休完後再行覺得大脾好酸, 後到第6段想jog也無力, 最後行畢全程都好開心

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-7-26 13:11 發表

我黎睇靚女o者  

重有兩位靚仔喎, 洗唔洗叫d姊妹來呢

升級   100%

該用戶從未簽到

報到~~~~

弓喜jellywalker,祝業務蒸蒸日上!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

當日兩位隊員都俾我好大鼓勵呢:
    from Esther:
    話說上回行1-2段時發覺山頭好多棄置膠樽, 隊長話有機會下次帶野來執走返落山掉
    今次真係坐言起行, 帶定膠袋, 路上見到有膠樽帶返兩個落山
    下次我都會效法, 每人帶兩個好似好少, 但希望能夠感染身邊人一起行動

from比因:
    話說我line上山時, 比因默默在我背後守候, 我問佢行咁慢會唔會覺得好辛苦呀?
    比因語錄: 能做到收放自如才是最好境界

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2010-7-26 13:20 發表
    報到~~~~

弓喜jellywalker,祝業務蒸蒸日上!!!

" />" />

多謝catcat, 你多啲來撐場應該業務會好啲

升級   0%

該用戶從未簽到

咁我地又報告下support team 既行程~~~
    cat~~~~~~~~~~~~~~~~約左人.又唔知醒起身..用”又”字..係因為上次出發.佢又係唔知醒..不過今次我醒叫丫joe..”我”佢~佢至肯由張床 look 落黎~~~" />" />
    由於佢遲大到…無時間食早點…行唔夠10 mins 佢開始有反常現象..唔.肯.行….
    一時又要drink 一時又要食”忌廉賓” 一時又要抖..
    丫joe 見狀..就話…以你地咁既速度…黃昏都行唔完第5段ar…於是..我地就進行…PLAN B~~~即係……..緊急切退" />" />
    最後就去左西貢食車仔麵~嘆我地個午餐lu
    因為實在太HEA…行下企下睇下DRINK 下.食下..我都覺得好開心…可以在WEEK END 出來嘆下其實都唔錯…不過難為了JOEJOE..佢打算唔陪佢地全程都至少4-5 掛..之後仲要佢食個肥美車仔麵….跑埋都唔夠食LA..KEKEK
    之後..我地出MK…本來係CATCAT 陪我去睇袋…..不過又唔係好岩..行到3點..我真係累到不得了…MK D 環境真係唔係人咁品…又HOT又多人又多塵.辛苦到不得了..但CATCAT 果時..真正發揮佢既潛質….即極咁去睇野買野..
    我諗~UM…CATCAT 跑全馬既果股耐力…可能係在MK訓練出來KA……" />" />

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-7-26 13:59 發表
    咁我地又報告下support team 既行程~~~
    cat~~~~~~~~~~~~~~~~約左人.又唔知醒起身..用”又”字..係因為上次出發.佢又係唔知醒..不過今次我醒叫丫joe..”我”佢~佢至肯由張床 look 落黎~~~" />" />" />" />
    由於佢 ...

thanks vv詳盡report, 明明見到joe己上到馬鞍山頂, 你地在邊樹落返西貢呀? 洗唔洗鏟林呀

升級   0%

該用戶從未簽到

…HEHE…你都知我唔認路ka la….我都唔知去左邊ka..總之丫joe 話..只係行左4段既2/3左右 la…
    鏟林?????如果真係要鏟catcat 一定會鏟joejoe 上天花先ka wor…hoho
    話時話..catcat 果個背囊..咩都無..唯獨有2對勞工手套….究竟..catcat 係怕左鏟林定係愛上左鏟林呢?其實????

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-7-26 14:16 發表
    …HEHE…你都知我唔認路ka la….我都唔知去左邊ka..總之丫joe 話..只係行左4段既2/3左右 la…" />" />" />" />
    鏟林?????如果真係要鏟catcat 一定會鏟joejoe 上天花先ka wor…hoho
    話時話..catcat 果個背囊..咩都無..唯獨 ...

咁迷團唯大等ar joe解開~~~
    去返上次山藝個5叉路口未呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

有ar..去到 ka~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-7-26 14:19 發表
    有ar..去到 ka~

咁我估你地落左北港呱

升級   0%

該用戶從未簽到

bingo~e 個名有提過~

到一個位置…joe 話行過d 就係萬里長城…佢地好衰ka…我都話好想去果度行..又唔帶人去….

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-7-26 14:27 發表
    bingo~e 個名有提過~

到一個位置…joe 話行過d 就係萬里長城…佢地好衰ka…我都話好想去果度行..又唔帶人去…." />" />

你下次捱埋去沙田坳先走啦~~~
    揾次唔係操山時同你去過

升級   0%

該用戶從未簽到

菲菲..我同joe都想行多dd~~不過我地都台唔郁果隻懶貓 ….
    咁~你地下個sat 又操咩路線ar?

升級   0%

該用戶從未簽到

今個sat想走麥1-3, 12段唔難, 但好熱好晒好易暑, 第3段辛苦啲
    第一段頭你地質行, 行入東霸果條路比較悶, 東霸之後都几靚架

升級   0%

該用戶從未簽到

Woow…係唔係即係坐的的入果程ar?
    超悶wor…..我諗要一路有野食住會好d~" />" />

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-7-26 17:21 發表
    Woow…係唔係即係坐的的入果程ar?
    超悶wor…..我諗要一路有野食住會好d~

跑入去咪無咁悶囉.....如果跑到的話我都想