香港長跑網  - 長跑長友

樓主: loudspeaker
打印 上一主題 下一主題

2010.10.10 - 第38屆吐露港渡海泳公開賽

關閉 [複製鏈接]

升級   79.33%

該用戶從未簽到

邊游邊影

登錄/註冊後可看大圖

呀著兩只獨木舟埋來救人

登錄/註冊後可看大圖

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-10-11 10:13 發表
http://the-sun.on.cc/cnt/news/20101011/00407_012.html
見到左手面幅圖"健兒賽後離開時一臉疲態"
有millmill, kf同會長呀~~~hgjD115" />" />hj

MILL 姐上鏡後生左十年

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-10-11 10:04 發表
hgjD103" />" />hj 噚日真係好大浪呀, 一心諗住游自由式, 見咁大浪又無乜信心, 結果大部份時間游蛙式. 但咁既環景完成都好满意啦~~! 時間約1:15.
唔知點解條頸都俾泳衣介損咗呢, 平時响泳池游個几鐘都 ...

係law, 其實大會已經做足安全措施, 沿途都有獨木舟護航, 一有事快艇都即到, d傳媒唔知頭唔知路, 淨係識得亂寫, 亂做新聞!!!     

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

原帖由 leefs 於 2010-10-10 21:03 發表

你有冇溜咗人未多謝?

唔好嬲,唔好嬲.我又點會唔記得仲要多謝我地最重要既皇上大人呢!!!
    仲有,仲有,仲要多謝小西華比左個驚喜我地~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 11-10-2010 10:37 發表

菲菲好野喎! 咁細張新聞相都比你睇倒..." />" />" />" />" />" /> 原來你唔止游水叻! 眼力仲叻.
    菲菲, 金金尋日係咁同我講.....菲菲游得好快呀!" />" />" />" />" />" />  我答 : 緊係啦! 我下次都要菲菲教我 ...

令mill 上鏡好令女

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

原帖由 key 於 2010-10-11 12:07 發表
    係law, 其實大會已經做足安全措施, 沿途都有獨木舟護航, 一有事快艇都即到, d傳媒唔知頭唔知路, 淨係識得亂寫, 亂做新聞!!!     

其實我都覺得玩比賽, 有人睇住, 比起自己(同朋友)一齊游水練習, 更加安全.
    佢仲連駐場醫生都有 !!   

舊年泰基盃, 開跑前見有傳媒嘅車,
    之後原來睇新聞, 覺得係佢哋等有人暈低跌低等做新聞囉.   

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

令mill 上鏡好令女

X 2 - Mill Ctse really attrcted reporters' cameras^.^

wishing the deceased participant resting in peace on the other hand

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 零下十度 於 2010-10-11 12:21 發表

唔好嬲,唔好嬲.我又點會唔記得仲要多謝我地最重要既皇上大人呢!!!
    仲有,仲有,仲要多謝小西華比左個驚喜我地~~

係喎! 差d唔記得左, 多謝令仔柴可夫皇上是也~~

升級   100%

慵懶

原帖由 kito807 於 2010-10-11 11:50 發表

MILL 姐上鏡後生左十年

傑仔..你即係話我.....

升級   100%

慵懶

原帖由 blurmax 於 2010-10-11 12:55 發表

X 2 - Mill Ctse really attrcted reporters' cameras^.^

wishing the deceased participant resting in peace on the other hand

blurmax師兄, 根本張相係想影我地前面兩個後生仔嫁..我地係用來裝飾. 點都好多謝左你先.
    係啦..發生左意外, 真係有D唔開心.

升級   100%

慵懶

原帖由 馬神 於 2010-10-11 12:39 發表

令mill 上鏡好令女

我唔覺, 我覺得Edith上鏡好多喎!

升級   56.95%

該用戶從未簽到

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

各位唔好意思,依家先有時間處理相片,昨日影得不多,最令嗰兩張都俾令喵delete咗啦!

http://picasaweb.google.com.tw/mariachan.ivdc/1010#

升級   41.95%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2010-10-11 11:02 發表 原來有成2.6k, 唔介得知游極都未到啦     
    如果計埋游之字,2.8k都可能有!

升級   100%

慵懶

多謝晒run run ctse & 小西華, 前來為大家拍照~

升級   10%

該用戶從未簽到

海上自由式

大會的安排真的不錯,只收三十元,跟十月三十一日的淺水灣至深水灣的「海洋泳」(http://www.revolution-asia.com/A ... y+Form.pdf?method=1)收一百八十大元,簡直超值!
    話時話,在海中游自由式最爽,但容易偏離目標。聽說有一種自由式的版本是專應付海上比賽的,有無人知與一般自由式有什麼分別?

升級   79.33%

該用戶從未簽到

回復 134# 的帖子

用google earth量度直線距離都有2.64公里

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 228華 於 2010-10-11 17:45 發表
    <A href="http://picasaweb.google.com.hk/103458142715666424503/Tolo2010#" target="_blank">http://picasaweb.google.com.hk/103458142715666424503/Tolo2010#
    唔好意思剩係影了開賽一該

唔該哂......華哥.......

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

有意今年再參與者請留意,
    有關賽事日期已定於10月30日進行,
    報名詳情即將公佈。