香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

衷心感謝 Stephen

關閉 [複製鏈接]

升級   78.3%

該用戶從未簽到

很多謝 TKO Gathering 跑的技術顧問 Stephen,

自從你1月13開始(如無計錯)出現於 TKO, 一直帶領住我地8個月, 令到我地漸漸進步, 學了不少跑步上的知識.
除此之外, 週三由10多人漸漸變成20多人, 穩定地變30多人, 而黎緊ge晚上更可能超過90至100人 !

經常聽到你說 TKO 係一個大家庭, 我十分認同. 但黎緊日子, 你要為自己的前途努力, 不得不放棄這裡.
所以你的大家庭精神就我地會努力共同維繫, 唔會令你失望. 所以你唔駛心掛掛喇, 安心工作啦...

在此衷心多謝你的無私分享, 感激不盡

敬重你的人
-R- 上

+1 0
上一篇︰想問下跑馬地1375m石路,係咪日日都係有臭味?下一篇︰TKO-OKR-KT-TKO

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

感謝Stephen 為跑民服務!

升級   6.55%

無聊
  • 簽到天數: 2 天

接受 Stephen 教導o既日子, 雖然很短.
    但都好多謝你, 見我次次都做錯都肯教.
    小步跑, 我會盡力試架啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

在此衷心多謝你的無私分享, 感激不盡

我地唔會偷懶架,同一天空下,同步努力~ 我地等著你回來~
    711MF 該用戶已被刪除

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

親愛的Stephen,
    當你要走的時間, 大家都捨不得你.(包括我)
    可知道你在我們的心中是多重要啊!
    不捨得你走, 也要祝你工作順利, 身體健康, 越跑越健!

升級   11.35%

該用戶從未簽到

還記得我的第一次TKO 大家庭聚會應該是2月左右. 當初跟史教頭做熱身時總有很多動作是完成不了. 到今天勉強做到動作的型態. 對拉筋有了更深入的認識......特別是  PNF............超正.

多謝史教頭...

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

親愛的Stephen,

唔捨得都無法架啦
    Stephen去到邊都會帶埋我們的快樂回憶架啦
    我就跑住等你回來
    一路順風

Kin in Waiting

升級   70.4%

該用戶從未簽到

stephen,
    真係好唔捨得你呀..
    記得當初第一次見你係大埔一齊跑, 果時你俾我既印象係一個好爸爸
    到後來, 我去tko跑, 跟住你做熱身, 我學到好多野..

希望你去到果邊, 工作順利, 仲會掛住我

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝史教頭無私既分享
    我會勤力d跑住等你返黎ga

升級   0%

該用戶從未簽到

史教頭, 雖然我星期三唔多機會黎到,
    跟你學少左好多野, 但係你永遠係我心目中既好教頭,
    多謝你^^

願天父祝福保守你未來的日子,
    遠在他鄉, 那時刻與主同行, 祝福你^^

升級   56.95%

該用戶從未簽到

多謝史sir 山長水遠來TKO 教大家做一些跑步知識動作!
    都係兩個字,多謝!
    祝工作順利,身體健康,長跑長友吧

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

多謝史教頭~~
    在你身上學到許多.許多..........
    雖然有D動作我學極都做唔到,不過有幾招相當有用的拉筋我會記住.
    在此祝你一路順風.TKO呢個家永遠都等著你回來的.

升級   72.33%

該用戶從未簽到

衷心感謝 Stephen

雖然我比較遲先Join, 只跟過史教頭6, 7課, 但已學到很多東西, 還記得第一次去, 翻去痛左三日

Anyway, Good Luck, Wish you the best!

升級   0%

該用戶從未簽到

Stephen ~~初次見面是係副場慢JOG跑圈,當日人數不多,印象中好似得7-8個人. 當時你分享了跑步姿勢,拉根等等問題. 使我地加深認識拉根的好處.

到了渣打之後,長跑綱攪了一次慶工宴. 食野期間你同校長叫埋我一邊同我講好想攪好這個Gathering 跑. 希望可以多些人參與.聽後我真的好感動.當然也盡量幫手.  但耐何到了4月我另一項運動 剛巧操練日子撞正星期三,使我不得不暫別你們, 自己也深感慚愧. 你與校長對我的期望. 對不起.
    到了7月回歸.人數己日益增多..你與校長無私的奉獻 . 使Gathering 跑再推上高峰.
    雖然你要暫別我們這大家庭兩年. 請放心, 我地會盡力拹助校長辨好Gathering跑.
    在此祝你在工作上一切順利 , 身體健康!!!

升級   18.2%

該用戶從未簽到

史教頭, 多謝你一直來對我呢個X組傷兵的照顧, 你亦教曉我地好多跑步的知識.  真係衷心感激.
    祝你一路順風, 工作愉快.  我地個個都會跑住等你返來.

升級   100%

該用戶從未簽到

送給史sir的:

校園=tko
    班房=tko運動場
    走廊=澳景
    禮堂=晶苑

http://www.youtube.com/watch?v=4T3C1xFaPzo&p=85098334167F072B&playnext=1&index=73

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

史 sir 雖然星期三晚不是經常可以出席,但出席幾次約跑都從你身上學到好多,多謝你。

祝你在未來的工作及生活上都有主恩同在。主恩夠用。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

Stenphen 兄, 我們雖然從未見過面, 但感謝你當我有跑步及傷患時你都給俾我意見, 今晚將會見到你, , 在其他跑友當中次道你是一位很有承擔和有熱忱的跑友, 堅負了TKO的義務教練, 使跑友們獲益良好, 感謝你的無私付出, 相信這是當中跑友的使命, 讓我們延續下去, 並與更多的人分享跑步運動的甘甜, 你將暫時離開我們到外國工作, 祝你工作順利, 生活俐愉快, 願主祝福你!