香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 馬神

馬拉松的神奇

升級   11.35%

該用戶從未簽到

馬神ching. 真係好勤力呀... 我都要努力d先得.. 唔係926就死得.........

升級   0%

該用戶從未簽到

E ... 通利兄你都有報926 ?  太好啦, 我一直都唔覺TKO 有人玩, 真開心, 一齊玩呀, 你玩邊組呀?
你係3鐵老手?? 我係新手.... 游水仲要係岩岩學識, HEHE

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-8-13 12:11 發表

E ... 通利兄你都有報926 ?  太好啦, 我一直都唔覺TKO 有人玩, 真開心, 一齊玩呀, 你玩邊組呀?
你係3鐵老手?? 我係新手.... 游水仲要係岩岩學識, HEHE

唔好玩我啦.. 我係超新手. 玩邊組.. 梗係B 組啦..今次唔識死試下玩. 游水可能會係最慢個個返來.... 死梗...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 swtcheng 於 13-8-2010 17:35 發表

唔好玩我啦.. 我係超新手. 玩邊組.. 梗係B 組啦..今次唔識死試下玩. 游水可能會係最慢個個返來.... 死梗...

哈哈, 咁就岩啦, 我都係第一次學人玩, 就玩A, HEHE (仲唔識死) , 我蛙仔慢慢游, 可能我先係壓尾王
你都有興趣玩3鐵?

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-8-13 17:40 發表

哈哈, 咁就岩啦, 我都係第一次學人玩, 就玩A, HEHE (仲唔識死) " />" /> , 我蛙仔慢慢游, 可能我先係壓尾王
你都有興趣玩3鐵?

係呀.. 剛剛搬左入沙田. 玩三項真係一流. 又踩車又跑及游.. 忙到死.所以愛上玩三項啦.. .. 至於游水. 今年重點苦練自由式. 希望可以游快少少...
有無報1024 呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 swtcheng 於 13-8-2010 17:47 發表

係呀.. 剛剛搬左入沙田. 玩三項真係一流. 又踩車又跑及游.. 忙到死.所以愛上玩三項啦.. .. 至於游水. 今年重點苦練自由式. 希望可以游快少少...
有無報1024 呀?

哦, 之前住邊呀? 沙田都好正D 環境 !! 我想踩車都唔得.... 港島好多車
游水我仲係蛙仔.... 自由都未得, 你加油呀 !!
我冇報ITU住.... 唔識自由, 想玩半奧, 個差距會好大, 練到自由, 希望出年玩ITU 奧距
你報左??

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-8-13 17:52 發表

哦, 之前住邊呀? 沙田都好正D 環境 !! 我想踩車都唔得.... 港島好多車
游水我仲係蛙仔.... 自由都未得, 你加油呀 !!
我冇報ITU住.... 唔識自由, 想玩半奧, 個差距會好大, 練到自由, 希望出年玩ITU 奧距
你報左 ...

係呀. 報左半奧. 都係尋日先報之嗎. 我見佢early Bird 250. 所以就報啦.. 過左呢個星期要400.. 驚後悔無得玩.

星期三交流一下有咩心得啦.....初哥一名...唔識死....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 swtcheng 於 13-8-2010 18:14 發表

係呀. 報左半奧. 都係尋日先報之嗎. 我見佢early Bird 250. 所以就報啦.. 過左呢個星期要400.. 驚後悔無得玩.

星期三交流一下有咩心得啦.....初哥一名...唔識死...." />" />

哦... 勁呀,半奧 !! 我本來都諗住報, 但唔係好想用蛙仔玩, 希望學好自由式先, 希望出年可以同你玩itu, 唔洗驚後悔woo

好呀 , 星期三交流下, 但你身為走先,驚狗哥唔放過你, 係咁飲杯, hehe

大家都係初哥, 一齊傾下呀

升級   0%

該用戶從未簽到

灣仔北-龍和道-港內線碼頭-信德中心-中港道-西消防街來回
7.35K , 43'

升級   0%

該用戶從未簽到

1/8 水1K
2/8 13K
3/8 山約17k (油塘-獅子亭)
4/8 11K
5/8 水 800
7/8 12K
8/8 35K 車
9/8 水 900
10/8 赤柱正灘玩水+獨木舟 (2.5HRS)
11/8 10.5K
12/8 水 1.2K
14/8 7.35K

升級   0%

該用戶從未簽到

1/8 水1K
2/8 13K
4/8 11K
5/8 水 800
7/8 12K
8/8 35K 車
9/8 水 900
11/8 10.5K
12/8 水 1.2K
14/8 7.35K
15/8 戲水 1HR

升級   0%

該用戶從未簽到

1/8 水1K
2/8 13K
4/8 11K
5/8 水 800
7/8 12K
8/8 35K 車
9/8 水 900
11/8 10.5K
12/8 水 1.2K
14/8 7.35K
15/8 戲水 1HR
18/8 9.9K

升級   0%

該用戶從未簽到

18/8 TKO 星期三約跑, 本來想跑衝圈, 但轉左新工作環境, 一來太早身, 二來要體力勞動, 好攰 .... 完全冇力跑, 陪edith 慢jog, 再自己跑多少少 , 唉 ...... 失望

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 19-8-2010 20:49 發表

分組個時. 想叫你過黎.
我竟然見到你個身回答我: "好累啊. 衝唔到啦."
咁下次啦. 總有機會既hgj091" />" />hj

係呀, 盟主.... 通利同小西都有叫我, 但真係太攰..... 我都想衝下, 下次再同你玩呀
你好好呀, 有爆既能力, 我連爆都爆唔到.....

升級   1.05%

該用戶從未簽到

老馬....果日有沖圈咁正....???!!!!!錯過左....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 豪仔粥 於 19-8-2010 21:21 發表
老馬....果日有沖圈咁正....???!!!!!錯過左....

係呀, 你睇番九龍 - tko 約跑個post, 宜家校長出番兩組衝圈, 你下次一定要入黎, 岩晒你

升級   1.05%

該用戶從未簽到

Good!!...~hahaha.馬神..啱我掛...我咁屎....!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 豪仔粥 於 19-8-2010 22:03 發表
Good!!...~hahaha.馬神..啱我掛...我咁屎....!!

唔好扮野, 你條友咁勁, r校長都有問起你, 問你做乜唔黎

升級   1.05%

該用戶從未簽到

回復 160# 的帖子

唔係扮野..係唔勁....~下次下次!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 豪仔粥 於 20-8-2010 19:23 發表
唔係扮野..係唔勁....~下次下次!!!!

下次一定要請假呀 !!
唔可以再走堂呀 !!!