香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kenneth
打印 上一主題 下一主題

沙田歡樂跑慶2008年北京奧運會及馬術比賽(比賽日期9月14日)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

布魯麥士兄,
    聽日過唔過來一齊跑同一齊去拎號碼布, 衫?

I will collect the stuff on Sunday, coz I've to attend the AVOHK 5 Km race tmw

升級   51%

開心
  • 簽到天數: 3 天

I have collected the sport stuff yesterday, and met Randy ching again

The sport shirt looks like a school sport shirt

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Mj,  See U at AVOHK 5 Km today!

升級   51%

開心
  • 簽到天數: 3 天

升級   0%

該用戶從未簽到

See you all, chings - blurmax and MJ

add oil

升級   11.35%

該用戶從未簽到

剛剛記起自己未取號碼紙等,想問問有無當天參賽的師兄/姐住得近力行社或會於近日去取?如方便想麻煩代為領取。thx

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungwai 於 2008-9-10 14:23 發表
    剛剛記起自己未取號碼紙等,想問問有無當天參賽的師兄/姐住得近力行社或會於近日去取?如方便想麻煩代為領取。thx

No problem.  

升級   11.35%

該用戶從未簽到

真係!?太好喇!我問過佢地話要封授權書。不如我寫好pm比你?thx

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungwai 於 2008-9-10 15:03 發表
    真係!?太好喇!我問過佢地話要封授權書。不如我寫好pm比你?thx

No problem.  

升級   11.35%

該用戶從未簽到

waiwaibrother 兄,想問下你件衫要咩野碼?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungwai 於 10-9-2008 16:49 發表
    waiwaibrother 兄,想問下你件衫要咩野碼?

紀念T既L碼 = 長跑網背心既M碼, 我諗waiwai兄同我一樣, 但yungwai兄比較肌肉型, 建議你取XL如有, 因為我地果日去攞當日既XL已經冇哂.

升級   11.35%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 Gills 於 2008-9-10 16:58 發表

紀念T既L碼 = 長跑網背心既M碼, 我諗waiwai兄同我一樣, 但yungwai兄比較肌肉型, 建議你取XL如有, 因為我地果日去

升級   11.35%

該用戶從未簽到

唔該晒gills 兄,咁即係Lo拉。Gills 兄你狀態如何?我就懶到死,又幾個禮拜無衝圈,星期日分分鐘PW

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

死喇!死喇! 還有四天就要比賽,好黑仔受傷了,可能是上星期六練習用力過度導致,昨天睇左廣華,醫生話左邊盤骨位內肌肉發炎,要食消炎藥及搽藥膏。但係今天試下用力都有點痛(行路就冇問題),請問有冇ching ctse有d極速治療方法呢?

還有屯門友914當天是否一起集合前往呀?7兄請出時間同地點吖!謝謝!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waiwaibrother 於 10-9-2008 23:02 發表
    死喇!死喇! 還有四天就要比賽,好黑仔受傷了,可能是上星期六練習用力過度導致,昨天睇左廣華,醫生話左邊盤骨位內肌肉發炎,要食消炎藥及搽藥膏。但係今天試下用力都有點痛(行路就冇問題),請問有冇ching ctse有 ...

waiwai兄傷左就唔好玩啦,比賽多的是, 雖然今次好熱鬧, 如果想過黎, 最多黎吹吓水算啦, 或者好似"九龍皇"咁做義公, 幫C兄/C姐影吓相吧.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungwai 於 10-9-2008 17:09 發表
    唔該晒gills 兄,咁即係Lo拉。Gills 兄你狀態如何?我就懶到死,又幾個禮拜無衝圈,星期日分分鐘PW

狀態可以啦, 可能星期六同C兄/C姐們玩左課預賽, 腳步輕快左, 睇吓可唔可以PB或做到sub30".

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 waiwaibrother 於 2008-9-10 23:02 發表
    死喇!死喇! 還有四天就要比賽,好黑仔受傷了,可能是上星期六練習用力過度導致,昨天睇左廣華,醫生話左邊盤骨位內肌肉發炎,要食消炎藥及搽藥膏。但係今天試下用力都有點痛(行路就冇問題),請問有冇ching ctse有 ...
    係呀,聽話啦。唔好"格硬尼"!