香港長跑網  - 長跑長友

樓主: -R-
打印 上一主題 下一主題

衷心感謝 Stephen

關閉 [複製鏈接]

升級   42.63%

該用戶從未簽到

史sir,多謝你過去幾個月以來對我地既教導,我會努力做得好d.以前無心機一個人跑,後來JOIN左你地,真係好開心,好熱鬧.你無私,熱誠既教導,令我好感動,而家仲中埋毒,個個星期三山長水逺入黎跑.

仲有幾日你就走,你努力呀,有好多人十卜你.等你返黎香港再次投入TKO既懷抱.

記住,TKO一直為你打氣.

升級   26.85%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

多謝史教頭, 雖然認識你日子很短, 講緊係兩個月, 但就可以像老朋友一樣無所不談, 最重要係你身上學到好多野。到而家你又要暫時離開呢個大家庭, 好唔捨得, 我地會俾心機努力, 記住你教我地既動作去繼續練習。
    祝你一路順風, 工作順利

TKO大家庭等你返黎架

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

Stephen, 雖然認識日子不算長,但嗜好相近,感覺已是老朋友一樣,祝工作發展順利,以你平易近人性格,在彼幫一定好快又有大班朋友仔,到時唔好唔記得我地呀!
    希望你下次回來時,我對腳已經好翻,可以同你一齊跑,因為真係未試過同你一齊跑過呀!

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 62 天

從前TKO孤獨跑步者,到3月中加入TKO Gathering 跑大家庭後,跟史sir學拉筋,踢腿,跑姿,從此已深深愛上呢間學校,風雨無改,從不間斷的逢星期三必到的地方,從前的十幾廿多人,發展到今日幾乎一百人,大家都為史sir而來,為Gathering而來,為澳景而來!
    希望史sir你一路順風.TKO呢個大家庭永遠等著你回來的!
    就算以後無史sir係度,我地都係一如既往支持校長,副校長,把Gathering跑發楊光大!

升級   0%

該用戶從未簽到

史教練我跟你學習的日子不太長,卻令我畢生受用;本來我是一個祕密段練的人,為了要保持TKO精神,我要撑住個場等你回來.....

升級   0%

該用戶從未簽到

史SIR 你今晚講過會開blog 架,一言既出,駟馬難追呀!金口一開,就快d開呀!唔係天打雷辟架!今晚已是警號啦
    祝早日在彼拜的適應,與各項鎖碎事宜能順利完成!

耶和華以勒!

升級   100%

該用戶從未簽到

一路順風,一切順利呀~~史蛇

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

雖然我來TKO次數唔多, 但會記住你教我熱身招式.
    祝你一路順風, 開開心心

升級   59.05%

該用戶從未簽到

係呢度

真係好多謝
    stephen 教左同講左好多跑步上ge技巧

雖然我未必可以
    一一吸收晒
    但已經影響我深遠
    同埋最後當然係男更衣室講ge野啦
    講真 我真係唔係好捨得你離開架

唔更要 星期5 我地又再見面 hehe

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2010-9-9 00:38 發表
    史SIR 你今晚講過會開blog 架,一言既出,駟馬難追呀!金口一開,就快d開呀!唔係天打雷辟架!今晚已是警號啦
    祝早日在彼拜的適應,與各項鎖碎事宜能順利完成!

耶和華以勒!

收到收到奶兄... 等我過到去之後先跟10kprogramme練先之後再練fmprogramme. 我都有分享那些programme給tko大家, 你有需要問佢地攞!

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-9-9 02:05 發表
    多謝你!!

我唔知仲可以講乜野. 又或者其實係咪已經唔駛再講野.
    多謝你教曉我既一切. 多謝你比左我既呢一切.
    真的不知還可用什麼言語了.
    唯一想到的是行動!!
    好多謝你比左呢次機會我. 當中出現過一粒又一粒的小 ...

聽你咁講...似乎要開過續集版"terminator 2" ---- I will be back! (半年嚟多次!!!)

其實昨晚講過和大家相遇不是偶然來的...在我來說是"神安排我相遇大家..." 叫大家來照顧我呢個迷失既羔羊...也叫為大家引證"我係基督徒"   我來是為服侍大家嘛...叫大家找到生命的喜樂!

升級   100%

該用戶從未簽到

敬愛的史教練 :

在此衷心多謝你的無私分享, 感激不盡 ,需然相識數月,你教了我們很多跑步智識,
    嘻嘻 ....   你走了後,唔知仲有無人讚我呢 !

