香港長跑網  - 長跑長友

樓主: derek_cat

19.12.2010珠海半程马拉松赛

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   73.7%

該用戶從未簽到

即係咁講,我見到澳門突然之間有得報名,不過......

不過報名費澳門HK$300,珠海RMB$40,都未計車馬費。你話報邊個喇!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2010-9-20 14:23 發表

都未開始有得報,不過80%都會報嘎啦~~

哎也cc師妹! 小弟都唔報澳馬了,如果妳報了,請告訴小弟,一定來替妳映相! 不過,柴娃娃,一齊去跑個珠海半馬或全馬吧,妳得既!

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 kf 於 2010-9-20 23:48 發表
跟句可靠消息暫定2日1夜馬拉松温泉之旅初步行程
18/12 由香港至澳門(自由活動)再由拱北關口過珠海~夜~住珠海3星級酒店(每房約$200,2人同房每人一舊)
19/12 珠海馬拉松-> 午飯-> 温泉-> 自由活動-> 晚飯 ...

個安排好正,不過細佬唔侵溫泉喇。

其實呢個係旅行團還是什麼?包唔包報名費?因為到時會有一個唔跑比賽既團友係我隔離。

不過點都好啦,如果有進一步資料,就再Post上黎啦。唔該晒KF。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 awyh 於 2010-9-21 00:21 發表
即係咁講,我見到澳門突然之間有得報名,不過......

不過報名費澳門HK$300,珠海RMB$40,都未計車馬費。你話報邊個喇!

相差咁多,緊係珠海啦!  我地好happy架! 黎一齊玩啦! 話唔定閣下拿獎呢! 是獎金啊! 現兜兜架!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 awyh 於 2010-9-21 00:26 發表

其實呢個係旅行團還是什麼?包唔包報名費?因為到時會有一個唔跑比賽既團友係我隔離。

不過點都好啦,如果有進一步資料,就再Post上黎啦。唔該晒KF。

芧溫蒂的!~  我地好正經架,就算你愛人一齊都無問題! 最重要係閣下享受這馬拉松啊! 請你的愛人替你及我們映相,可以嗎?

升級   73.7%

該用戶從未簽到

大部份友情去馬既朋友都會參加呢場比賽,真係未出發,先興奮呀!

不過咁,有幾個有情去馬既Core成員,你估有無人可以邀請到佢地一齊黎玩呢。

- 首先有兩個,佢地好少比賽,非本地比賽就更加未見過佢地參加。(當然以前就唔知啦)
- 另外重有一位,唔知獅城去珠海D機票貴唔貴架呢?

有無兄弟有信心氹到佢地一齊去呀?

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-9-21 00:28 發表

相差咁多,緊係珠海啦!  我地好happy架! 黎一齊玩啦! 話唔定閣下拿獎呢! 是獎金啊! 現兜兜架!

咪玩我啦,亮哥,以我呢排既狀態,PB到都偷笑喇,攞獎就真係諗都唔咁諗,係都KF同9哥先啦!

升級   82%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-9-21 00:20 發表

christy師妹當然可以去啦! 全平路,好好玩的,到開始報名再通知閣下!

唔該哂亮哥! 希望呢個日子得閒啦!!!

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-9-21 00:32 發表

芧溫蒂的!~  我地好正經架,就算你愛人一齊都無問題! 最重要係閣下享受這馬拉松啊! 請你的愛人替你及我們映相,可以嗎?

唔該晒呀,亮哥!

不過影相既問題.......我真係未必有能力叫得郁佢,到時先算啦。

如果真係做唔到既,希望各位兄弟唔好介意。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 awyh 於 2010-9-21 00:26 發表

呢個係自由行黎
    你有幾多個唔跑比賽既團友都ok架

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 awyh 於 2010-9-21 00:36 發表

咪玩我啦,亮哥,以我呢排既狀態,PB到都偷笑喇,攞獎就真係諗都唔咁諗,係都KF同9哥先啦!
    我邊拎到獎金呀? 係咪你俾我先

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 kf 於 2010-9-21 00:52 發表
    我邊拎到獎金呀? 係咪你俾我先

如果你唔係攞奬金,可能係攞奬杯呢!

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 kf 於 2010-9-21 00:51 發表
    呢個係自由行黎
    你有幾多個唔跑比賽既團友都ok架

唔該晒,即係入面D細節可以隨自己鐘意黎更改啦,到時有多D資料既時候,再睇睇有無需要執執!

升級   73.7%

該用戶從未簽到

5公里7公里10公里12公里半程馬拉松30公里35公里馬拉松全程
    1小時1小時15分1小時30分1小時40分3小時4小時30分5小時30分7小時
    原來有7個鐘跑架,又可以PW喇。

升級   10%

該用戶從未簽到

今年珠海的马拉松依旧是半马

参考中国田径协会
    http://www.athletics.org.cn/baoming/index.html
    路线还没出炉呢,不过应该都会不错。

升級   0%

該用戶從未簽到

我都想去......

升級   32.33%

該用戶從未簽到

> 草草師姐,同花花一齊報啦,好好玩架,全平路,無得賴,有貨就可以去盡,無得賴條路上落斜! 小弟最鍾意的賽道啊!

我想報呀 ... 係咪上網 click 入報名就得 ?? 怎樣比 $$ 的 ??

我老公話佢要跑嘉道理喎 ... >.<

> 跟句可靠消息暫定2日1夜馬拉松

升級   32.33%

該用戶從未簽到

個網站都去唔到的... y ?

升級   53.45%

該用戶從未簽到

全馬賽道難嗎(對新手黎講..)?