香港長跑網  - 長跑長友

樓主: derek_cat

19.12.2010珠海半程马拉松赛

升級   32.33%

該用戶從未簽到

謝各位資料.

請問點報名 ??

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-9-22 14:02 發表

照張圖黎睇,真係舊年個張,如果照跑這賽道,只得半馬既距離,除非.....重複跑兩次?
不過,就算得半馬,小弟都會揀這個,因為澳門都係重複跑半馬賽道兩次,好似個傻佬響沙漢跑咁,無觀眾,無人打氣,無乜氣氛。  ...

唔該晒亮哥,其實跑兩個圈我反而無所謂,正如亮哥所講,澳門都係咁。不過我擔心既係,呢場比賽跟本無全馬跑。

希望大會盡快提供準確既資料,一陣攪下攪下整到兩邊都無得跑就濕濟。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 awyh 於 2010-9-22 17:54 發表

唔該晒亮哥,其實跑兩個圈我反而無所謂,正如亮哥所講,澳門都係咁。不過我擔心既係,呢場比賽跟本無全馬跑。

希望大會盡快提供準確既資料,一陣攪下攪下整到兩邊都無得跑就濕濟。
    我已經打走輸數珠海冇全馬啦

升級   95.6%

該用戶從未簽到

半馬都好......... 跑得輕鬆D

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 kf 於 2010-9-22 19:34 發表
    我已經打走輸數珠海冇全馬啦

咁即係話我地無得同場較量,各自回巢,你返深圳,我返澳門。

升級   3%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-9-22 21:48 發表
    半馬都好......... 跑得輕鬆D

同意

升級   67.85%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

嘜原來珠海係半馬...果日香港都有半馬...現在搞到唔知點選擇...
    我多數會跑澳門, 但只限半馬~
    跟住19/12- 深圳全馬/珠海半馬/沙田半馬, 仲未諗掂

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2010-9-23 12:47 發表
    嘜原來珠海係半馬...果日香港都有半馬...現在搞到唔知點選擇...
    我多數會跑澳門, 但只限半馬~
    跟住19/12- 深圳全馬/珠海半馬/沙田半馬, 仲未諗掂

點都要出一出香港, 去邊就跟大隊~~

升級   100%

奮鬥

原帖由 kito807 於 2010-9-24 09:31 發表

點都要出一出香港, 去邊就跟大隊~~
    x 2

升級   100%

該用戶從未簽到

我人生路不熟,我都係跟大隊.

升級   100%

奮鬥

原帖由 awyh 於 2010-9-22 22:27 發表

咁即係話我地無得同場較量,各自回巢,你返深圳,我返澳門。
    報ccm啦
    大哥,四哥,街坊都報左啦

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 kf 於 2010-9-24 10:11 發表
    報ccm啦
    大哥,四哥,街坊都報左啦
    係喎,我琴日都唔記得問你有冇報ccm.個日我地可以痴車坐入北潭涌.

升級   73.7%

該用戶從未簽到

KF、街坊,

細佬未報CCM,諗緊玩唔玩。

因為心思思又想去廈門,又想跑味精濃,未諗掂。

升級   73.7%

該用戶從未簽到

講番正題,珠海個offical website仲係有(測試)兩個字。

駿X酒店又唔覆我電郵。想點?

想跑場全馬啫,俾條生路行下都得掛。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 awyh 於 2010-9-24 13:14 發表
    講番正題,珠海個offical website仲係有(測試)兩個字。

book 房, 典解唔問阿平兄, 上年澳馬好多人經佢,
    好過自己 book (我因為同 fd 去, 貴左都 5 知)
    今年如果去, 都揾阿平幫手

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-9-24 17:18 發表

book 房, 典解唔問阿平兄, 上年澳馬好多人經佢,
    好過自己 book (我因為同 fd 去, 貴左都 5 知)
    今年如果去, 都揾阿平幫手

唔該晒loudspeaker,如果Confirm去澳門,就會搵平哥!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 awyh 於 2010-9-24 13:12 發表
    KF、街坊,

細佬未報CCM,諗緊玩唔玩。

因為心思思又想去廈門,又想跑味精濃,未諗掂。

小弟前年有跑味精濃,舊年(即係今年)無跑,出年都想跑,唔易報的。 如果跑味精濃就一定唔跑廈馬。
    家中大大剛剛炸完型,今年去了四次大陸跑了,超了quota,出年.....都係4次吧! 哈哈哈!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 awyh 於 2010-9-24 13:14 發表

睇下睇下個website,應該只有半馬,無全馬,如果想跑全馬才夠喉,唔好等珠馬了!(這純屬個人意見),不過,小弟情有獨鍾,一定報這個,無論是全馬或是半馬! 賽道平坦一流,風景、觀眾、各方面都是.....正正正!
    別無他選,一定這個! 12月19日珠海馬拉松起跑線上見!

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-9-24 23:13 發表

小弟前年有跑味精濃,舊年(即係今年)無跑,出年都想跑,唔易報的。 如果跑味精濃就一定唔跑廈馬。
    家中大大剛剛炸完型,今年去了四次大陸跑了,超了quota,出年.....都係4次吧! 哈哈哈!

味精濃係細佬處男下海既長跑比賽,所以情有獨鐘,不過又硬係想搭飛機去跑下全馬,順便放下假、去下旅行,所以15、16。