香港長跑網  - 長跑長友

TKO-OKR-KT-TKO

關閉 [複製鏈接]

升級   17%

奮鬥
  • 簽到天數: 15 天

今日唔駛返工,操番課長 D 既。
    將軍澳運動場起步,上澳景路,
    由廣田苑到隧道頂,落番觀塘,
    經翠屏道接協和街去秀茂坪道,
    經舊路返回起點。
    2 hrs 14 min - 17.46km
    雖然跑得慢,重好鬼辛苦,
    但係跑完又好鬼開心
    2010-09-08 TKO-OKR-SMP-TKO.png.PNG

升級   73.7%

該用戶從未簽到

條路好似幾好玩咁喎!

升級   17%

奮鬥

條路有上斜,又有落斜,真係幾好玩。
    不過觀塘同入將軍澳舊路馬路邊勁多廢氣,
    下次都係玩番將軍澳大圈 + 澳景路算嘞,
    返正差不多長度
    2010-09-05 TKO Big Circle + OKR.PNG

升級   6.85%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 orgafish 於 2010-9-8 12:52 發表
    經舊路返回起點。
    但係跑完又好 ...

I also run a similar route as u earlier this week.
    BTW, less exhaust when running such route at night.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   17%

奮鬥

原帖由 iceberg99 於 2010-9-8 14:18 發表

I also run a similar route as u earlier this week.
    BTW, less exhaust when running such route at night.

iceberb99,

I also ran an almost identical route some weeks before but a bit shorter as I did not go round the stadium.
    As I ran in the Saturday morning, it was also difficult for me.
    I am a slow runner, not like you, and cannot ran this 'long route' at night as I don't have sufficient time.
    I usually ran 10K at TKO at night only.

升級   17%

奮鬥

原帖由 piyrag提督 於 2010-9-8 14:23 發表
    師兄,官塘出晒名廢氣多。少跑為妙呀。
    都係地靈人傑的TKO好跑好多!
    繼續努力。

多謝 piyrag, 我都係多 D 留番响將軍澳好 D。
    一係下次學佢地跑番幾個窿,去清水灣道走番轉。

升級   6.85%

開心

回復 6# 的帖子

orgafish CHing, 我嗰D都唔算快囉
    不過大家互相交流罷
    有時間join 吓TKO 逢星期三晚gathering 跑 或者 星期六嘅逍遙跑啦

升級   59.05%

該用戶從未簽到

原帖由 orgafish 於 2010-9-8 12:52 發表
    經舊路返回起點。
    但係跑完又好 ...

有同感
    orgafish ching
    當我跑完一個長課
    我都好鬼死開心

呢17.46km 真係唔小野

升級   73.7%

該用戶從未簽到

咁多位,可唔可以upload你地跑過嗰條Path,等我import入去隻錶度,跟住黎跑。唔該晒!

升級   17%

奮鬥

原帖由 iceberg99 於 2010-9-9 00:28 發表
    orgafish CHing, 我嗰D都唔算快囉
    不過大家互相交流罷
    有時間join 吓TKO 逢星期三晚gathering 跑 或者 星期六嘅逍遙跑啦

我都有留意 TKO 星期三同星期六既跑步,我安排到時間一定黎跟大家學下嘢!
    但因為我好鬼死懶,跑黎跑去都無 D 進步,我怕俾人笑架嗎

升級   17%

奮鬥

原帖由 kan0902 於 2010-9-9 02:11 發表

有同感
    orgafish ching
    當我跑完一個長課
    我都好鬼死開心

呢17.46km 真係唔小野

kan Ching,

見到你跑咁多,我連想望下你個背影都未敢想,
    不過有你既支持,好似同我打左支強心針咁。

如果唔係十月有比賽,我都未有咁勤力,
    我平時多數都係 10k 8k 就收工

升級   17%

奮鬥

原帖由 awyh 於 2010-9-9 13:12 發表
    咁多位,可唔可以upload你地跑過嗰條Path,等我import入去隻錶度,跟住黎跑。唔該晒!

awyh,

点樣 upload 呀,你教我点做乂。
    你用乜野錶,咁好玩既,還是我隻 garmin 都得,只係我唔識!

升級   17%

奮鬥

原帖由 烏拉 於 2010-9-9 16:52 發表

orga師兄請放心.
    join左TKO幾個月啦. 幾個月以黎. 我都係最慢. 最屎個個.
    我可以做見證. 從來無任何人笑過我.
    一直以黎. 只有支持同鼓勵!!
    就到時間. 一齊黎啦!!" />" />
    多d人. 好玩d. 又開心d! 仲唔 ...

烏拉 師姐,

個個都讚您有進步播

其實我知道大家係唔會笑我,
    況且我面皮幾丈厚,乜都唔怕,
    有機會一於一齊玩

升級   75.26%

該用戶從未簽到

晚上跑會舒服D,日頭跑真係曬爆,
    今日信錯天文台,有話間中有陽光,點知跑足全程(曬足全程)

升級   26.85%

擦汗

原帖由 orgafish 於 2010/9/9 18:09 發表

烏拉 師姐,

個個都讚您有進步播

其實我知道大家係唔會笑我,
    況且我面皮幾丈厚,乜都唔怕,
    有機會一於一齊玩

.....烏拉係師兄呀, , 唔好話俾人知佢係師姐

升級   17%

奮鬥

原帖由 包和尚 於 2010-9-9 19:57 發表
    晚上跑會舒服D,日頭跑真係曬爆,
    今日信錯天文台,有話間中有陽光,點知跑足全程(曬足全程)

曬住黎跑同天陰陰去跑真係有天堂 與地獄 既分別。
    我以前都會久不久食 lunch 時間操番轉,
    而家要等秋天先夠胆,如果唔係好易變---乾屍

升級   26.85%

擦汗

不過曬住黎跑, 到真正去比賽既時候會比較有利 , 因為最接近練跑時既氣溫

升級   17%

奮鬥

原帖由 monsterjoe 於 2010-9-9 21:06 發表

.....烏拉係師兄呀, , 唔好話俾人知佢係師姐

烏烏烏......拉師.......兄兄...姐姐...
    Oh My God, 我都係要多 D 出黎見下世面先得嘞

升級   17%

奮鬥

原帖由 monsterjoe 於 2010-9-9 21:13 發表
    不過曬住黎跑, 到真正去比賽既時候會比較有利" />" /> , 因為最接近練跑時既氣溫

厘樣我都知,不過曬住黎跑咁辛苦,
    我都係想維持享受型 多過苦行僧型
    我未能吃得苦中苦,做不到人上人