香港長跑網  - 長跑長友

樓主: wongc

我唔係ching, 唔係ctse, 係c9

升級   45.45%

該用戶從未簽到

歡迎wongc 

我相信不是跑步時間的問題,而是平時訓練里數的多少。如果有心練全馬,訓練的計劃也許要全盤變更。
總之,kennethwat兄,如果我們2009都唔玩全馬的話,我地2010渣打一齊玩吧。

升級   92.85%

該用戶從未簽到

原帖由 michaelyw 於 2008-6-16 22:36 發表
歡迎wongc
我相信不是跑步時間的問題,而是平時訓練里數的多少。如果有心練全馬,訓練的計劃也許要全盤變更。
總之,kennethwat兄,如果我們2009都唔玩全馬的話,我地2010渣打一齊玩吧。

2010渣打請"遇"埋我呀. 出年約咗人玩東京所以返唔倒黎!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   18.2%

該用戶從未簽到

今年跑半馬轉第一個turning point時, 望見上長青隧道條長命斜, 心諗好在無報全馬, 睇見都驚........跟住無耐見到全馬係對面出來, 一路睇住佢地一路諗, 嘩! 有咁多人跑全馬, 究竟有幾多人跑唔完呢?  而且佢地當中, 都唔係每個個樣都咁fit咋播, (我原先以為跑全馬, 個個身形都會train到好fit, 因為肥都會操到瘦哂) 我唔係歧視人的身形, 但相對地佢地應該跑得辛苦d.  賽後我睇番d全馬終點相, 個d我睇外表唔會估到佢跑得完的人, 個個都返到來, 仲係笑住咁過終點.  當其時個心諗: 我半馬個時間都唔差 (2:0x), 如果我跑慢d, 再train多dd, 係咪我都應該跑得完呢?.......個心開始雄........

但係呢幾個月返工湊仔都好忙, 跑得好少, 早兩日只係跑左幾k就已經死死下, 放是又開始動搖啦

所以都未有定案.  遲d再睇下點先啦.

升級   92.85%

該用戶從未簽到

原帖由 kennethwat 於 2008-6-16 22:43 發表

登錄/註冊後可看大圖

唉﹗下年是否玩東京馬拉松?2010年渣打,太熱鬧了。

係呀Ken兄, 三月二十二日, 希望比佢地抽中啦, 今年有三萬個位, 上年有超過十五萬人報名!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   45.67%

開心
  • 簽到天數: 3 天

Welcome c9

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 lvrunner 於 2008-6-17 15:02 發表

係呀Ken兄, 三月二十二日, 希望比佢地抽中啦, 今年有三萬個位, 上年有超過十五萬人報名呀!

雖然未知出年渣打幾時跑,但係應該唔會去到3月尾,所以未必會撞期,過埋黎香港玩啦,到時記住Post埋用GPS port過條Path上黎。

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

西貢還可以,西洋要等小弟大小公子讀完書後,應可以。

Ken,

Still a long time to wait por - will not wait for U lah.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kennethwat 於 17/6/2008 15:20 發表

$.$ 好貴﹗ 西貢還可以,西洋要等小弟大小公子讀完書後,應可以。

咁近近地夏門啦,好似1月某星期六。

升級   92.85%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-6-16 23:17 發表
    第日長跑網有冇機會組團西征呢?

如果沿洋西征. 可以考慮吓我地嘅拉斯維加斯馬拉松, 有半馬和全馬, 任君選擇!

http://www.lvmarathon.com/

升級   29.67%

該用戶從未簽到

享受肌肉痛,一d都唔變態~~

酸酸痺痺的感覺爽得很!!

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 Alfred 於 2008-6-17 22:49 發表

咁近近地夏門啦,好似1月某星期六。

厦門近近地,順道探朋友,可以考慮吓!

升級   0%

該用戶從未簽到

星期六o岩晒我喎

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到