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝史sir的跑步分享同一路以來服侍大家
    祝史sir一路順風, 在新的地方繼續見証神恩~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝史SIR

祝你一路順風.

我地唔會偷懶,會繼續係TKO練習你曾經教我過地既野啊.

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-9-9 02:05 發表
    多謝你!!

我唔知仲可以講乜野. 又或者其實係咪已經唔駛再講野.
    多謝你教曉我既一切. 多謝你比左我既呢一切.
    真的不知還可用什麼言語了.
    唯一想到的是行動!!
    好多謝你比左呢次機會我. 當中出現過一粒又一粒的小 ...

烏拉, 第一次見你給我的感覺是一位帶有失點自信的朋友...可能怕自己身體不是很強壯的關係吧和也怕別人的眼光會否交到心在跑步的生命上.  不知你自己有無這感覺....今天你清楚看見吧!  tko各chingctse是怎樣的心吧....是親切, 熱情, 關懷, 互助互愛, 互相鼓勵, 互相照顧的.  跑步是他們的生活, 跑伴是他們的家人! 這就是tko的大家庭...我有榮幸和你相遇, 也是一種恩賜啊!  每次給你只是一點一點的意見, 但眼見你一次比一次對跑步的熱誠和一次又一次的提昇...今天的你已不是從前無信心的你了....(不時見你也開心地到處起火頭...

登錄/註冊後可看大圖
    ), 我已為你感到欣喜和驕傲啊!!

你身體未必比人強, 但你鬥志絕不比人差...

登錄/註冊後可看大圖

你能力未必比人多, 但你誠意絕不比人少...

登錄/註冊後可看大圖

你外表未必比人好, 但你人緣絕比人好!!!

登錄/註冊後可看大圖

今日你已成為我們的中心點, 你也給我們很多的歡樂....鳥拉...我們都以你為榮啊!!!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

該用戶從未簽到

史先生,
    因為我既懶散,學唔到幾多野,但我相信你所教既拉筋會跟我一世.
    加上你待人既態度,面對困難既危機處理,凡事都可以平常心去面對,
    令我因為你係基督徒而感到驕傲

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2010-9-11 00:15 發表
    史先生,
    因為我既懶散,學唔到幾多野,但我相信你所教既拉筋會跟我一世.
    加上你待人既態度,面對困難既危機處理,凡事都可以平常心去面對,
    令我因為你係基督徒而感到驕傲

昌昌,
    說真的...我是1988年受洗...但之後走回世界的路令自己在這世界浮浮沈沈...最後更迷失了!
    今年是神找尋了我, 也令我學懂了很多事...
    1) 學懂放下驕傲, 永存謙卑...
    2) 凡事交託...完全依靠...
    3) 神必有祂的時間表...
    4) 凡事謝恩..無時無刻數算祂的恩典...

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 37 天

原帖由 stephenyau 於 2010-9-11 00:41 發表

昌昌,
    說真的...我是1988年受洗...但之後走回世界的路令自己在這世界浮浮沈沈...最後更迷失了!
    今年是神找尋了我, 也令我學懂了很多事...
    1) 學懂放下驕傲, 永存謙卑...
    2) 凡事交託...完全依靠...
    3) 神必 ...

Stephen , 你對基督教的熱誠與執著, 令我想起我一位大學時所認識的同學
    他口中成日都同我講, 認識耶穌令佢有重大轉變......

升級   82%

該用戶從未簽到

史Sir,
    認識你日子雖然很短,
    但第一次見你就覺得你好似有無盡既力量,待人又有無限既耐性,
    Proud of You!!!
    祝福你未來能夠繼續發光發熱!

多謝你既鼓勵同教導呀~

升級   0%

該用戶從未簽到

其實識左STEPHEN真係一段好短既時間, 但感受到佢無私既付出, 每次星期三咁遠都入黎tko, 教大家拉筋, 點樣將d 動作拆解, 雖然我地入面好多同學仔未必做到有關既動作, 但stephen 都唔介意講完一次又一次, 對tko 既照顧可以話係無限既耐性, 亦係因為stephen 係度, 令到tko 不斷咁壯大, 宜家你即將要遠行, 點都好希望你係遠地都生活得開開心心, 事事順利, 最緊要係身體健康, 期待你返來再同我地"特訓"過